Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 187 cm

Mam 187 cm wzrostu, więc nie mam kompleksu, ale z tego co widzę to jest....

Polecane posty

Gość 187 cm
dziewczyna mnie rzuciła. miała 173 cm, stąd u mnie tyle jadu dla wysokich

Gość wniosek z tego tematu
no to ja Ci tłumacze ze NIE MASZ szans na niską córke przy takim wzroscie :)

Gość 09876
twoja teoria jest naciagana.Sa tacy co lubią niższe i tacy którzy preferują wyższe.W kabaretach typu Crazy Horse nie uświadczysz dziewczyny ponizej 167 cm i powyżej 175 cm. Pożądany wzrost to 170/172 cm.

Gość 187 cm
Tak na prawdę to mam małego i w dodatku wiecznie sflaczałego , dlatego tak dogryzam kobietom.

Gość Gaguśśś
Wg zakompleksionego autora Pamela Anderson, Alicja Bachleda - Curuś, Kate Hudson są MUTANTAMI :D:D:D

Gość 187 cm
I już Gaguś popada w kompleksy, jak laleczka na sznureczkach. Twój facet to pewnie desperat skoro zabrał się za mamuta. Żaden normalny facet, który może mieć kobietę 165 wzrostu, pięknie ubraną, smukłą z małymi stopami i rączkami nie wybierze sobie takiego flaka, jak Ty. Pogódź się z tym.

Gość 928923213
ja mam 153 i z kolei się czuję jak karakan... :(

Gość Gaguśśś
Taaaak, żaden facet nie chciałby Pameli Anderson za czasów jak grała w Słonecznym Patrolu :D I żaden prawie 190 cm facet nie powiedziałby mi, że jestem mutantem, więc już wszystko jasne Twoja zaciekłość wynika z faktu, że masz 168 cm, więc spoglądasz tylko na te poniżej 165cm ale one i tak cię nie chcą bo wolą facetów 180 cm :)

Gość 187 cm
Pamela Anderson. Pfff, ale autorytet i wzór. Tępy kawałek plastiku wywindowany przez media. Widać na kim się panie wzorujecie. Facet z klasą nie splunie na takie coś. I wyjaśnijcie mi w takim razie dlaczego mój wujek 186 i ciocia 167, a moja kuzynka ich córka 165? Na to nie ma reguły. Zresztą to fakt, że geny robią swoje dlatego tym bradziej Ci wysocy nie powinni pieprzyć się z wysokimi mutancicami.

Gość Gaguśśś
E tam, mam koleżankę właśnei o wzroście 153 cm i jest śliczną dziewczyną, szczupłą, zadbaną, wskakuje w szpile i już jest średniego wzrostu i super laska z niej :)

Gość Gaguśśś
.

Gość 187 cm
No właśnie. W przeciwieństwie do Ciebie mamucie. Buty to w szwach pękają.

Gość dooobreeee
hahah :D mam kolezanke która ma 168 jednak nie schodzi z 10-12 cm obcasów (bez nich mówi ze czuje sie jak karakan) jest najpiekniejsza dziewczyna w miescie, nie ma faceta którego nie mogłaby miec zreszta ma i to bardzo bogatego i przystojnego i jej uroda nie polega na tym ze jakis zul czy małolat 5 razy w roku krzyknie za nią " ale dupa" tylko ona wzbudza zachwyt wszedzie tam gdzie sie pojawi, czasami faceci patrza na nię przez kilka sekund z rozdziabaną gebą

Gość Gaguśśś
Poza tym dziwne, że z perspektywy rzekomo prawie 190 cm wzrostu rozróżniasz różnicę między 165 a 168 cm :D

Gość Gaguśśś
.

Gość 187 cm
Bogatego, przystojnego i bez mózgu- ideał kobiecy. Rzeczywiście jest się czym chwalić. Zresztą ona nie jest mutantem. Jak już zaznaczyłem powyżej 168. Na taką wyższą to pewnie nawet on by nie splunął.

