Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia???!!?

wlasnie wyprowadzilam sie od meza

Polecane posty

nie mam pojęcia - nie martw się, dziecka CI na pewno nie zabierze :) a jak CI tak powie to go możesz zabić śmiechem, musiałabyś być ćpającą, alkoholizująca się dziwką żeby CI dziecko sąd odebrał :) Uwal drania na alimentach :) powodzenia

Skoro sie nie dogadujemy to po co to ciagnac? Bo to nie malzenstwo tylko farsa... Moze mi ktos powiedziec jak to bedzie z dzieckiem? Czy on moze odebrac mi corke?

Gość osz ty
trzeba było mu na dokładkę zostawić bachora, po co brałaś ze sobą jak nie masz kasy ? jak on ma to niech się zajmuje i wychowuje. Wróciłby do ciebie za trzy dni i skamlał żebyś mu wybaczyła. głupia jesteś jak but.

Gość kasiawawaka
Autorko,bardzo dobrze zrobilas,nie ma prawa cie wyzywac,rodzice ci pomoga , jesli bedziesz chcila pomocy finansowej ja ci tez pomoge

Gość kasiawawaka
osz ty brak mi slow,takie osoby jak ty wogole nie powinny sie wypowiadac!

Gość mamatakasobie
Wczesniej pisalam, ze moj alkoholik nie wyzywa i przelivzylam sie. Przyszedl nspity polecialy kurwy tak dla sasady. Chcialam z nim dzis pogadac to pogadalam. Widac on juz dawno skreslil nasza rodzine i czeka az sie od nas uwolni. Przykre.

Gość galaretka.
Powiem krótko: SPIERDALAj od ALKOHOLIKA jak najdalej!!! Wiecej nie chce mi sie pisać, ale alkoholik to jedno z najgorszych bagien, w jakie mozna wdepnąc....

Nie oczekuje od was pomocy finansowej. Nie moglabym. Chcialam sie troche pozalic bo nie mam komu. Jakos dam rade. Musze dac. Inni maja gorsza sytuacje i daja rade.

Od alkoholika to tym bardziej powinnas uciekac. Jeszcze bedzie zdoolny krzywde ci zrobic

Gość chorowitkkaaaa
ciesz sie ze masz gdzie wrocic. ze rodzice ci pomoga. gdybym ja miala taka mozliwosc nie zastanawialabym sie ani sekundy. I napewno bym nie wrocila do kogos takiego.

Gość galaretka.
Nawet nie musi robic jej jakiejs widocznej krzywdy w stylu pobicie. po prostu wystarczy, ze JEST. Ze jest pijusem, ze woli ZAMIAST z żona i dziećmi, spędzac czas z kumplami, chlejąc wódę. Ona i jej dziecko/dzieci bedą rosły w patologii. I to wystarczy, by mieć spierdolone życie, psychikę. Widzisz, odeszłas od niego, bo ciebie wyzwał. A powinnas juz wczesniej - gdy zamiast toba, zajmowal sie koleżkami.

Wiem ze powinnam byla wczesniej od niego odejsc. Ale jakos sobie wmawialam ze mozze sie zmieni zacznie mnie szanowac ale gdzie tam. Przepraszal i znow to samo

Gość chorowitkkaaaa
n

Gość chorowitkkaaaa
tacy ludzie sie nie zmieniaja. a tutaj jeszcze dochodzi alkohol.

Gość mamatakasobie
Wiem, wiem, ze musze uciekac.: ( Jak zwykle strach paralizuje. Ale nie ja pierwsza i ostatnia. Czlowiek sie sam oszukuje, ze ten sie zmieni... Kurde prawda jest taka, ze jak nie pije to ja mam wolne on sprzata, zgotuje dzieckiem sie zajmie. Ja moge ogladac caly dzien tv ijeszcze mi herbate pod nos podstawi. Tylko ile takich dni jest w tyg.? Roku? Ale juz postanowilam, poczytalam tutaj troche histori. Innym sie udaje wiec i mni sie uda. I kurwa odejde bo moje dziecko jest najwazniejsze i nie pozwole zeby wychowywalo sie w patologii.

