Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska.

Mamy z Lublina i okolic

Polecane posty

Mamobłazeja a Ty nie planujesz powrotu do pracy? Ja wiedziałam ze nie wróce i dlatego też zdecydowałam ze bede tam gdzie mąż. On pojechał sam najpierw,a potem ja z synkiem i poczatki tu w UK były szczerze mowiac ciezkie,ale wyprostowało nam sie i choc tesknie za Polska i rodzina wole byc tu .

Do tego powoli myślimy nad drugim dzieckiem... tzn podjelismy już decyzje,ale nie wiemy jeszcze kiedy :) Ja zawsze chciałam rodzic wiosna/latem wiec moze tak wcelujemy.

Gość grosa
Hej czy jest tu ktoś z Zamościa?

przyznam ze planowalam starac sie o dofinansowanie na działalnosc z urzedu pracy ale wtedy przez rok bm musiala ją prowadzic aby nie zwracac kasy. Wiesz mąż chce byc w holandii narazie bo mowi ze tam jest lepiej,wieksze zarobki wiec ja bede tez jechac do niego bo nie ma sensu siedziec w biednej polsce:/

Mamobłażeja my jestesmy tam gdzie nam lepiej:) najwazniejsze ze razem. I my tez przezylismy rozłakę,ale warto było. Ja tez myslałam kiedyś o swojej działalnosci,ale bałam sie własnie ze przez rok nie utrzymam. I zrezygnowałam z pomysłu. Za najnizsza krajowa męża cięzko było sie utrzymac i do tego siedziec tesciom na głowie... My zaryzykowalismy wyjazd i nie żałujemy,mam nadzieje ze u was tez tak bedzie:)

Gość gość
polecam "Dieta w okresie ciąży i laktacji, żywienie niemowląt i małych dzieci" w Akademii Sukcesu w Lublinie pozdrawiam wszystkie mamy :)

Gość gość
czy któraś mama może polecić ginekologa w Lublinie? ale takiego dobrego, który 4 ciąże biochemiczne nie uzna za normę i postara się dowiedzieć w czym tkwi problem. z góry dziekuję :)

Gość gość
?

Witam ja jestem z okolic lublina chetnie zaprzyjaznie sie z mamusiami ;) ja spodziewam sie dzidz mam termin na czerwiec;)ciekawe czy wchodza tu jakies mamy jeszcze na to forum...

Gość gość
Witam Was Kochane, Ostatnio trafiłam na sklep z fajnymi akcesoriami dla dzieci www.maskotka.eu

Gość gość
Cześć dziewczyny Ja jestem mamą z Lublina, ale nastoletnich dzieci to się już nie liczy ? 😍 🌻 :D Kasia