Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ileeee?

za ile sprzedac??

Polecane posty

Gość majuważaj,bo ludzi są parszywi
i cie ujebią z zawiści. ta sprawa mi smierdzi na odległośc. albo kłamiesz co do pochodzenia tych woozków albo dopiero będziesz miała kłopoty jak je upłynnisz. to nie takie proste jak ci się wydaje----wszystko trzeba przemysleć bo mozna wpakowac sie w takie bagno,ze hej. czemu ten złomiarz nie upłynnił sam towaru,nie zachował dla siebie tylko oferuje wam? może maczał palce w tym bagnie. powiem c tylko tyle: UWAZAj.

Gość i tak za darmo z dobrego serca
Da wam 100 wózków i sam na tym nie zarobi? :D ŁADNA HISTORIA. DZIEWCZYNY TO SĄ K-R-A-D-Z-I-O-N-E W-Ó-Z-K-I. A policja do niej szybko trafi i do klientek też,także jak chcecie dzieci zza kratek oglądać to powodzenia!

Gość daj fotke tego wozka
ja chetnie kupie napisz konkretnie za ile

Gość za ileeee?
oto Polska wlasnie - wszedzie weszycie spisek. ja mam narazie jeden ten wozek, kolega sam zadzwonil do meza, zeby przyjechal i bral ile chce bo ma pelno tych wozkow. oczywiscie, okradl kogos a teraz rozdaje za darmo. no chyba, ze to mnie podejrzewacie o napad :) ciezko by mi bylo w ciazy i w dodatku z niemowlakiem w domu :) i gdybym juz miala dziubany towar to bym nie iopisywala na forum calej sprawy tylko wystawila na allegro bez slowa i tyle.

Gość dkkdkd
A jak nie kradzione, to mogą to być np chińskie podróbki tej firmy. Za handel czymś takim też grozi odpowiedzialność. Możesz sprzedać kilka pokątnie znajomym. Ale wystawianie aukcji na allegro może się naprawdę skończyć na policji.

Gość dkkdkd
Kobieto nie rozumiesz, ani ty ani ten facet nie ukradł tych wózków, ale mogą one pochodzić z przestępstwa i dlatego zostały zezłomowane.

Skąd pewność że jest kradziony? bo w razie wypadku przewoźnik ma obowiązek zabezpieczyć towar kontrahenta. najpierw ogląda to policja,zlicza etc, a potem trafia na magazyn a nie na złom. Nawet gdyby towar był zniszczony to właściciel musi sporządzić protokół zniszczenia/przekazania do utylizacji towaru,musi to obejrzeć ubezpieczyciel. a to trwa. nie trafia to na złom ze zniszczonym samochodem. i nie w zapakowanych pudłach :O Takie kity to dzieciom wciskaj.

Gość za ileeee?
a szkoda z wami rozmawiac. powiedzialam juz, ze dla mnie to tez jest dziwne. a dlaczego kolega sam nie uplynnil wozkow? wlasnie to robi - rozdaje znajomym, ktorzy dzieci maja :) i ma na tyle dobry status spoleczny, ze pewno nie chce mu sie bawic w sprzedaz tych wozkow. jego zona w ciazy i pewno tez sobie zostawil jeden. nie bede sie juz wiecej tlumaczyc bo nie mam z czego. jesli ktoras zainteresowana to napiszcie tutaj a ja sie jutro dowiem skad te wozki, jakie dokladnie itd i napisze tutaj.

Gość za ileeee?
dobranoc

Gość skoro masz
wózek w domu,to wrzuć fotkę

No to wystaw na allegro. piszesz na forum bo to ciężej namierzyć. tutaj na ogół nie zawiera się transakcji. a jeśli towar kradziony to właściciel pierwsze co to czesze wszelkie strony transakcyjne typu all czy tablica itp. Towar jest lewy i jeśli cię policja dorwie to gowno ich będzie obchodziło,że jestes w ciąży i masz niemowlaka w domu. nikt normalny nie miesza się w takie sprawy. jakby towar był ok to facet miałby protokół przekazania ale jeśli trafił nawet jakimś trafem w uczciwy sposób na to złomowisko to będzie protokół przekazania do utylizacji,a to oznacza,że towar ma być zniszczony i NIE MOŻNA GO WPROWADZAĆ DO OBROTU! Nie ma możliwości prawnej żebyś mogła to sprzedać bo na złom trafiło do ZNISZCZENIA i jak sprzedaż to złamiesz prawo-rozumiesz? I jest taka istotna zasada w polskim prawodawstwie-nieznajomość prawa nie chroni przed odpowiedzialnością,nawet jakbyś mówiła że nie wiedziałaś że nie wolno tym handlować to nie wywiniesz się od kary.

