Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 187 cm

Mam 187 cm wzrostu, więc nie mam kompleksu, ale z tego co widzę to jest....

Polecane posty

Gość Gaguśśś
Moj facet jest męski i nie siedzi na kafe :)I jestem dla niego kochanym maleństwem :) a ty jesteś niestety zakmopleksionym prawiczkiem :) bo sorr ale nie wyobrażam sobie by mój facet 183 cm odjąć 19 cm jaki ty wybrałeś mianując mutantem, by mój facet zamiast np. zajmować się autem siedział na babskim forum i wyzywał dziewczyny o wzroście pow 164 cm od mutantów :D nierealne :D:D:D

Gość jasta 96
Deb..il widzisz bez wzgledu na wzrost każdy z nas ma uczucia i jest człowiekiem, i jeśli któraś kiedyś dała Ci kosza to nie ma co generalizować i obrazać innych, ja mam 1,80 i nie wygladam jak mutant, moze chciałabym byc nizsza ale jak pewnie wiesz to nie jest mozliwe, wzrostu nie mozna zoperować, i tylko pusty człowiek tak obraża za coś co nie jest zależne od człowieka. Wiecej tolerancji.

Gość 187 cm
jak gaguś na mnie pluje bo zacząłem ją obrażać to znaczy że ma kompleksy, ale jak ja obrażam tak po prostu kobiety to już nic o mnie nie znaczy

Gość 187 cm
mam zapadniętą klatę

Gość małyalejary
Autor ma rację. Te kobiety to już jak słupy telegraficzne. Jeszcze idiotki szukają sobie wyższych facetów, a potem urodzą córki po 2 m wzrostu i 45 w bicu.

Gość jasta 96
Jaki ktoś ma wpływ na swój wzrost ? nogi piłować, a co niscy faceci w koturnach maja chodzić? ale bezsens

Gość Gaguśśś
stylish29 to pogratulować znajomych Dobrze, że ja mam kochanego faceta który nie obraża żadnych kobiet a już na pewno nie ze względu na wygląd. Wartościowy i dobry chłopak :)

Gość 187 cm
Jasta haha.... dobre sobie, a pewnie sama bluzgasz w topicach na facetów 170 i w realu gadasz z nimi tylko na odpie*ol się. Kobiety są znane z oceniania tylko po powierzchowności.

Gość 187 cm
mam też cycki do pępka więc nie potrzebuję kobiety takiej jak pamela

Gość dooobreeee
podszywy :D można sie chociaz posmiac :D

Gość 187 cm
rucham wszystko, co ma równo 165 cm wzrostu, nawet drzewa w parku :)

Gość Gaguśśś
Chlip...został mi tylko mój kochany facet, który jedyny chciał mnie taką zmutowaną ze szparą o szerokości oczka wodnego. ;(

Gość Gaguśśś
Taak, bo nie mam co robić, tylko zakładać tematy obrażające facetów o wzroście 170 cm :D Nie wiem, po co miałabym to robić. Nie mierz innych swoją miarą.

Gość 187 cm
ja jestem lepszy niż te dziewczyny które oceniają facetów po wzroście bo... a, czekaj, jestem taki sam jak one :(

Gość Gaguśśś
Chlip... Mam tylko mojego chłopaczka...Tylko on chce mnie taką zmutowaną ze szparą wielkości oczka wodnego ;(

Ohoho no prosze ja mam akurat 162-163 wzrostu :P Też mi się podobają wysocy

Gość Gaguśśś
I nie gadam z nikim na odpierdol ze względu na wzrost , też mi teoria. Gadam z kimś ze względu na jego zachowanie, więc swoich nieudanych podbojów nie przypisuj niskiemu wzrostowi, a zachowaniu i braku pewności siebie.

Gość 187 cm
Te podszywy to jakaś sfrustrowana panienka, która już w ogóle K2 przerosła.

Gość 187 cm
ja nie mam sobie nic do zarzucenia, jestem przepiękny, mam 187 cm wzrostu gdy stanę na szczudłach, lubię dopasowane staniki i w niedzielny wieczór siedzę na babskim forum. laski, bierzcie mnie!

Gość Gaguśśś
Nikt nie jest w stanie mnie zaspokoić nawet półmetrowym penisem.

