Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna876

zgubilam naklejki na tabice rejestracyjne co robic pomocy

Polecane posty

Gość katarzyna876

Pracownica wydzialu komunikacji dala mi naklejki do naklejenia na tablice poniwaz samochod ktory kupilam byl z tego samego powiatu nie trzebabylo wymieniac calych tablic . Bylo to w okresie miedzy swiatecznym zawsze robia to stazysci ,ale ona wydala mi je osobiscie mialam je nakleic po tygodniu chcialam nakleic mialam schowane w portfelu ja do portfela naklejek nie ma nie wiem gdzie sie podizaly szukam wszedzie i teraz nie wiem co zrobic przyszla mi informacje ,ze mam siej uz zgosic po twardy dowod . Nie wiem czy te naklejki na tabice zrobia mi ??? nowe jak taka sytuacja wyglada troche mi jest wstyd

Gość katarzyna876
ktos cos wie? na ten temat?

Gość wweewwws
Olej to. Tego i tak nikt nie sprawdza. Do odebrania twardego dowodu nie są potrzebne tablice. Oddajesz tylko tymczasowy dowód pokazujesz ubezpieczenie i dają ci twardy dowód

Gość katarzyna876
ta babka z urzedu nie powinna mi wydawac tych naklejek bo to robia zawsze stazysci naklejaja na miejscu ale miedzy swietami ich nie bylo nie wiem co zrobic wstyd mi troche jest bo ona mi zaufala dala zebym nakleila , jeszcze moze z pracy wyleciec przezemnie wstyd mi ktos wie co zrobic?

Gość katarzyna876
ale pozniej nie bedzie jakichs konsekwencji ?????

Gość katarzyna876
niby na odwodzie ten sam numer rejestracyjny co na tablicach no ale te naklejki czy policja przy kontroli np sprawdza je?? kiedy moga to psrawdzac ?

Gość katarzyna876
sory za literowki . Kurde nie wiem co zrobic bo moze okaze sie ,ze jak powiem to tylko mi dadza nowa naklejki na miejscu i tyle a ta duzo naklejke na przod z numerem rejestracyjnym wydaja przy dowodzie twardym ta na szybe?

Gość katarzyna876
kkk

Gość JMMM
najlepsze są nabardziej proste rozwiązania, po prostu idź i powiedz uczciwie co się stało, tam pracują ludzie i na pewno Ci pomogą, i na pewno nikt na tym nie ucierpi, głowa do góry i wejdź na pogrosiku.eu

Gość regeregtre
policja przy kontroli zawsze dokładnie sprawdza tablice, pod żadnym pozorem nie olewaj tego :O

Gość z tego co wiem tablice
bez naklejek nie maja żadnego znaczenia. to tak jakby ich w ogóle nie było. wiem to stąd że koledze oderali gówiarze naklejkę i musiał wymieniac tablice na nowe.

Gość wcwcwc
Sprawdzi co najwyżej czy zgada się nr rejestracyjny z tym w dowodzie. Po drugie Naklejki mogły odpaść. Jeżeli są stare na tablicach na tablicach to nie masz czym się martwić. Aż tak szczegółowo nikt tego ni sprawdza. Jak powiesz,że zgubiłaś to pewnie dadzą ci nowy dowód rejestracyjny koszt ok. 200 zł.

Gość dsfsfsdsfdsfdsf
Jeśli nic się nie zmieniło to przy pierwszej kontroli stanie się lżejsza o stówkę i zabiorą jej dowód rejestracyjny 🖐️ Wiem, bo przerabiałem to kiedyś :)