Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochiwajka zielona

Luteina na torbiel

Polecane posty

Została mi przepisana luteina na wywołanie miesiączki. Mam 5 cm torbiel na lewym jajniku. Biorę luteinę 3 dzień...Lewa część mojego brzucha zaczęła wyraźnie puchnąć...czy to coś oznacza ?

dodam, że boli mnie brzuch przy poruszaniu się...

Gość EleGannt
przykucnij sobie to na bank przejdzie

i myślisz, ze to takie zabawne ?

Gość stokrotka 50432
5cm to dość duża torbiel. Kilka miesięcy temu miałam 4,5cm torbiel to musiałam leżeć i jak najmniej wstawać, bo każdy ruch grozi pęknięciem a to może doprowadzić do zapalenia otrzewnej. Nie chcę Cię straszyć, bo jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to po prostu z kazdym dniem torbiel powinna się wchlaniac i stawac sie mniejsza. ale jak czujesz bol brzucha to ja bym na wszelki wypadek caly czas lezala a jutro idz na usg kontrolne.

Gość EleGannt
zabawne jest to, że do tej pory nie poddałaś się zabiegowi wycięcia tego dziadostwa i stękasz z bólu , poczekaj jeszcze kilka dni aż ropka wypłynie i bądź pewna, że dziecka nie urodzisz już nigdy - do lekarza marsz, natychmiast !

Gość stokrotka 50432
Dostalam jeszcze zalecenie od ginekologa, ze jak tylko poczuje silny, ostry bol to mam od razu jechac na izbe przyjec do szpitala. Tak wiec generalnie leż, nie podnoś nic ciezkiego i uwazaj na siebie jak tylko mozesz. Ja w tym czasie mialam jechac na wesele do rodziny i lekarz mi zabronil, bo przy tanczeniu torbiel moglaby peknac a to naprawde moze sie zrobic zapalenie otrzewnej a pozniej to blisko nawet do zagrozenia zycia. Niezle mnie nastraszyl. Na szczescie po paru dniach na lekach zrobil mi kontrolne usg, torbiel sie wchlaniala i bylo po problemie.

Gość czosnek jesc torbieli
tak moja matka wyleczyła torbiell i nie musial isc na operacje 3 zambki dziennie polskiego cczosnku