Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia???!!?

wlasnie wyprowadzilam sie od meza

Polecane posty

Jak w temacie. Okropnie mnie dzisiaj ponizyl. Wyzwal od kurwy i szmaty i ze jedzie i na noc nie wraca. Spakowalam siebie i poltoraroczna corke i wyprowadzilam sie od niego do rodzicow. Od dluzszego czasu tak jest i mam juz dosc zastanawiam sie nad rozwodem. I co ja mam teraz robic? Nie pracuje zajmuje sie dzieckiem, chetnie pposzlabym do pracy ale nie mam z kim dziecka zostawic a najblizszy zlobek jest 50 km od miejscowosci w ktorej mieszkam. Zostalo mi 100 zl w portfelu malej trzeba kupic pampersy... Co ja mam zyc na garnuszku rodzicow? To wszystko bez sensu... Plakac sie chce:(

Gość goonies
Brawo! Dziewczyno uszy do góry, nic gorszego niz zycie z takim ciulem nie moze ci spotkac! Lepiej zyc na garnuszku rodzicow przez jakis czas niz trwac w takim chorym zwiazku...

Gość Bravo bravissimo
Brawo za odwage! Rozwiedz sie z draniem:)

Gość Dasz radę...
masz gdzie mieszkać, alimenty dostaniesz. Z pomocą rodziców nie zginiesz. Ja też odeszłam, gdy moja córeczka miała pół roku. Żyję i mam się dobrze. Mam nową rodzinę. Powodzenia

Dzieki. Ale mi tak glupio ze mama bedzie mnie utrzymywac... Poszlabym naprawde do pracy ale jest jak jest... Moj tata jest za granica a oprocz mnie sa jeszcze 2 mlodsze siostry ktore sie ucza. Nie wiem czy byla to sluszna decyzja... Ale juz dluzej tak nie moglam

Gość kokoszka123
zastanów się czego tak naprawdę chcesz. jeśli mąż się odezwie, to spotkaj sie z nim i powiedz co Ci nie pasuje. I bez skrupułów jeśli chodzi o pieniążki _ nie masz to go poproś, to także jego dziecko. a jak nie to weź od rodziców, z zaznaczeniem, ze oddasz (nie znam Twoich relacji z rodzicami). a jak się zdecydujesz rozejść z mężem, to jeżeli nie znajdziesz pracy to od tego sa alimenty, pomoc społeczna, a Ty szybko sie ogarniesz i cos sobie znajdziesz.... pamiętaj nieszczęśliwa matka to również nieszczęśliwe dziecko

Gość ahjahsjas
a z jakiego powodu od tych kurew i szmat cie wyzwal? chyba tak o to nie bylo-musialas cos zmajstrowac, bo zaden facet bez powodu nie wyzywa swojej zony!

Gość ....../.
po pierwsze WINSZUJĘ :) bardzo dobrze zrobiłaś ,teraz o rozwód z jego winy plus alimenty na ciebie i dziecko , wstyd że mama cię będzie utrzymywać ? to żaden wstyd ,to twoja mama ,a ty z czasem się odkujesz , pomyślisz nad handlem np na allegro ,opieką nad innym maluchem , dasz radę ,nie zmarnuj życia ,NIE WRACAJ !

Gość agatkaagatka
dasz rade, o chlop to swinia

A

Gość Marcyska89
Podaj mi twojego maila, postaram ci pomoc finansowo, ale musze mieć pewność ze to nie prowo. Jeśli nie to bardzo dobrze postąpiłas. Niech dziecko nie patrzy.

Gość jak najbardziej jest możliwe
z mężem też dobrze nie miałaś

Gość Dasz radę...
"ahjahsjas a z jakiego powodu od tych k**ew i szmat cie wyzwal? chyba tak o to nie bylo-musialas cos zmajstrowac, bo zaden facet bez powodu nie wyzywa swojej zony!" Powód zawsze się znajdzie, bo to np jajka miały być na miękko,a są na twardo, nie wyprane gacie, czy skarpetki, zupa za słona...

