Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaewelina91!

ile macie lat?ilu partnerow seksualnych i z iloma całowałyście się?

Polecane posty

Ja na nikogo przykładowo nie napadam- ie będę dysponowaać czyimś du*$skiem. Mnie zaskakuje fakt, że psychicznie można to unieść-podkreślam i nie jest to zadne chwalenie- branie było ogromne a to jeszcze bardziej mnie powstrzymywało.... Teraz mimo 1 i stałego seks partnera nie zastanawiam sie jakby było z kimś innym bo mamu udany seks- tzn miłość+ orgazmy+ omysły- to mi wystarczy- poza tym uwielbiam grać z nim w domino, karty, wychodzić na spacery, uwielbiam kiedy On remontuje w mieszkaniu- bo czego wy właściwie szukacie- ze z tyloma idziecie do łóżka- na jakiej zasadzie to działa- seks bez miłości tak?

Gość tralalilalila
mam 26 lat z 3 się całowałam i różne takie seks właściwy 0 związki 0

Gość terefere--
hmm black powiem ci ze poped seksualny mialam od zawsze duzy a wrecz czasami czulam sie nawet wyglodnialam.. i to nie jest tak ze jak mialam ich wiecej to znaczy ze juz wskakuje kazdemu do lozka kto sie nawinie.. rowniez jak ty odrzucalam wielu.. to tak zwana chemia musiala zadzialac.. czasami czuje sie jak lowca wsrod zwierzyny a wlasnie to ten ktory sie nie zaleca najbardziej mnie kreci i za piedestal sobie stawiam zdobycie go ... a jak juz zdobywam grala to ekscytacja opada i szukam nowej ofiary..... i jeszczce jedno.. tak jak i ty umiem kochac i nie zdradzac.. masz racje seks z milosci i bez niej jest inny co nie znaczy ze gorszy..

Gość ghhghg
17 lat zero i zero nie jestem dziwka

Gość terefere--
a i jeszecze dodam ze dzien bez masturbacji dniem straconym.. i to nie jest tak co nie ktore tu pisza ze ja sie tu chwale i wynosze i ze to zalosne tylko uwazam to za naturalna rzecz ludzka a nawet zwierzeca ( bo kim my niby jestesmy) to tak samo jakbym ja napisala ze wy jestescie zalosne, ograniczone i niesczesliwe skoro tylko jedego mialyscie.. troche wiecej tolerancji i otwartosci umyslu na otaczajacy nas swiat

Gość ghhghg
to ze tobie dzien bez masturbacji jest dniem straconym, nie znaczy ze tak jest wszystkim!!!!!!! mow za siebie|!!!!! ja sie nie masturbuje i nie mam dni straconyh

Gość terefere--
ghhghg... och jejku dziecko moje drogie.. proponuje potrenowac czytanie ze zrozumieniem moze ci sie ta umiejetnosc przydac na maturze np. ( o ile cie dopuscili) otoz napisalam wielokrotnie juz tutaj ze nie mierze wszystkich jedna miare i szanuje tych jednych jak i drugich.. hmm.. a moze jednak przydalby ci sie jakis numerek ( chociazby samej ze soba) zeby troche spuscic z tonu bo jakas nerwowa jestes.. rozmawialas juz kiedys o tym z kims? bo to nie zdrowe

Gość zuuska90
22 lata, uprawiałam seks z z siedmioma, a nie pamiętam z iloma sie całowałam

Gość wynudzona......
Mam 17 lat. Całowałam sie z 3, a łóżko tylko z jednym z którym jestem do dzisiaj. Zwiazek jak na razie trwa ponad 1,5 roku

Gość poliestrowa
30+ 1 z..5ciu😘 może

Gość mezczyzna anonim
z nikim się nie całowałem nie uprawiałem seksu mam 29 lat

jejku dziewczyny wyluzujcie... co komu do tego jak się ktoś prowadzi?? Szkoda, że od zawsze jest tak, że dziewczyna/kobieta musi zachować dziewictwo dla tego swojego przyszłego i jest to wręcz wymagane. Ale popatrzmy na naszych kochanych facetów co to latają na lewo i prawo i to oni zawsze najgłośniej krzyczą "dziwka", choć sami przejebali już pół miasta i to nie ważne czy chciała czy nie chciała.... "Jak nie chciała to trzeba ją upić wtedy da"....

był taki temat tylko bez całowania. 22 lata 12 partnerów seksualnych z iloma się całowałam ok 20 -25.

Gość vyvyfctn
cholera ,ja z innej epoki chyba...30+ z dwoma się całowałam,z jednym śpię do dziś

Gość jtpgkgt tja
sex 3 Calowanie ponad 20 Wie 22 latat to dużo?

Gość lopo
całowałam się z paroma, nie pamietam, ale mało, sex z 1 od przeszło 14 lat z nim jestem, mam 32 lata

Gość lalalalaloveme
25 lat, stosunek 3, lizing z 6, reszty nie pamietam :P qrwa malo co? :/

Gość bnbonnn
lalalalaloveme-a co masz zapedy dziwkarskie?

Gość -- moje pięć groszy ---
24 lata 2 poważne związki. Jeden 4 lata, kolejny również 4 lata ( jestem z nim nadal) nie pamietam z iloma sie całowałam, nigdy nie liczyłam tego :P ale spałam tylko z jednym ( obecnym !! moim przyszłym mężem :) )

"ale spałam tylko z jednym ( obecnym !! moim przyszłym mężem" 123 no proszę. i jak się okazuje - można.

Gość
27 lat, 2 partnerow calowanie... chyba 9

Gość
no w sumie ja tez mialam takie zalozenie ze jedne do konca zycia i troche mi nie wyszlo

Gość bedzie wam do śmiechu
33 lata , dwóch partnerów , 1szy ojciec mojego dziecka ,drugi obecny partner.

Gość 24 latka
całuje się i sypiam z jednym i tym samym od 8 lat:)i dobrze mi z tym

Gość jtpgkgt tja
aha