Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnąca oświecenia23

Panowie, o co mu chodzi?

Polecane posty

Hej wszystkim, mam 23 lata i rok temu rozstałam sie z chłopakiem, w którym zakochałam sie na zabój. właściwie to on się rozstał ze mną(30lat i po rozwodzie, nie ma dzieci), bo dzieliła nas duża odległość, a ja ze względyu na studia i pracę, nie mogłam tak od razu wszystkiego rzucić. przez cały ten czas mieliśmy kontakt tel i widzieliśmy się kilka razy, w między czasie obydwoje sie z kims spotykalismy, z tym, że mi nie wyszło, a on spotyka sie z tą dziewczyną już rok. 2 miesiące zerwałam ostatecznie kontakt, bo chciałam poukładac sobie życie. zapytałam, czy chce mi coś powiedzieć, a on, że "to i tak nic nie zmieni......" milion kropeczek i takie dwuznaczne wiadomości. wkurzyłam sie i nie odp. Wczoraj napisał mi smsa w środku nocy "dobranoc kochanie...". pewnie sobie popił i mu sie nudziło, ale po co on to napisał? Kochani Panowie, proszę pomóżcie, czy to coś znaczy, czy po prostu tak mu się nudziło? nie odpisałam mu, bo nie chce znowu sobie robić nadziei, nie chce znowu słuchac o jego dziewczynie...

nikt nie pomoże?

Gość Kasia20......
Jestem kobietą ale powiem swoje zdanie. Jak każdy facet on pragnąl bliskości. Związek na odległość nie ma sensu. Mimo iz Cie lubi przeszkadza mu to ze nie mozecie sie widywac na codzien. Wolal to zakonczyc i poszukac kogos blizej. A ten sms oznacza ze serce podpowiada mu ze chcialby byc z Toba ale rozum ze nie moze bo odleglosc i ze to nie ma sensu. Musicie szczerze porozmawiac o tym co jest miedzy wami i czy to ma jakas przyszlosc.

Gość kobietka kobietka
Koleżanko, w niektórych sprawach facet nie rozumie sam siebie ani drugiego faceta. Ten Twój znajomy może żałuje, że Wam nie wyszło a być może sam nie wie czego chce, albo to pies ogrodnika, bo wie, że jak będziesz mieć resztkę nadziei to za innym nie pójdziesz.Trudno powiedzieć nie znając człowieka.

rozmawialismy milion razy. ja juz sie wiele razy okresliłam, on nigdy. dlatego to ja zwatpiłam i chce sie uwolnic z tej toksycznej relacji. tylko jest jedno ale - kocham go i nie jest łatwo... a moze zauwazył, że się oddalam i nie moze sie z tym pogodzic, ze juz za nim nie latam?

znów napisał... "czesc Młoda żyjesz????"

Gość on cie trzyma
Jak na smyczy.wie ze go kochasz i jak mu zle to cie slowami przyciaga.

dlatego staram się być silna i nie reagować, nie odpisuje...