Gość mamatakasobie
Autorko, ty przynajmniej masz gdzie isc, odpoczac, uspokoic sie. Na nawet nie mam z kim pogadac. Bo przeciez nie zadzwonie do pl i nie powiem co tu sie dzieje. Zaraz beda mieli wstyscy stres. Prawde mowiac, nie chc zeby ktos wieduial i mi doradzal czy cos kazal. To moje zycie, sama dobie w nim gnoju narobilam. Samausze wiele spraw przemyslec, poukladac i POSPRZATAC wiosna idzie.

do nie mam pojęcia : a ja jestem z Ciebie dumna. Jak mogłaś pozwolić wczesiej zeby cie ponizał i wyzywal?? co ty jestes gorsza od niego ??? bo co ? bo nie masz pracy ??? dasz sobie rade zobaczysz. Staniesz na nogi. Porozmawiaj z mama, powiedz jej wszsytko dlaczego odeszłas. Ja jestem po slubie 5 lat i mieszkam z mezem 7 lat i nigdy mnie nie wyzwał od kurew, juz nie mowiąc o piciu w domu!!!! Owszem kłocimy sie jak kazdy ale nie zeby mnie wyzywał od najgorszych !!!! trzymam za ciebie z całej siły kciuki zebys nie zmieniła zdania. Skad jestes ???

do nie mam pojęcia : a ja jestem z Ciebie dumna. Jak mogłaś pozwolić wczesiej zeby cie ponizał i wyzywal?? co ty jestes gorsza od niego ??? bo co ? bo nie masz pracy ??? dasz sobie rade zobaczysz. Staniesz na nogi. Porozmawiaj z mama, powiedz jej wszsytko dlaczego odeszłas. Ja jestem po slubie 5 lat i mieszkam z mezem 7 lat i nigdy mnie nie wyzwał od kurew, juz nie mowiąc o piciu w domu!!!! Owszem kłocimy sie jak kazdy ale nie zeby mnie wyzywał od najgorszych !!!! trzymam za ciebie z całej siły kciuki zebys nie zmieniła zdania. Skad jestes ???

Gość chorowitkkaaaa
z

Gość mamatakasobie
Jeszcze jakby sie moj alkoholik chcial zmienic. Kiedys to wogole twierdzil, ze nie pije bo piwo to nie alkohol. Potem postraszylam, poszedl na jalies pseudo aa . Ostatnio stwierdzil, ze mam robic co chce a on...jemu jest dobrze.

Gość mamatakasobie
Autorko tematu. Sory, ze weszlam na Twoj temat i pisze swoja historie . Juz nie bede :)

Aa

Gość serwetkakaaa
z

Mamatakasobie dobrze ze piiszesz. Mozesz sie przynajmniej nam wyzalic. Pisz dalej skoro ci to pomaga. Zalozylam temat szukajac slow pocieszenia ale takze mialam nadzieje ze nie jestem sama ze inni sa w podobnej sytuacji (chociaz to nie powod do szczescia). Ostatnio nawet powiedzial ze wyplaty mi nie odda tylko on bedzie kasa dysponowal a ja na nic nie dostane. Zawsze oddawal wyplate ale nie bylo tak ze on nie mial dostepu do kasy bo pieniadze byly w moim portfelu ale on takze bral, a teraz pow ze nie dostane ani grosza. Ale trudno teraz bedzie musial dac na dziecko.

Mieszkam w kolobrzegu

Gość mamatakasobie
...

Gość Madga Barc
Ja czytałam ostatnio bloga zkobietamudotwarzy.blogspot.com pisze go facet, który chyba podirytowany gierkami zabrał głos na temat związków, fajnie się go czyta, i tez ma tam artykuł i opuszczeniu partnera chyba tytuł I żyli długo i nieszczesliwie, jeśli się nie mylę:) na prawdę polecam

A

Gość mamatakasobie
U nas z kasa troche inaczzej. Bo ja ma konto swoje na ktore dostaje rodzine, macierzynskie. On swoje na ktore wplywa wyplata jego. Zasze gdy potrzebowalam przelewal mi pieniadze albo dawal do reki. Od ok. 3 mies.ma gdzies nie daje kasy bo twierdzi,zemam a jak juz cos da to dqa dni musze go prosic. Nawet nie wiem czy placi rachunki, bo nie idzie sie z nim dogadac ostatnimi czasy. I chyba bardziej mnie denerwuje to jak sie zmienil niz to ze pije. Kiedys dzien wyplaty lecial rachunki placic. Mysal co potrzebujemy, tzn ja cos do ubrania i itp. Dbalbardzo o dom imnie. Jakis kryzys wieku czyco?

Gość mamatakasobie
Aaa Dziekuje autorko