Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy_ja_zwariowałam_??

moje 3 mc dziecko woli tate

Polecane posty

Mój 3 miesięczny syn woli tate niż mnie. Tylko gdy się pojawi wielki uśmiech na twarzy od razu zaczynaja się piski śmiechy itp gdy odchodzi jest płacz gdy mały płacze a ja go przytulam nie może się uspokoić gdy tylko mąż go weźmie wtuli się i jest,spokój. Czy przesadzam?? Przykro mi jest karmie piersia tyle się pisze o więzi matki z dzieckiem a tutaj jakby nie było tego. Dodam ze mąż tylko się z nim bawi kąpiele przebieranie ubieranie karmienie spacery itp wszystko ja a mimo tego woli tate po przebudzeniu od razu patrzy za tata.przykro mi trochę bo patrzę jak mały za ojcem jest a do mnie Zero uśmiechu nawet:'(((( przesadzam??

Gość pewnie cie nię kocha
Może twój mąż to baba w przebraniu tak jak w filmie "poszukiwany, poszukiwana" ? :D

Wątpię widziałam coś co świadczy o tym ze jest facetem:)))

Gość dbaj o siebie garnier
a jak juz bedzie miał dziewczyne to co jej zrobis ? cyjanku dosypiesz, zazdrośnico ?

Gość moj kochajacy bobek
moze wlasnie dlatego ze tata kojarzy mu sie z zabawa...a ty z czynnosciami ktorych nie lubi

Gość fwewfaf
hmm moze synek bedzie mial sklonnosci homoseksualne?

Pewnie dlatego chodŹ trochę mi przykro stać z boku i patrzeć. To nie zazdrość bo bardzo się cieszę ze tata ma taki dobry kontakt z synem tylko ze ja czuje się trochę jakby z bokuniepotrzebna!

Tak myślałam szczere osoby z pozytywnym myśleniem;)))

Gość mamatakasobie
A moze to jest tak, ze tynacodzien zajmujesz sie wszystkim. Przyjdzie taki tata,po.pracy do domu i szaleje z dziciatkiem az iskry leca. Malemu sie podoba imoze zapamietal? Idlatego woli tate? U nas podobnie bylo/jest, ze jak tata jest w domu to odrazu usmiech i rece skierowane do taty. Gdy tata znika w wc jest placz co z tego, zejestem obok. Wtedy mam wolne :p Ale jak jestem z malenstwem sama to tez oczywiscie szalejemy, spiewamy, tanczymy....i chyba wtedy dzidzia,lepiej sie bawi niz z tata.

Gość mamatakasobie
Wogole sie do ciebie nie usmiecha???

Gość kaska2112
Biorąc pod uwage, ze dziecko ma 3 miesiace, temat uwazam za smieszny. Wyluzuj dziewczyno, to tylko bobas. Podrosnie, zrozumie.

Gość mamatakasobie
....

Gość moj kochajacy bobek
nie przejmuj sie..wiem ze ci przykro ale to tylko maluszek, usmiechaj sie do niego, mow, baw sie z nim i wszystko sie unormuje z czasem;D

Gość musisz sobie z tym poradzic
To moze zamien role z tata? dziecko woli jego, bo ojciec jest bardziej niedostepny. Niech tata kapie, karmi a mamusia troche niech odpocznie.

Gość katarsssis
Może tata więcej.uśmiechnięty i syn widzi to.

Ja caly dzień zabiegana sprzatanie obiad zakupy pranie prasowanie i czasu.na zabawę wiele nie zostaje a tata tylko do pracy i po pracy szaleje z małym a ja też staram się z nim.bawić gadać śpiewac tańczyć no ale niestety nie bardzo mu się to podoba nawet w kąpieli płacze jak mnie widzi. Tata przychodzi jest spokój

Gość tragedia straszna
Nic tylko siasc i plakac albo obrazic sie na meza i dziecko

Gość nie ciumkająca
u mnie też tak było. ze mną spędzał więcej czasu, więc stałam się nudnym obiektem. jak tata wracał z pracy to była nowość i radocha.

ja rowniez uwazam temat za smieszny. 3 miesięczne dziecko nie ma wykształconych zmysłów. Kształci dopiero wzrok i zaczyna widzieć postacie, kształci zmysł dotyku i tak dalej i tak dalej. To za mało by powiedziec ze takie male dziecko swiadomie woli mame czy tate. Jestes zazdrosna o swoje dziecko przed męzem .. cos tu nie teges.... w tym miesiącu kobiety przechodzą baby blues, kazda niec inaczej moze poprostu siada Ci nieco na głowe i dlatego tak reagujesz.