Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaewelina91!

ile macie lat?ilu partnerow seksualnych i z iloma całowałyście się?

Polecane posty

Gość pytajacaewelina91!

cześć dziewczyny. Tak się zastanawiam bo mam 21lat,uprawiałam seks z 4 a całowałam się z 13 facetami. A wy Ile macie lat i ilu partnerów seksualnych za sobą i z iloma chłopakami się całowałyście? Piszcie szczerze bo i tak jesteście anonimowe ;)

Gość pytajacaewelina91!
wypowie się ktoś?

obecnie 23 lata. całowałam się z 11...12 ?? byłam w zwiazkach dłuej niz 5 mcy 4 razy, spałam z jednym i od 5 lat jesteśmy razem.

Gość jdkdjxkd
Leć na erotyczny nie interesuje mniej iloma się puscilas

Gość GirlPlayer123
Ja mam 20 lat i zero doswiadczenia w tych sprawach:P Jestem z jakiejs innej epoki:P

Gość Monique2322
24 , całowałam sie z nie pamietam iloma ,ale było ich kilkadziesiat ( może z 50?) a urawialam seks z 12 ( nie liczac samego oralnego seksu bo było by ich wiecej tych 12 to klasyczny seks)

Gość Monique2322
ale mam kolezanki co mialy duuuzo wiecej ode mnie

Gość a mnie śmieszą
mam 24, spalam z jednym, calowalam sie z jednym. i SZANUJE MNIE za to ze sie nie puszczam z byle kim...

Gość Monique2322
ja tez nie puszczałam sie z ,, byle kim" tylo z tymi co chciałam :P wielu odrzuciłam wiec nie uważam sie za ,, latwa"

Gość ghfjghjtyeruytuerytuierter
mam 23 lata, całowałam się tak jak powyżej...raczej liczyć tu w dziesiątkach... spałam z hmmmm....myślę że koło 15 ?? : ] niczego nie żałuje. byłam w 2 poważnych związkach, pierwszy 2 lata drugi przeszło 3 lata no i w tym momencie trwa ten drugi jeszcze :) oczywiście nigdy nie zdradziłam tego drugiego i nie zdradzę :)

phi, ja znam taką co od 17 roku zycia, co pół roku z 1 sypia- tak się układa- szuka zwiazku, nie jest tak, że po 3 randkach wskakuje do łóżka tylko tak po 2 mies... wynik taki, że spała z 16 facetami.... tyle że wstyd jej sie każdemu kolejnemu przyznać- o stanie faktycznym.... Mnie mój partner na rękach nosił jak się dowiedział że byłam 19 letnią dziewicą hahaha a teraz wciąż jakiś aki dumny jest :P

Gość hchcb
Właśnie dlatego dziś te co się żeni to frajer i nieudacznik tylko taki może brać na żonę łaskę c miało ja pół miasta

Gość pytajacaewelina91!
monique to niezle zaszalałas ;) a z większoscią z tych facetow pocalowalas się i uprawiałaś seks na imprezach czy jak?

Gość kornelkowaa
Całowałam z 6, spalam z 3 a lat 27.

Nie gniewajcie się dziewczyny... ale nie macie poczucia, że jesteście troche przechodone?? Chciałabym podkreślić, że fakt mojego dziewictwa do 19rż nie wynikał z baku zainteresowania- wręcz przeciwnie... dorywczo pracowałam w agencji MSM Models,uzestniczyłam w sesjach zdjeciowychdo gazetek z ciuchami itp- mniejszaz tym- po prostu miałam branie,ale przez to właśnie że zainteresowanie było duże- potraktowałam siebie jak "cenny towar" przepraszam, głupio to brzmi- nie chcę się wywyższać czy cokolwiek- ale mimo, ze byłysytuacje "gorące" to powstrzymywał mnie ten fakt, ze ktoś tak namnie leci- bałam się ze chodzi tylko o seks i wygląd a nie ma w tym uczuć... Podziwiam takie dziewczyny, co bez miłości pozwalająsobie na takie kontakt- bo nie uwierzę,że któraś 13 razy się zakochała...? Mój 1 raz był spontaniczny, i byliśmy zakochani jak dzieciaki- on miał już doświadczenie z 3 kobietami- ja byłam 4ta- starszy ode mnie 2,5 roku. Niesamowite uczucie- miłość i seks powiązany z 1 razem- polecam:d

Gość 0czarna7
niecałe 22 lata całowałam sie z wieloma nie liczę tego ( nie sposób tego policzyć) a co do sexy nie mam pewności ale 6 napewno

Gość jhhgj
Niektóre to moga być każdego jak widać

Gość Ona12233
blackeyed dobrze pisze, szacun dla niej. Mam tak jak Ty, tyle ze jeszcze wszystko przede mna. :D

Gość a mnie śmieszą
a ja miałam 15 lat jak poznałam mojego, on miał 19. pierwszy raz mieliśmy jak ja miałam 19. teraz już jesteśmy razem 9 lat, i to właśnie jest takie wyjątkowe.. że poznaliśmy się jako nastolatkowie, że byliśmy dla siebie pierwszymi, że to przetrwało.. że nie wyobrażamy sobie życia bez siebie..

Gość kandyzowana makrela
30 lat, 2 partnerów w łóżku (ten drugi to mój aktualny mąż), całowałam się z 4! Świat schodzi na psy z tego co tu czytam 🖐️

Gość jgrueo
Ja nie wierze w wierność 1 os, prędzej czy pózniej bedzie myśl jak to jest z kims innym etc wiec lepiej nie wchodzić w stały związek z pierwszym partnerem, bo to szans na długie lata nie ma. Jednak liczba 10/15 to juz łatwe duupy i tyle.

Gość imitation of life
Mam 19 lat i żadnego doświadczenia w tych sprawach.

Gość a mnie śmieszą
jgrueo to jak wytłumaczysz fakt, że my się nie zdradzamy? ja teraz mam 25, on 29 i nigdy nam do głowy nie przyszło, żeby spróbować z innym. szanujemy się za to, że jesteśmy dla siebie jedynymi. to nas jeszcze bardziej łączy, w łóżku jest nam razem dobrze, więc po co mielibyśmy szukać na boku?

Gość bebzon
same dziwki się tu wypowiadaja ktore swoje dziwkarstwo ubieraja w ladne słowa zeby sie nie przyznac przed sama soba ze sie szmaca. a jesli swiadomie mowicie ze nie jestescie latwe to jestescie po prostu tanie i glupie. faceci maja dobrze na tym swiecie skoro tyle kurew się paleta wszedzie 🖐️

Gość wiolka 28 l..
widze ze te mlodsze to troche latawice a te starsze porzadniejsze. Ja mam 28 lat z jednym facetem spalam, jest teraz moim mezem, calowalam sie z 2. Z moim pierwszym chlopakiem z ktorym bylam pol roku, noi z moim mezem. Strasznie sie puszcza mlodziez teraz.

Gość bebzon
oczywiscie mowie o tych co sie szczyca tym ze ponad 10 fiutow miedzy nogami mialy 🖐️

Gość wiolka 28 l..
a mnie smiesza wiataj w klubie:)