Gość kwarantanna898
Sorry drogie panie, ale coś w tym jest. Jestem kobietą 181 wzrostu i już nie mogę na siebie patrzeć. Jak słup soli. Do tego talia osy. Patrzę w lustro i nienawidzę się. Rozmiar buta 43...Chyba już nie mam szans na związek... :(

Gość Gaguśśś
Biedny zakompleksiony autorze, już wszyscy wiemy, że jesteś niskim samotnym prawikiem, który swój stan zwala na wzrost :) A facet o niewysokim wzroście może być zajebiście seksowny, jeśli jest inteligenty i ma to coś - czego ty nie masz. Siedzisz w niedzielne popołudnie na babskim forum i wylewasz tu frustracje , ale gdybyś był wysoki również żadna by na ciebie nie spojrzała, po prostu masz za mało testosteronu :)

Gość Gaguśśś
kwarantanna898 talia osy to świetnie, nie martw się, jest przecież wielu wysokich facetów 190 - 200 cm zwłaszcza tych bardzo młodych :) I wiele dziewczyn które mają ok 180 cm i są w cudownych związkach! Mam koleżankę o wzroście 178 cm i jest w kilkuletnim udanym związku z facetem ok 190 cm :) I jest super laską, każda dziewczyna jest piękna tylko musi to umieć pokazać :) a przede wszystkim siebie zaakceptować :*

Gość wysooookaiam
Jesteście porabani :P moje 178 uważam za duży atut :) jestem szczupła, blondynka z dużym biustem :) brzmi mało prawdopodobnie a jednak ! I nikt mnie nie uważa za mutanta :)

Gość 928923213
mom zdaniem to zalezy od budowy, jak laska wysoka i ma grube kosci to wygląda okropnie... ale np. z aktorek to Mia farrow z Pulp fiction - ma chyba 182, ale jest b. droba i szczupłą, zwątpiłam jak zobaczyłam że jest taka wysoka, bo nie widac tego, albo ta co grała w Dziecku Rosemary- tez wysoka, a wygląda krucho choc ogólnie te wszystkie miss mi się nie podoabają, nie rozumiem dlaczego wybierają same wysokie, potem twarze to mają takie sobie

Gość 187 cm
kłamstwem jest że wysocy muszą mieć dużego.

Gość dgfdghfgh
Mój chłopak lubi takie kurduple jak ja :) Mam 155cm wzrostu i nigdy nie miałam z tym problemu. Zgodzę się, że niektóre wysokie dziewczyny się garbią i są jakieś takie pokrzywione (może te co mają z tego powodu kompleksy?) ale znam również mnóstwo dziewczyn w przedziale 170 do nawet 181cm, które są zgrabne, wyprostowane i mają zayebiste nogi :)

Gość 187 cm
nie pytajcie skąd to wiem, na pewno nie po sobie bo tak naprawdę jestem aż tak niski że dziewczyna 165 cm jest dla mnie ok, ale do 168 cm laski potrzebuję drabiny

Gość jeremiasz
Jak dla mnie najlepszy wzropst dla dziewczyny to około 165

Gość 187 cm
Gaguś. Na serio sądzisz, że mutant może wjechać mi na ambicję? Widzisz, że mam rację. Nawet te laski są załamane bo zdają sobie sprawę ze swojej nieatrakcyjności. Ty też zdajesz sobie z niej sprawę i dlatego plujesz na mnie. Twój facet nie miał czego ruchać i wybrał ochłapy.

Gość dgfdghfgh
Mia Farrow z Pulp Fiction? :P Mia Farrow własnie grała w dziecku Rosemary, chyba chodziło Ci o Umę Thurman

Gość ioioioio
:o

Gość sddsgaadggdagd
WYSOKA KOBIETA ZADANA JEST WZYCIU NA nieszczescie, !!!! i nie oszukujmy sie kobieta 187cm, to juz wieza i naprzyklad nie weznie sobie meza 174cm, bo by wygladali jak flip i flap,ale sie cenia jak taczka gowna, a jest fakt ze wysoka laska ma duzo mniejsze powodzenie niz 168cm, wysoka to tak jak by sie urodzic nieszczesliwa!!! ALE CO TAM SA I WYSOCY LUDZIE ;ale szkoda mi wysokich lasek zdanych na niskie buty i na pogarde niskich facetow

Gość stylish29
autor ma troche racje. tylko mniejszosci facetom podobaja sie bardzo wysokie dziewczyny. ale 168 to nie jest bardzo wysoka. mowie tu o dziewczynach powyzej 170 np 175. moi koledzy mowia na takie godzilla lub monstrum- raz takiej wysokiej bronilam, mowilam ze to nie jej wina, ze jest ladna to mi odpowiedzieli "daj spokój". a koledzy powyzej 180cm. wiec ewidentnie podobaja sie nizsze.