Gość disiiidiaiai
Brawo dziewczyno, dobrze zrobilas,jesli to nie prowo tez moge ci pomoc

Gość albabetaomega
Dziewczyno dziś jest najgorszy dzień, przetrzymasz jeszcze kilka i zaczniesz na wszystko patrzeć inaczej. Dasz sobie radę. Jeśli masz oparcie w mamie i siostrach to jesteś wygrana. Nie będzie łatwo, ale czy teraz było? Tylko nie wracaj jak Cię będzie przepraszał, bo taki typ się nie zmienia. Ułoży się wszystko. Może jakaś koleżanka siostry, np. studentka zaoczna mogłaby być z dzieckiem jak ty poszłabyś do pracy? albo mama ma jakąś koleżankę lub sąsiadkę na rencie? Spokojnie, co nas nie zabije, to nas wzmocni. Odczekaj chwilę, weź głęboki oddech i powodzenia:)

Z jakiego powodu mnie wyzwal? Bo pil z kolegami a mala chchiala spac po poludniu no i weszlam i powiedzialam zeby towarzystwo sie uspokoilo bo dziecko klade a on ze ok beda cicho. No i jak koledzy poszli to mowie ze to ostatni raz jak tak pil (bo byl wypity) no i on ze ja nim nie bede rzadzic mam gowno do gadania i zaczal wyzywac. Wiem ze wina po obu stronach ale przepraszam czy to jest powod zeby tak mnie wyzywac? Ja go nie wyzywalam. Wiele razy z nim rozmawialam bo to nie pierwszy raz takie cos, ale on ma to gdzies. Powiedzial tylko ze ja jestem nienormalna i histeryzuje. Ja nawet nie wiem czy go kocham. Za takie cos to ciezko kochac

Dziekuje wam dziewczyny ale nie moge przyjac od was pomocy finansowej. Dziekuje za dobre slowa- tego oczekiwalam podniesienia na duchu. To nie prowo. Juz raz sie wyprowadzalam za podobny numer ale wrocilam bo przeprosil ale tym razem to juz nie zadziala bo wiem ze bedzie tak samo

Gość mamatakasobie
Gratuluje!!! Ja mam meza alkoholika. Niby nic nie robi nie awanturuje nie wyzywa ale co to za zycie jezeli on po pracy idzie pic i wraca juz pijany gdy dziecko juz spi. Mam o tyle gozej, ze mieszkam zagranica. Do polski jak wroce to teuz do rodzicow. Musze sie ogarnac i dzialac. Prawde ktos napisal"nieszvzesliwa mama to nieszczesliwe dziecko A dla mnie najwazniejsze jest radosne, zdrowe dziecko"

Gość adefjuewhsfghhs
źle zrobilaś,że odeszłaś. Nie masz pracy, mieszkania nie dasz sobie rady! Powinnaś pogodzić się z męzem i wrócić do domu. Nie słuchaj bab co ci gratulują,bo one się cieszą ,że małżeństwo się rozeszło

A

Zle zrobilam? Jakbym zostala to predzej czy pozniej wykonczylby mnie psychicznie. Caly czas sie awanturuje o byle co. Mam dosc tych krzykow wyzwisk a mala na to patrzy. Nie chce tego dla niej. Ale boje sie ze odbierze mi corke:(

Gość mam podobnie....
gratuluje odwagi, ja tydzien temu swojego spakowalam i wyszedl, a na drugi dzien mial przyjsc tylko po reszte ciuchow ale coflo mi z pieca i to ja z malym musialam isc do niego, wrocilismy po kilku dniach dopiero do domu, dwa dni bylo dobrze, dzis znow mnie upokorzyl, nie jestesmy malzenstwem ale jakos ciezko mi odejsc, (mam ten plus ze mieszkanie jest moich rodzicow) ale ja nie pracuje i tak jak ty autorko nie mam z kim zostawic malego zeby isc do pracy, a synek ma pol roku :( na zlobek w naszym miescie nie ma szans...

Gość .wredna jędza
Nie bój się, nie odbierze Ci córki. W Polsce musiałabyś być narkomanką i złodziejką, żeby sąd oddał dziecko ojcu ;)

Wlasnie z ta praca najgorzej. Wiem ze jak bede potrzebowala kasy dla malej to da na wszystko ale jedzenie za mamy pieniadze bo nie bede miala nawet za co sie dolozyc. Mama sama zaproponowala zebym sie wyprowadzila i ona pomoze, ale ile tak mozna

Najbardziej sie wlasnie boje ze odbierze mi mala. Bo on co prawda ma lepsze warunki mieszkalne niz moi rodzice. Ja z siostra i corka bysmy spaly w jednym pokoju a mama z druga siostra w drugim, a pozatym nie mam pracy i nie wiem czy tym nie mogl by sie argumentowac?

Gość mamatakasobie
Ymmm

A

Gość mamatakasobie
Jakas plaga? Czy zawsze tak bylo, ze maz pije, wyzyw matki z dziecmi.uciekajaby zycnormalnie. Nie wiem ale gdzie by uchu nie przystawic to rozwody.

A

Skoro sie nie dogadujemy to po co to ciagnac? Bo to nie malzenstwo tylko farsa... Moze mi ktos powiedziec jak to bedzie z dzieckiem? Czy on moze odebrac mi corke?