Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnna

Problem z facetem

Polecane posty

Gość nnnnna

Mam problem z moim facetem. Jesteśmy razem prawie od roku, od kilku miesięcy mieszkamy razem. On miał b.dobrą pracę w dużej firmie, zarabiał dużo ponad średnią krajową, pewnego dnia we wrześniu przyszedł i powiedział, że szef go wkurzył i złożył wypowiedzenie, tak sobie, na spontana. Oczywiście miałam obawy, ale on twierdził, że z jego doświadczeniem znajdzie robotę ot tak. Skończył pracę z końcem października, dostał pensję, urlop, nadgodziny, całkiem sporą kwotę. Powiedziałam ok, ja pracuję, mamy za co żyć, niech sobie odpocznie. No i ten jego odpoczynek trwa do dziś, rozwalił całą kasę, wczoraj radośnie wyznał mi, że w lutym to ja będę musiała nas utrzymać, bo on ma 130 zł. Szuka niby nowej pracy, chodzi na rozmowy, ale skoro mówi, że chce na początek 5 tysięcy na rękę to pracodawcy dziękują. Co mnie jednak najbardziej wkurza to jego stosunek do życia - w domu nie robi nic, muszę go do wszystkiego gonić, siedzi całymi dniami przed kompem i gra a kiedy z roboty wracają jego koledzy to albo siedzą u nas albo on siedzi u nich. Szczyt wszystkiego był dzisiaj - jestem od 2 tygodni chora, miałam grypę, przyplątały mi się jakieś powikłania, on niby robił zakupy, gotował, ale kiedy dzisiaj wstałam to myślałam, że się załamię porządkiem w mieszkaniu. Scena: ja na kolanach jadę podłogę, zamiatam spod biurka wdeptane chipsy a on nogi na biurku i pytanie: a obiad kiedy będzie? aa i wstawisz pranie, bo już nie mam czystych skarpetek. Wygarnęłam mu co o tym wszystkim myślę, była wielka awantura, on stwiedził, że mam tupet oraz złość i nienawiść do niego, poczuł się wielce pokrzywdzony, o 19 umówił się na piwo z kumplami i sobie poszedł, bo on już nerwowo nie może. Naprawdę go kocham, ale zastanawiam się coraz częściej nad sensem tego wszystkiego...Poradźcie jak go niego dotrzeć, może pomyśleć o rozstaniu.

Gość wredniucha10
"może pomyśleć o rozstaniu" nie myśleć tylko to wreszcie zrobić

Nie chcę być materialistyczną pindą, ale naprawdę już nie daje rady.

Gość wredniucha10
no to wywal gnoja i poszukaj prawdziwego mężczyzny

Gość ihaaaaa
kopij go w dupe. rozleniwil sie na maksa. moze sie ogarnie ale nie liczylabym za bardzo na to. spodobalo mu sie lenistwo w domku albo u kolegow.

Gość wredniucha10
przecież to nie miłość tylko układ synek - mamusia