Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gala Collezione

Biała Skóra typu MADRAS - Uzytkuje Ktoś ? Jakie Doświadczenia ?

Polecane posty

Gość Gala Collezione

Zastanawiamy się z mężem nad zakupem białego narożnika z Gala Collezione ( Jakieś doświadczenia z tą firmą ?) http://www.galameble.com/products/news/Dolce/ Dolce_sofa_3 Skóra Madras ( wg mnie jest milsza w dotyku niż grubsza wersja California - lecz na pewno mniej trwała ... ) Czy ktoś miał do czynienia ? Czy często trzeba czyścić przy normalnym użytkowaniu ? Jak pielęgnujecie skóre ? Prosiłabym o poradę przed zakupem

Gość Gala Collezione
A kurczaki pewnie wpierdzielasz az się uszy trzęsą ...

Gość megankaf1
Użytkuje już meble tej firmy od roku i jestem zadowolony.Z skórą nic się nie dzieje.Czyszczenie oprócz na bieżąco przecierania szmatką to wykonuje według ustalen producenta co 6 miesiecy

Gość gość
ja właśnie zakupiłam meble z firmy Gala Collezione, ale w salonie nie były dostępne żadne kosmetyki przeznaczone do czyszczenia kanapy, skóra jest bardzo dobrej jakości na meblu, ale obawiam się że jak dobrze nie zakonserwuję kanapy to może się zniszczyć, co polecacie dla Gali.

Gość megankaf1
Jak kupowałem to akurat kupiłem kosmetyki pielęgnacyjne dedykowane pod Gale,jednak można kupić jakieś inne środki tylko trzeba pamiętać aby nie były na bazie alkoholu

Gość gość
pewnie kupowałeś je w salonie meblowym skoro mają szczególne przeznaczenie dla konkretnych mebli, a jak kształtują się ceny takich kosmetyków.

Gość megankaf1
Zgadza się kupowałem w salonie meblowym ale rózwnież można kupic wysyłkowo przez internet.Jak inwestuje się pieniadze w meble skórzane to i trzeba zadbać o nie.Tym bardziej ze juz po 6 miesiącach używania nowej kanapy/sofy powinno się ją już zakonserwować..Cenowo powiem tak do 100zł kupisz.Lepiej kupić środek dedykowany do danego mebla w tym przypadku do Gala Collezione niż nie wiadomego przeznaczenia preparaty

Gość gość
no właśnie mi sprzedawca powiedział że najlepiej byłoby zaraz po zakupie mebla i dostarczeniu do domu zakonserwować go, więc mam zamiar się do tego dostosować, bo w końcu sprzedawca chyba wie co mówi. Widzę że jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie zakup środków przez internet, oczywiście jak rozumiem przez stronę Gali można zamówić takie kosmetyki?

Gość gość
Niestety strona Gali nie oferuje możliwości zakupu produktów - jednak masz na stronie podane sieć sprzedaży gdzie są oferowane produkty Gala a jak chcesz to ci podam strony gdzie możesz zakupić produkty konserwujące Gali

Gość gość
byłabym wdzięczna gdybyś mógł/mogła podać mi te adresy, bo bardzo zależy mi na zakupie środków czyszczących z Gali do konserwacji ich mebli.

Gość gość
a ile razy konserwujecie takie skórzane meble? czy co miesiąc trzeba czy rzadziej?