Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebrytka1992

Facet-leń

Polecane posty

Gość celebrytka1992

hej, mam taki problem. jestem z chłopakiem 4lata od pół roku mieszkamy razem, ja studiuję niestacjonarnie i pracuję, on studiuje dziennie, tylko że chodzi na uczelnie jak jest sesja a tak całe tyg siedzi przed komputerem. Proszę go żeby poszedł do pracy-jakiejkolwiek, Nie chce klepać biedy , i mieć na kanapie lenia z piwem i laptopem na kolanach. Nie mam kompletnie pomysłu jak go przekonać że praca nie gryzie!

Gość pani fraumann
rodzice nie nauczyli, może być za późno:( fajnie, gdyby pokazał, że jest zaradny, tacy dzisiejsi młodzi, laptop i wyciągnięta ręka

Gość kotostro ffa
a kto płaci za mieszkanie skoro razem mieszkacie, kto kupuje jedzenie , płaci za rachunki, itd???

Gość jyutyuytrruy
juz go nie zmienisz. Nie masz szans. Mierz wysoko.

Gość celebrytka1992
na połowe z tym że on dostaję kasę od rodziców , na mieszknaie rachunki i jedzenie i swoje jakies tam zachcianki, oczywiście moje widzi mi się płace sobie ja ze swojej pensji..;)

Gość jyutyuytrruy
Dalabym sobie z nim spokoj. Taki facet nie wrozy dobrze na przyszlosc. Nie szanuje cie. Gdyby to robil, to by wzial sie za robote. Dla mnie taki facet jest skreslony z gory. Ja pracuje. Wymagam tez od osoby z ktora jestem. Nie moze byc tak w zwiazku, ze jedna osoba tylko daje. Chcesz sie meczyc z takim patologicznym dziadem? Wiesz ze to dziad?

Gość celebrytka1992
tak ja za wszystko z reszta płace ze swojej pensji;)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
każdy facet to leń :D z czegoś żyje jak mu się to skończy to pewnei pójdzie do pracy widocznie jest minimalistą woli minimalną egzystencję bez nakładów pracy niż tyranie i życie na wyższym poziomie ludzie są różni ale to nie ma wiele wspólnego z lenistwem a charakterem.

Gość celebrytka1992
właśnie to jest straszne że ja wiem że on robi się dziadem. Kiedy wprost powie mi "nie chce mi się" Boże trzeba spakować walizki....

tak ja za wszystko z reszta płace ze swojej pensji - a czyli on jest utryzmankiem :D no to zmienia postać rzeczy. Ty jesteś winna jego lenistwu bo go utrzymujesz. przestan to pójdzie do rpacy. po co ma pracować jak ma laskę idiotkę która tyra na niego :D

Gość wredniucha10
proponuję zacząć pakowanie jeszcze dzisiaj!!!

Gość jyutyuytrruy
A to ze rodzice mu daja kase , to juz gruba przesada. To jest tez ich wina. Zle wychowali. A to juz jest problem. I ty bedziesz miala problem z nim w przyszlosci. Lepiej uciekaj zanim za pozno bedzie. Znam dobrze ten typ faceta. Mialam z takim do czynienia. Dlatego dziele sie swoim doswiadczeniem. I radze ci sie zastanowic.

Gość NoIGood
I tak powinno być! On siedzi w domu , kobieta pracuje. Przykładna kobita. :D

Gość jyutyuytrruy
jak go zostawisz, to tylko mu pomozesz. Moze sie ogarnie. Za wygodnie mu. A w ogole, jak mozesz placic za niego? I czy jemu jest nie wstyd? Dziadostwo straszne. Noz mi sie otwiera jak mysle o takich pasozytach.

Gość celebrytka1992
ja nie napisałam że go utrzymuję (on ma kase od rodziców) chodzi mi o to że kiedyś skończą mu rodzice wszystko finansować , pracy od razu nie znajdzie... i boję się że stwierdzi że nie będzie nic robił i tak już zostanie. a swoje obawy argumentuję tym że on już spędza godziny na grach i nic nie robieniu bo twierdzi żę wszytsko inne go męczy. Uważam że nie jestem żadną kretynką bo chcę coś z robić żeby on się opamiętał a nie żeby całe życie zmarnował i sobie i mnie!

Gość NoIGood
A co kobiety mogą tylko pasożytować na facetach ?Haha i bardzo dobrze, że siedzi. Kobiety to pasożyty - 99% siedzi w domu i robi jako kury domowe - żyć nie umierać!

ja nie napisałam że go utrzymuję (on ma kase od rodziców) chodzi mi o to że kiedyś skończą mu rodzice - to w takim razie problem rodziców nie twój. wyżej pisałaś że za wszystko płacisz z własnej pensji wieć się zdecyduj bo nie wiadomo czy problemem jest to że go utrzymujesz czy to że rodzice mają za dużo kasy dają mu on nie musi pracować a ty mu zazdrościsz. może gośc jest i całe życie będzie rentierem to problem jego i rodziców co robią z własną kasą.

Gość jyutyuytrruy
to nie zmienia faktu. to ze on dostaje kase od rodzicow to tez o czyms swiadczy. To jest dorosly mezczyzna? Czy dziecko? Rodzice jego tez sa niezli ze tak synalka wychowali i dalej wychowuja na niedorozwoja umyslowego. Opamietaj sie dziewczyno. Chcesz z kims takim budowac przyszlosc? Sama napisalas ze nie chcesz klepac biedy cale zycie. Tacy faceci sie nie zmieniaja. Kombinatorzy i lenie.