Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratlerek

Może ma ktoś ochotę porozmawiać o miłości?

Polecane posty

O kochaniu, o uczuciach.:( Sam jeszcze nie wiem czy tego chcę, ale może w trakcie konwersacji wyniknie.:(

Gość reksio....
szczekaj, nudny jesteś:)

czy myślisz, że zdrowe jest stopniowanie uczuć w rodzinie? że kogoś kocha się mniej kogoś bardziej wsród najbliższych?

Gość reksio....
nie jestem kobietą logować mogą się tylko internautki :P

Gość no nieeeeeee
Co o tej miłości chcesz pisać?

Gość yellow mellow
ja moge pogadac bo dzis jestem akurat w nastroju na takie dyskusje rozwazania filozoficzno milosno egzystencjalne. A ile masz lat?

Gość yellow mellow
tyle ze mi sie pisac nie chce to moge pogadac na skype:)

Chcę wiedzieć pirat czy miłość to brednie takie jak wiara w boga/bogów czy to jednak coś prawdziwego?:( Heloiza myślę że w rodzinie powinno się traktować uczuciowo każdego tak samo.:( A z drugiej strony nad uczuciami nie ma się wpływu, uczucia nie wybierają.:( Reksio- w takim razie waruj.

Gość yellow mellow
ah i dodam ze jestem kobieta:)

No nieeeeeeee- no nie wiem.:( Coś?:( Yellow mellow- jestem po trzydziestce. Ale dokładnie ile nie będę pisał, bo nie ma to znaczenia tak naprawdę.:( Na skype dziękuję, ale mimo to wolę popisać.:(

ratlerek czy miłość to brednie na to ci nie odpowiem. Mogę ci napisać by kobieta czy facet się w tobie zakochali, muszą poczuć że to ty jesteś im niezbędny. w opcji Osoby kochającej i kochanej bo taka jest najbardziej popularna. Zazwyczaj związki to są związki "handlowe".

może nigdy nie istniała? chociaż nie wiem, mój brat zawsze twierdził że kobiety są ostatnią rzeczą która go zainteresuje a tu nagle stworzył związek wiec może miłość istnieje? o tym trzeba się samemu przekonać nie ma co się napalać bo to jest myślenie życzeniowe. Wszystko zależy od podejścia życiowego

No tak pirat.:( Uważam jednak, że miłość istnieje. To fakt bez dwóch zdań.:( Dobranoc.:(

Gość lololol
Moim zdaniem miłość istnieje w formie chwilowego zauroczenia a potem przeradza sie w przyzwyczajenie. Osobiscie mam 20 lat i nie miałam chlopaka bo nie chce pierwszego lepszego tylko czekam na to zauroczenie, namietnosc, zainteresowanie.. W ogole chcialabym żeby jakiś chłopak mnie pokochal a nie lecial tylko na wyglad:< Ale często nie wierze ze faceci sa zdolni do prawdziwej miłosci, im wszystkim chodzi tylko o seks:

Gość popycham ;)
tak miłośc jest na wymarciu. 1- ludzie sie izoluja graja i manipuluja 2-ludzie w nia juz nie wierza wiec ja odpychaja 3-kazdy kto kochał i jest wolny nie chce znowu cierpiec

Gość popycham ;)
po 2 długich związkach powiem tak, choooja to wszystko warte. Przyjaźń to podstawa prawdziwej miłości. Zaufanie daje szanse aby iść dalej. Pożądanie przekształca relacje w miłosna.

Gość popycham ;)
Nie pokochasz jak nie zaufasz. Nie zostaniesz kochany jak ktoś Ci nie zaufa . Nikt Ci nie zaufa jeśli nie będzie czuł, że mu ufasz. a zanim o zaufaniu pogadamy trzeba się zacząć lubić i przyjaźnić

Gość popycham ;)
up

Gość popycham ;)
ja chce kochać i być kochana :)

Gość popycham ;)
Każdy chce odwzajemnienia, dokładnie :) Czyli każdy powinien dawać i brać tyle samo.

Gość popycham ;)
Jak coś od dupy strony się zaczyna to masz pożądanie które przechodzi w przyzwyczajenie najbardziej znany schemat :) Najczęściej kończy się 1 osoba ze związku na kafe w poszukiwaniu kochanki ;) 2gi to jednak poznanie się i przyjaźń, zaufanie, pożądanie, miłość To ma sens.

Gość popycham ;)
Miłość to uczucie najwyższego ryzyka. Dajesz komuś się i czekasz czy Cie to uskrzydli czy mało nie zabije. Dlatego w obecnych czasach ludzie się jej boja i z niej rezygnują.

Gość popycham ;)
ile razy można się dać komuś i czekać na jego reakcje...........

Gość Mogę z tobą pogadać.
Nie mogę usnąć więc mogę cię wysłuchać.

Taak... to nie takie proste... bo czy ktoś z nas kiedyś zrozumiał to uczucie? Ono jest tak irracjonalne i wbrew wszystkiemu, że aż trudno w to uwierzyć, że wielu szuka jej całe życie... Ja w nią wierze, może i ona we mnie uwierzy :)