Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

Wasze marzenie - zabawka z dzieciństwa

Polecane posty

Tak mnie jakoś na sentyment naszło. I się zastanawiam o czym dziś marzą dzieci i jak się to ma do naszych marzeń z dzieciństwa. Nie mam dzieci więc nie wiem. Ja marzyłem o takim tyranozaurze z lego. Pamiętam że plakat w przedszkolu był. I siedziałem całymi dniami przed tym plakatem. O wyjeździe do legolandu. O zdalnie sterowanym czymś. Albo o samochodziku albo o samolocie. Pamiętam że raz były jakieś targi budowlane czy coś i tam dali mi się przelecieć :). A i jeszcze o nauce gry na perkusji.

jak zawsze nikt na moje tematy nie odpowiada. Nie mieliście marzeń? Czy lepiej gadać o kolejnym nieudanym zauroczeniu w brunecie w okularach czy bez już nie wiem jak to było.

Gość ja marzyłam o
lalce Barbie - wtedy była niedostępna, a potem już dorosłam...

Gość ....../.
ja o takiej ruskiej gierce , psp lat 80 :D wilki łapał jajka i o trzykołowym rowerku ala samochód który to tata przywiózł mi wreszcie z czechosłowacji , o reklamówce gum turbo i donald , o jeansach piramidach i o szynce na kanapki .

Gość ....../.
ZNÓW KAFE NAWALA NIE MA MOJEGO MARZENIA

nie wierze. To musi być jakaś zakamuflowana opcja niemiecka w postaci moderatora który blokuje i usuwa moje tematy.

Chyba to faktycznie wina kafe... Ja pamiętam że moja sąsiadka marzyłą o domku dla lalek. I majac 20 lat kupiła sobie taki :) Z autem itd.

zakamuflowana opcja jak nic.

Gość mężćzyzna w podpasce
"i tam dali mi się przelecieć ":classic_cool: engeener tumok :D :D

Gość ja chciałam samochód
dla barbie - miałam cała rodzinkę jeszcze z pewexu ;) domek zrobiłam im z kartonu ale bardzo chciałam ten samochód :)

Gość Ja marzzzzz
Ja marzyłam o lalce szmaciance, ale takiej, którą widziałam w Niemczech na wystawie. Była piękna,ale dla rodziców za droga :( Kilka tygodni temu zrekompensowałam to sobie i kupiłam sobie lalkę - taką ręcznie robioną szmaciankę za blisko 300 zł :D Za to mój syn to już pokolenie, co ma wszystko o czym zamarzy.

Gość kolor okropny
kucyk pony taki większy lalka baby born, wtedy dopiero wchodziła

Jednak moim niedoścignionym marzeniem, a zarazem niespełnionym był, jest i będzie dyplom inżyniera. Pięknie oprawiony, wiszący na dmoim łóżkiem:classic_cool: Łza się w oku kręci

Gość nocococo
Jak tak teraz myślę to większość moich zabawkowych marzeń kręciła się wokół lalek Barbie - chciałam mieć taką wypasioną z domkiem, samochodem i innymi bajerami :) No i Baby Born :) którą dostała moja kuzynka a ja prawie oszalałam z zazdrości...

Moimi dwoma największymi marzeniami zabawkowymi z dzieciństwa były zabawka Furby i ciastolina Play doh. Jestem dzieckiem lat '90. Niedawno spełniłam jedno ze swoich marzen i kupiłam sobie ciastolinę z całym takim zestawem do robienia różnych pierdół. Zabawa na cały weekend. Zapłaciłam prawie 150zł ;/

nie podszywaj się bo nie mam zamiaru robić. Puki co będzie to dyplom java development.

ja mialam duzo barbie ale zawsze marzyłam o kenie (jednego wreszcie dostałam) i o koniu dla nich. chcialam tez strasznie kolejke elektryczna

A propo gier pamiętam jak dostałem taką... Takie gdzie był tetris i xxx gier. Coś ala gameboy. I o gameboyu się marzyło.

Gość taka lalka
co jak sie ja trzymało za rękę i umiejętnie kierowało, to sama "chodziła". W koncu ja dostałam, ale po dlugim oczekiwaniu już mnie tak nie cieszyła. W sumie, wszystko na czym mi zależało dostawałam po bardzo długim czekaniu, jak mi juz przestawało zależeć. :(

dokladnie tez tak mialam, prawie wszystkie zabawki o których marzylam dostałam, ale po tak długim czasie ze albo juz wszyscy je mieli i sie u innych nabawilam, albo poprostu jak je dostawałam to juz mi sie marzylo co innego

Gość plepleple
czesc

Gość wiśnióweczka
ja marzyłam o lalce - najpierw o bobasie a'la dziecko a później o barbie. Nie pamiętam, czy prosiłam o to rodziców, czy się wstydziłam, bo już duża byłam /koniec podstawówki/. Teraz dziewczynki w tym wieku już o lalkach nie myślą ... a gierkę miałam taką ruską - spadające jajka ;-) tato mi kupił wbrew opinii mamy, że to głupota... i jeszcze telewizyjną miałam - też tato kupił uproszony przeze mnie ;-) marzyłam też o czapce z kangurkiem, moja siostra dostała, bo była starsza a ja musiałam nosić po niej to, co mama zrobiła na drutach... wogóle to nie wiem, z czego to wynikało, bo rodzice dość zamożni byli, ale takie mieli głupie przekonanie, że trzeba wynosić jedno żeby mieć drugie... dopiero jak podrosłam to zaczęłam skutecznie negocjować i później już miałam praktycznie co chciałam, ale to już w wieku liceum - lata 90-te. Teraz moja córka np marzy o podróżach, z przedmiotów raczej ma co chce, a jak nie ma od razu, to zaraz na jakieś okazje dostaje.

z takich jeszcze ważniejszych to zawsze marzyła mi się pompka powiększająca penisa.