Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaewelina91!

ile macie lat?ilu partnerow seksualnych i z iloma całowałyście się?

Polecane posty

Gość Ola*31lat
Ja mam zero na koncie - i nikt mi nie wierzy, że w tym wieku można być dziewicą :D A mnie tam facet do szczęścia nie jest potrzebny, więc wszystkich odpędzam :)

Gość a mnie śmieszą
witaj wiolka ;) mnie to aż przeraża.. że młode dziewczyny teraz tak się puszczają i jeszcze są z tego dumne. a prawda wygląda tak, że taka nigdy nie znajdzie porządnego męża. Ci porządni szukają szanujących się dziewczyn, a takie łatwe biorą tylko Ci, którzy będą je potem bić, nie pomagać w domu i nie chodzić do pracy.. mój mnie szanuje jak nie wiem co, za to, że musiał 4 lata czekać aż to zrobimy. za to, że mogłabym pójść kompletnie pijana gdzieś, gdzie będą sami faceci, a nie dałabym im się dotknąć. ja mam tą samą pewność jeśli chodzi o niego - i to jest piękne.

Gość bebzon
"Ja nie wierze w wierność 1 os, prędzej czy pózniej bedzie myśl jak to jest z kims innym etc wiec lepiej nie wchodzić w stały związek z pierwszym partnerem, bo to szans na długie lata nie ma. " a ciebie to nie wiem kto tak skrzywdzil ze takie glupoty wymyslasz ale wspolczuje. to forum z miejsca dla normalnych kobiet zmienilo sie w miejsce schadzek pustakow. spadam :D🖐️

Gość wiolka 28 l..
a mnie smiesza mnie tez to przeraza ze ilosc facetow jest tematem do chwalenia sie. Ja sie z moim mezem znam 10 lat i w ogole nie mamy ochoty na innych. Nawet pokusy nie czujemy zadnej. A z sexem tez czealimsy z 2 lata:) Warto jest sie szanowac. Te puszczalskie beda zdradzac i beda zdradzane.

Gość jhjhjhjhjh
witaj Gienia mi się wydaje to naturalne.

POszłam do łożka tylko z jednym, natomiast całowałam sie z 16 albo i wiecej

Gość a ja się akurat zgadzam
[zgłoś do usunięcia] bebzon To ty pierdzielisz głupoty, nie wierze w to że taka osoba nie zdradzi, zrobi to i to nawet nie dlatego że w związku jest zle, a z ciekawości, checi zobaczenia innej osoby nago przezycia czegoś innego. Dla osoby majacej juz kilku partnerów to nie będzie tak ważne proste :)

Gość ljdiewh :)
Z iloma sie calowalam- nie jestem w stanie policzyc wspolzylam z 5 mam 22 lata :)

Gość maferonto
A póżniej hpv, grzybice opryszczki infekcje i inne

Gość ljdiewh :)
bez przesady... Wg mnie 5 to nie jest ani duzo ani malo.

Gość wiolka 28 l..
dodam, ze ja dla mojego meza tez jestem pierwsza partnerka. Oboje mamy 28 lat.

Gość bebzon
"To ty pierdzielisz głupoty, nie wierze w to że taka osoba nie zdradzi, zrobi to i to nawet nie dlatego że w związku jest zle, a z ciekawości, checi zobaczenia innej osoby nago przezycia czegoś innego. Dla osoby majacej juz kilku partnerów to nie będzie tak ważne proste " aha wiec twoj tatus zdradzil mamusie bo byl ciekawy czegos nowego czy jedno i drugie po prostu dawalo dupy przed tym jak sie poznali? to ze wiekszosc zdradza i wmawia sobie pierdoly ze z ciekawosci nie oznacza ze tak jest. zdradzaja bo nie kochaja albo maja inne problemy w zwiazku a ty dalej sobie wmawiaj ze to z ciekawosci. ja jestem z kobieta juz 15 lat i w zyciu by mi takie pierdoly jakie opowiadacie do lba nie przyszly. no ale jak ktos ma w sobie ziarenko dziwki albo dziwkarza to bedzie bral byle co i zdradzal z "ciekawosci". zenada 🖐️

Gość wiolka 28 l..
ja uwazam ze dla kobiety 4 to juz duzo. A teksty ze dziewczyna nie potrafi policzyc z iloma sie calowala to dno.

myślicie, ze przez to gdy byłam gówniarą zdradziłam 2 kolesiów to teraz mam karę i zdradza mnie mój ex?:(

Gość a mnie śmieszą
nie wiem, jak inni, ale nas np. nie interesuje jak ktoś inny wygląda nago, albo jak wyglądałby seks z kimś innym. jest nam dobrze ze sobą i nie potrzebujemy takich "wrażeń"

