Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ti tyttttttttttttttttt

Płacę alimenty 300 zł - jak je obniżyć? Uważam że to za dużo

Polecane posty

Gość jagodowa30
Rodzice.. dobrze powiedziane.. ale jak jest tylko jeden rodzic a dziecko jest za małe na przedszkole? Albo jak chodzi do przedszkola to trzeba płacić i to jakieś 200zł co miesiąc? Gdybym ja nie pracowała to z tych 300zł moje dziecko chodziłoby głodne bo szanowny Pan Tatuś nie poczuwa sie do niczego oprócz alimentów

Gość jagodowa30
no liczy na kasę od byłego... na te 300zł....matkooo jaka kasa....

Gość opjpoxjvopjobibjoifbj
Mnie chodzi o zasade : rodzina z dziecmi,(szkola/przedszkole) i praca zawodowa obojga. Maksymalna mobilizacja z dnia na dzien, aby wszystko gralo. Oboje daja cos z siebie, dla lepszego zycia rodziny / dzieci. Drugi biegun : samotna matka z dzieckiem, ktore w zasadzie mogloby juz isc do przedszkola, a mama do pracy - ale po co. Lepiej siedziec w domu, biadolic, nie przemeczac sie. panstwo placi, byly placi - a ja jestem "matka Polka" - a wiec tak jak swieta krowa zasluguje na ochrone. Moja czesc pracy zyciowej wykonalam : urodzilam. Bezrobocie dotyczy wszystkich - samotnych matek tak samo jak zon w udanych zwiazkach. Moze nalezaloby pomyslec o nauce i zdobyciu zawodu / kwalifikacji jako kapitalu na zycie, zanim rozpocznie sie rodzenie dzieci. Przy wspolczesnym stanie antykoncepcji nie powinno to byc problemem (dla myslacej kobiety / pary).

Gość wez udział !!!
córka miauczydełka to taka sama kurewka jak mamusia hehehe niebawem bedzie pisała tak samo o mężu jak mamusia hahaha

Gość Ola301
a tak w ogóle do autora tematu....Szanowny Panie Tato...ja pracuję i wychowuję dziecko.. zarabiam 3000 netto, mój ex przedstawił pisemko że on biedny pracuje na pół etatu i zarabia 600złSierotka Marysia normalnie.(zdrowy 30 letni chłop dodatkowo mieszka z rodzicami) . I sędzina podniosła alimenty z 300zł na 450...

Gość AliceW

To chyba żart. Za 300 zł nie utrzyma się NIKT