Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staż, pół roczny

czy jest tu jakaś MĄDRA OSOBA, która odpowie mi na pyt dot.STAŻU?

Polecane posty

Gość staż, pół roczny

Mam kilka pytań dotyczących stażu: 1. Dajmy na to, że odbyłabym staż w hotelu, czy na wniosku jest opcja stanowiska, które ma objąć stażysta? Czy będę popychana gdzie popadnie? Wolałabym sprzątać pokoje ale moje wolenie pewnie nic tu nie ma. 2. W przypadku nagłej choroby, gdy nie będę w stanie iść do pracy udam sie do lekarza, to zwolnienie lekarskie muszę dać pracodawcy czy zaniesć do urzędu pracy a może tu i tam? 3. Co 6 tyg muszę jeździć dalej do lekarza, co w tej sytuacji?

Gość porada za free i
nie pytaj tutaj mądrych ludzi, lepiej zadzwoń do PUP i tam spytaj, chyba że nie masz kasy na telefon..,.;/

Gość staż, pół roczny
te baby w tych urzedach za przeproszeniem nasraja na mnie...jak raz zadzwonilam to chamsko jednym slowem mi odpowiedziala, nawet do widzenia nie zdazylam powiedziec i sie rozlaczyla...a nie mam kogo zapytac.

Gość Nilomanna
dzwoń do UP, to oni są dla Ciebie a nie Ty dla nich. Trzeba umieć gadać, muszą Ci odpowiedzieć a jak nie to się tam przejdź, ja bym tak zrobiła ale nie było by juz miło...

Gość staż, pół roczny
nikt nie mial stazu, ludzie...

Gość staż, pół roczny
dlaczego kafe ucina posty?

Gość chyba coś w tym stylu
1. jest , ale robisz to co ci każą:D 2. do UP , ale pokazujesz pracodawcy też. 3. uzgadniasz z pracodawcą.

Gość Wnuczka.kafe..
czyli na wniosku pracodawca musi napisać konkretne stanowisko na którym będę pracowała?