Gość wiolka 28 l..
dla nas tez nie jest wazne jak byloby z kims innym. Kochamy sie, jest nam razem dobrze. Fajnie ze sa tacy ludzie jeszcze. Takich ludzi szanuje. A mnie smiesza zycze dalej takiej pieknej milosci:)

Gość a mnie śmieszą
Wiolka ja Wam tez :)

Gość boksi
25 lat, jeden facet w łóżku i jeden z którym się całowałam, czyli mój były facet ja bez miłości do łóżka nikomu nie wchodzę i bez niej nikogo do swojego łóżka nie wpuszczam włos mi się jeży na głowie jak was czytam, wyprało was kompletnie ze szkieletu moralnego :o

Gość maferonto
A teraz wystarczy pomozyć te 5x2 ( liczmy, że tyle partnerek miał każdy z tych facetów) i wychodzi ok 10...róznych paskudztw wenerycznych

Gość maferonto
bebzon Strasznie wulgarna jesteś do tego taka prosta ... :o tylko "dziwka" i "kurwa" w wypowiedzi. Nie dziwie się ze masz 1 faceta, kto by chciał taką żulnie :classic_cool:

Gość jtaja.jajtjgadktg
up

Przerażające...nie zainteresowało autorki jak się dziewczynom układa życie, czy są szczęśliwe, czy kochane, tylko ha-z iloma spały facetami...No porażka :O POracha, przez wielkie P. Bycie przedymaną za przeproszeniem, przez duża ilość facetów, to rozumiem obecnie coś czego się zazdrosci..Haha, dobre ...Zapewne wielka ilość zapewni przeogromne szczęście osobiste ;) Wobec tego największe szczęściary życiowe to prostytutki :D Znam kilka, są wrakami ludzi, no ciekawe że takie wielkie "szczęście"a tak je wyharatalo...szokszok ;)

wiolka 28 l.. dla nas tez nie jest wazne jak byloby z kims innym. Kochamy sie, jest nam razem dobrze. Fajnie ze sa tacy ludzie jeszcze. Takich ludzi szanuje. zycze dalej takiej pieknej milosci *x x Dobrze że są jeszcze takie dziewczyny :) Ja też życzę wszystkiego dobrego i aby ta miłość trwala, bo tylko prawdziwa miłość daje szczęście , a rozdawanie siebie każdemu kto się napatoczy.

Gość Wandzia123456
26 lat Sex - 4 A z iloma się całowałam to nawet nie pamiętam, hahaha :D

Gość gwiazunia23
Mam 23 lata, całowałam się z jedynym, moim obecnym partnerem i seks tylko z nim. Jesteśmy sporo ze sobą i to on był moją pierwszą miłością i tak mi się wydaje, że to stąd ten jeden od całowania :)

Gość Marta Karta
Seks z ok (trudno oszacować ale ok 100 na pewno może więcej, nie liczyłam).Pocałunki z 8. Pytanie za 6 punktów: do czego potrzebne ci te informacje? Sądzisz że to naprawdę jest ważne?

Gość jtjatjgpkatgjtjt
j

Gość terefere--
23- 12 samcom, 2 samice, calowania nie zlicze z jedna jak i z druga plcia ... mysle ze jak na dzisiejsze realia to i tak slaby wynik, dziewictwo stracone tuz przed 18stka.. nie zaluje niczego, przezylam na serio wiele wspanialych chwil i nawet teraz troche zaluje ze zwolnilam tempo.. hmm a przyszlemu partnerowi nie zamierzam opowiadac o wszytskim tak jak i nie chce sluchac o jego podbojach.. no wlasnie dziewczyny albo i tez chlopaki jaka liczbe najbezpiczniej podajecie? 4-5ciu?

Gość terefere--
A i jeszczce dodam ze ja nic nie ma do osob ktore postanowily trzymac cnote dla tej jedynej jednej.. pieknie ne serio.. ale tez nie rozumiem dlaczego te wlasnie osoby najbardziej napadaja na nas bardziej "doswiadczonych" .. kazdy przezywa swoje zycie jak woli ( przeciez ma sie te jedno) i nie kazdy musi zyc weglug(?) zasad Twoich czy Twoich, nie badzmy ograniczeni... a jeszcze bardziej mnie smieszy jak tu co niektore pisza za swoich partnerow ..,, nam jest tak dobrze" " MY nie myslimy nigdy o innych nagich.." , " JESTESMY dumni ze tylko my dka siebie.." heh jestem godna podziwu jak dobrze znacie mysli drugiej osoby...takie to utopijne