Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już dość!!!

Weźcie sie dziewczyny opanujcie!!!

Polecane posty

Gość Mam już dość!!!

I z ta plodnoscia zarodkami, fasolkami, owolucja spierdalajcie na antykoncepcja i płodności. Mam już dość. Kurwa wrozkami nie jesteśmy!!!! I raczej nie będziemy. A wy zamiast ciagle o tych dniach plodnych za robotę sie weźcie!!! Nawet nie wiedziałam ze tyle kobiet nie moze mieć dzieci! Jakieś wybrakowane to pokolenie! A jak już zajdziecie to tu piszcie.

Gość KWsie pali...
sądze ze ci sie działy pomyliły :)

Gość Byczek Fernando
Popieram. Wszystkie staraczki mają problemy z płodnością, a te które w ogóle o tym nie myślą, tylko cieszą się życiem, zachodzą w pierwszych cyklach.

Gość Byczek Fernando
I faktycznie powinny iść z tymi tematami na dział Płodność, antykoncepcja itd.

Gość Masz już dość autorko?
To wypierdalaj w podskokach bo skoro ty nie jesteś wybrakowana to znajdź sobie forum gdzie siedzą pełnej krwi płodne tryskające jajeczkami samice które napewno przyjmą się z otwartym sercem :)

Gość Mam już dość!!!!!
Ale to nie jest śmieszne umieszczanie swoje posty tam gdzie trzeba!!!

Gość nojaakto
A twój temat autorko co ma wspólnego z ciążą i wychowywaniem dzieci? Bo mi się wydaje, że ty ze swoim problemem to raczej do specjalisty powinnaś się udać

Gość nojaakto
A twój temat autorko co ma wspólnego z ciążą i wychowywaniem dzieci? Bo mi się wydaje, że ty ze swoim problemem to raczej do specjalisty powinnaś się udać

Gość Bądź sobą
Mi tam nie przeszkadzają. Jedynie tematy "czy mogę być w ciąży" rozumiem jeśli ta druga kreska wyszła blada-ten temat już istnieje a nie opisywanie objawów... Ja nie wchodzę na tematy które mnie nie dotyczą a widocznie autorka zagląda na każdy temat nawet ten który jej nie dotyczy...

Gość spłycasz temat, autorko
niepłodnosc jest teraz naprawde wielki problemem. Nie tylko bariera psychiczna( z tą byloby najlatwiej poradzić). Mezczyżni maja slabsze nasienie ( poczytaj chocby o bisfenolu, ktory jest wszedzie i o jego skutkach), chemia, zanieczyszczenia , stresy itd. A potrzeba posiadania potomstwa jest silna i naturalna, nie dziw,ze dziewczynom czesto odbija- i co komu szkodzi, jak sobie na taki forum pofasolkują? czy lepiej, jakby zameczaly wszytkich znajomych dookola?

Droga autorko, chyba masz pewne problemy wieku przekwitania więc zapraszam do działu "Rozwodnicy, "eks", wdowy/wdowcy" w którym będziesz mogła się wyżalić, że Twój mąż nie może Cię ruchać bo non stop chodzisz wkurwiona. Ale może gdyby Cię przywiązał i zruchał jak burą sukę to byś się powstrzymała od tych swoich pościków na niskim poziomie. To dział dla KOBIET, które starają się o dziecko itp. Ty albo już masz odchowane albo nigdy w życiu ich nie miałaś i nie będziesz miała dlatego spierdalaj! Nie chcemy Cię TU!

Gość Wiecie co , niepłodność
i bezpłodność to jeszcze pikuś tu na kafe ! Największym problemem, plagą i chorobą są złośliwe suki którym wydaje się że cały świat powinien usłyszeć i marne zdanie . Wejdźcie na jakikolwiek temat a przekonacie się ile chorych osób siedzi na kompie, ile z nich dusi się własną wrednością ! Czy ty autorko tego nie zauważyłaś? Nie irytuje cię na pierwszym miejscu coś takiego ? A może sama cierpisz na tą chorobę?

Gość Mam już dość!!!
pisałam o sobie, MUSZĘ SIĘ OPANOWAĆ !!!!!ta zazdrość z braku potomstwa mnie zabija !