Gość 187 cm
często korzystam z kamerek na showupie, aby pokazywać ludziom swoją przepuklinę, odpręża mnie to

Gość 187 cm
achtung koles ma 150 w kapelus- jak to? przecież jestem doskonały! to że mnie krytykujesz znaczy tylko tyle że masz kompleksy

Gość Gaguśśś
Dobra uciekam, a ty lecz dalej biedaku swoje kompleksy na babskim forum... Pewność siebie nie jest twoją mocną stroną, skoro tak przeżyłeś kafeteryjne wpisy na temat twojego wzrostu, że aż musiałeś założyć temat... I zdziwię cię, ale kobieta o wzroście 150 cm również może cię nazwać kurduplem, gdy np. porówna cię ze sowim 190 cm facetem. Dziewczynom najbardziej podobają się wysocy faceci, i wszędzie piszą, że wzrost 187 cm to wzrost wysoki i w ogóle super wzrost, więc taki facet czułby się mile połechtany i nie wyzywałby kobiet ze względu na wzrost, proste. LEcz dalej kompleksy na babskim forum, mam nadzieję, że ci ulżyło :D 🖐️

Gość budynzczekolada
Wiecie co?Normalnie idzie sie pokulac ze smiechu,jak sie to czyta.Co jeden(a))to modrzejszy(a).Czy Wy naprawde nie macie innych problemow w zyciu,tylko wyzywac i sie obrazac?Widac ten poziom ludzi tu przebywajacych i zakladajacych te durne tematy.Kazdy jest,jaki jest i co ma do zycia wspolnego tak naprawde wzrost>Logiczne,skoro sie ma wysokich rodzicow,to i dziecko genetycznie go obdziedziczy.Czy tu naprawde sami gimnazjalisci wypisuja,bo dorosly,dojrzaly facet,w zyciu nie bedzie wypisywal takich glupot.

Gość jasta 96
ktos Cie bardzo skrzywdził

Gość jasta 96
Nie zdarzyło mi sie smiać lub szydzic z niskich facetów, każdy urodził sie taki jaki miał sie urodzić i nikt nie mawpływu na to,wazne ze ma rece, nogi i wszystko na miejscu. Niektórzy nie mają tyle szczęścia.

Gość hjhj6676767
.

Gość lool1213
No to skoro cię rzuciła to k*rwa z jakiej racji najeżdżasz na inne? a co ma do ch*lery wzrost przestań być tak płytki, każda kobieta jest niezwykła i wysoka i średnia i niska. Bądź choć raz taki uprzejmy i miej szacunek bo jaki ty będziesz do ludzi tacy oni będą do Ciebie... Może jesteś facetem, a może udajesz go a tak naprawdę jesteś dziewczyną o niskim wzroście tego nie wiem, ale weź się zastanów następnym razem co robisz co mówisz co piszesz jasne?! Wypraszam sobie k**rwa obrażać wysokie dziewczyny, sama jestem no może nie aż tak wysoka ale powiedzmy średnia i trochę więcej. Tak pozatym co my mamy do wzrostu? POWIEDZ CO MY MAMY? to GENY są odpowiedzialne za to a nie my!!!!!!!!!!!! Pewnej kobiecie wysoki wzrost się podoba a pewnej nie, pewnej niskiej swój wzrost również się podoba a znów innej nie bo wolała by być inna. I co to za twój chory wymysł, że niby wysokie to mutanty ?? Jesteś żałosny wiesz ?? Zważaj na to że komuś może to sprawić przykrość ale i też złość. NARA

Gość gość
a ja mam 184cm i jestem kobieta:) i na dodatek mam powodzenie u mężczyzn, często chodze na obcasach;) i NIGDY ŻADEN FACET nie powiedział mi, że jestem paskudna bo wysoka! Wręcz przeciwnie!Pozdrawiam zakompleksionego autora:)

Gość o atrakcyjności mezczyzny
Wg poważnych badań ( nie zacytuję teraz Ale sami możecie znaleść) decyduje w 80 % nie wzrost ale stosunek obwodu szerokości barków lub klatki do bioder. Tak naprawdę. 10% okazało się ze wzrost i =10 % wielkość penisa. I podobno body fat równy 12% jest najatrakcyjniejszy u mężczyzn (to b niski body fat)