No to wystaw na allegro. piszesz na forum bo to ciężej namierzyć. tutaj na ogół nie zawiera się transakcji. a jeśli towar kradziony to właściciel pierwsze co to czesze wszelkie strony transakcyjne typu all czy tablica itp. Towar jest lewy i jeśli cię policja dorwie to gowno ich będzie obchodziło,że jestes w ciąży i masz niemowlaka w domu. nikt normalny nie miesza się w takie sprawy. jakby towar był ok to facet miałby protokół przekazania ale jeśli trafił nawet jakimś trafem w uczciwy sposób na to złomowisko to będzie protokół przekazania do utylizacji,a to oznacza,że towar ma być zniszczony i NIE MOŻNA GO WPROWADZAĆ DO OBROTU! Nie ma możliwości prawnej żebyś mogła to sprzedać bo na złom trafiło do ZNISZCZENIA i jak sprzedaż to złamiesz prawo-rozumiesz? I jest taka istotna zasada w polskim prawodawstwie-nieznajomość prawa nie chroni przed odpowiedzialnością,nawet jakbyś mówiła że nie wiedziałaś że nie wolno tym handlować to nie wywiniesz się od kary.

Gość daj fotke tego wozka
mozesz dac to zdjecie jeszcze dzis jak masz wozek w domu to chyba nie problem dzieki

Gość policja napewno zabezpieczyłą
rozdaj za darmo na cudzym sie nie dorobisz oddaj do domu dziecka samotnej matki etc rozdaj potrzebujacym mamom to nie są twoje wozki!!! teraz to ty je kradniesz!!!!!!z tego złomowiska!!!!!

Gość maliskaaaaa
jeśli nie kradzione a bez papierów to ja chętnie wezmę ale bez gwarancji to nie dam więcej niż 250zł. Prosze o kontakt na maila aniula79@interia.pl

Gość maliskaaaaa
proszę o kontakt na aniula79@interia.pl, jestem zainteresowan

Gość a to różnieeeeeeee
i tak sobie piszesz o handelku 100szt wózków? Oj dziewczyno! Nie dziw sie jak zaraz ci się do dupu dobiorą... głupia cipa

Gość babom miotłę i zestaw
Autorko co ty tu za kicior chcesz odstawić? Nie wiesz czy wózki kradzione? A co to kurwa na Syberii sie tir roztrzaskał? Weź nie pierdol, wózki są na bank kradzione . Jak właściciel nie widzi w tym interesu to coś nie tak, no nie? To może być też podróba nielegalna do sprzedania na lewo.

Za dala od takich szmat jak ty

Na policje taką szatę się zgłasza

Rzeszów , Gdynia, Warszawa są zgłoszenia kradzieży wózków Graco. Co ty na to autorko?

Gość Takie złomowiska to
tak zwane dziuple skradzionego sprzętu czy wózków, rowerów i trafiają tam nielegalnie by sprzedać na lewo a trzeba się szybko pozbyć by policja nie dobrała się do dupy. Nie radzę nikomu bez rachunku kupować takich rzeczy.

Gość maliskaaaaa
babom miotłę i zestaw Rzeszów , Gdynia, Warszawa są zgłoszenia kradzieży wózków Graco. Co ty na to autorko? PODAJ LINKA DO TYCH INFO

Gość za ileeee?
jutro wrzuce zdjecie bo wozek stoi w pokoju synka razem z pudlem a maly spi. nie bede sie wypowiadac na temat obrazliwych komentarzy. powiedzialam jasno i wyraznie - dla mnie to tez jest dziwne i nie zamierzalam tutaj sprzedawac tylko na allegro. tutaj chcialam sie jedynie zorientowac w cenie. dowiem sie jutro wiecej to napisze, narazie zamykam temat bo tutaj jak gniazdo zmij. wszystkie uczciwe sie znalalzly i juz widze, ze po otrzymaniu kilku, kilkunastu sztuk wozkow rozdajecie je za darmo albo co lepiej nie przyjmujecie ich. aha....

Gość Autorko bo cię
nikt widać nie nauczył jak się interesy robi :D. W życiu nie pisze się i to jeszcze na kafe ile masz wózków ! Co to kogo obchodzi ile ty tego masz?! A jakby były kradzione bo właściciel złomowiska byłby bardziej szczery (zapewne i tak był) to co , powiedziałabyś tu wszystkim uczciwie co ci mąż przekazał? :D No , to wiadomo już że to nie ty powinnaś innym tu zarzucać. Jak się ma tyle wózków to się je sprzedaje na all stopniowo a na kafe możesz co najwyżej zapytać ile by dały za pudło bez gwarancji i rachunku i powiedziec że nówka z zagranicy . Głupia baba :D