Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta, która nie rozumie

Dlaczego wybaczacie zdradę ?

Polecane posty

Pytanie do osób, które wybaczyły zdradę i nie zakończyły związku, zwłaszcza pytanie do osób w związkach małżenskich dlaczego wybaczyłyście ? jak można jeszcze mieć ochotę zyć z taką osobą ? jak później jest ?

Gość gogollaaa
bo kocham?

Gość a moze wawa powisle ;)
tylko szmaty bez godnosci wybaczają ;) pewnie sie boją,że inny nie bedzie ich chciał, najczęściej to rozprute po porodach, zaniedbane, wiec cieszą się z męża, chocby je bił, poniżał i zdradzał ;)

Gość kciukiem wylogowana
bo są pazerne i niezaradne?

Gość hdgfshdgfhdsgfhdsgfhdsgf
Ja nie wybaczylam pomimo ze bylam z facetem 4 lata.Faktycznie to braak godnosci jak mozna po tym wszystkim spac z druga osoba tak jak gdyby nigdy nic i zyc dalej?nie rozumiem!Bylo mi ciezko ale jednak sie nie przelamalam.Kochalam go.Ale ciesze sie ze wytrwalam:)

Ja nie zostałam jeszcze nigdy zdradzona, więc nie wiem jakie to uczucie, ale nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ze miałabym ochotę być z facetem, który wybrał inną kobietę do seksu w czasie trwania naszego związku. jakby nie było seks to jedna z najważniejszych rzeczy w związku, wszystkie pozostałe praktycznie można robić z przyjaciółmi ;) po co mi facet skoro miałabym z kimś innym dzielić to co jest tak istotne. x Zastanawia mnie czemu tak łatwo wiele osób wybacza często wielokrotne zdrady czy w tym chodzi jeszcze o miłość ? namiętność ? czy juz jedynie strach przed zmianą ? bo tylko w tym kontekście chyba byłabym w stanie to zrozumiec

Gość inna 44
tez bym nie wybaczyła

wybazyć zdrade wybaczyla bym. Po czym pokazała bym gdzie są drzwi. Tylko kobieta nie szanująca się kobieta pozwoli ,by jej bezczelnie pluto w twarz. Trzeba miec cos z glową chyba nie tak by akceptować taką zniewagę.

nie wyswietla mi sie :O