Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop samotnosci!

potrzebuje Cie, nie chce tak

Polecane posty

Gość stop samotnosci!
moze szybciej zapomnisz... chociaz w sumie ja nie widuje mojego a i tak nie moge zapomniec. jedyne co to znajomi czasami mi mowia ze go widzieli z nia... boli to strasznie. wiem ze sa razem ale jak ktos mi to jeszcze potwierdzi mowiac ze ich widzial to mnie wtedy rozrywa od srodka.... czuje pustke

Gość sym71
to samo ja czuje ona ma 3 dzieci jestem przerazona swoje ma w dupie a jej mianczy

Gość stop samotnosci!
jesli ta baba idzie po trupach do celu to napewno sie na tym przejedzie. moze jestem naiwana ale wierze w sprawiedliwosc. zobaczysz jeszcze przyjdzie do Ciebie i bedzie chcial wrocic, tylko wtedy bedziesz musiala sie zastanowic czy warto... a dzieci jak reaguja na te sytuacje? masz w nich wsparcie?

Gość sym71
mamy dorosla corke do tej pory ojciec byl dla niej autorytetem bo naprawde bylismy fajna rodzina rodzina byla najwazniejsza.Jest ze mna na ojca jest wsciekla .corka tez jest za granica paaktycznie zostalam sama.

sym71-na innym topiku napisalas cos do mnie , ale nie bardzo zrozumialam kontekst tego.Moze wyjasnij mi o co Ci chodzilo :-D Chetnie odniose sie do tego .

Gość stop samotnosci!
a nie mozesz chociazby na chwile wyjechac do corki, ona da Ci wsparcie w realu. niebywale jak faceci potrafia latwo zapomniec o wszystkim. ostatnio uslyszalam cytat: "wystarczy ze jakas lafirynda pomacha wam cyckami przed nosem i juz jestescie gotowi zmieniac testament" niby to bylo z serialu komediowego ale jakze to prawdziwe i smutne przy okazji

Gość sym71
Eleene pytalas mnie czy jestem kochanka czy kobieta w ciazy w innej dyskusjii ze niby sie madrzylam odpowiedzialam zr jestem kobieta ktora dostala wielkiego kopa od zycia .nie chcialam Cie urazic.pozdrawiam