Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaxd/

Dlaczego faceci tacy są?

Polecane posty

Gość Gosiaxd/

Miał mi zrobić kopię systemu,pytał czy mam na dysku jakieś rzeczy których nie chę usuwać-powiedziałam że tak,na dysku D mam ważne dane i che je zachować -Dobra skopiuje je i wgram na nowo będą zachowane Potem mówi sorry ale te dane się skasowały Koorwa tam były moje numery identyfikacyjne kont banokowych i hasła!! ja pier no znowu musze drałować do banków i znowu będą mnie przepytywać a ja jak zwykle czegoś nie będe pamiętać i tak kooorwa będzie wyglądał mój poniedziałek!

Gość Gosiaxd/
Do huuu ! Musiałam się tu kuuuurrrrr

Gość Gosiaxd/
Potrzebuje zapłacić za aukcję a tu koorwa znowu tydzień minie zanim mi towar przyjdzie Ciekawe czy mi od ręki nowe hasła dadzą czy nie...

Gość iu987
to nie facet tylko pizzzda jakaś :o z kim ty sie zadajesz? :o

Gość Gosiaxd/
Kiedyś usunoł wszystkie zdjęcia dziecka od urodzenia do drugiego roku życia jednym kliknięciem i potem odzyskiwał ale to co odzyskał nie przypominało tego co stracił Ja to porzątkowałam od urodzenia dziecka i było tam mnóstwo filmów pierwsze papu zjedzone łyżeczką i takie pamiątki -już ich nie ma/////

Gość trendowaty
czy za porade pozwolilas sie wybzykac wielokrotnie

Gość Gosiaxd/
Zaczynam się przyzwyczajać juz Kupiłam pojemny dysk i przechowujemy tam kopie zapasowe ale tego pliku z kontami nie możńa było skopiować chociaż na inny komputer nie wiem pendraiva jakiegoś koorwa

Gość inżynier serwisowy bann
nie ruszaj dysku d napisz do mnie na gg Jak odzyskam co z tego będę miał ?

Gość Gosiaxd/
Jutro trzebabędzie wstać i jeździć po bankach jeden mam koło domu ale do jednego muszę jechać 10km w obie strony a miałam inne plany na jutro.

Gość Gosiaxd/
On też odzyska-chyba nie wiem bo to win7 nie wiem nie lubię tego systemu Ale jutro wróci popołudniu to do tego czasu może zdobęde nowe...

Gość Gosiaxd/
Dobra ide powiem wam że mnie a kafe wkurza Nie dość że psuje się od jakiegoś czasu to jeszcze ma suuper pozycje u wuja google Już tutaj więcej nie wejde i wam tez to radzę :P