Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska.

Mamy z Lublina i okolic

Polecane posty

Nasze Maluchy NICK..........WIEK......MIEJSCOWOŚĆ.......IMIĘ DZIECKA.......DATA PORODU Niebieska.......29.........Lublin..........Natalia......2 1.12.2011 Maya07........29...........Chełm/UK...........Patryk.... ........12.10.2011 Mamablazeja......25........Lublin.......Błażej......... 10.02.2012 Teżmama .........35 ..... Krasnystaw........ Kuba..............26.10.2010 LaMania............27........Lublin.......Borys.......... .29.08.2010 Marcelkowamama..24......Lublin........Marcel.........26.0 6.2012

mamabłażeja-wysłałam zaproszenie na fb. Widzę że mamy wspólnych znajomych:) i zdjęcie na którym jest Twój mąż i syn jest zrobione na targu niedaleko mnie ;) co dziewczyny u Was, jak mija dzień?

U nas leniwie dzis.. Patryk troszke mi zaczął marudzić,ale pewnie dlatego,ze krótko spał...Mój mąz na 14;00 pojechał do pracy i my sami w domu. Dziewczyny-wy to nawet spotykać się możecie:) ja to tutaj sama niestety...

Tak patrzę ,że u mnie dopiero godzina 16;22 :) u was godzina do przodu :)

Gość yukki
oooo niewyspana jestem. Felek trzeci dzień zakatarzony i kaszlący - po nocach spać nie daje. Dobrze, że już gorączki nie ma. CO do obcinania włosków, to Felek prawie rok był bardzo słabo owłosiony :P. Myślę, że na wiosnę wybierzemy się wreszcie do fryzjera, albo sama coś powycinam :)

Gość yukki
Nasze Maluchy NICK..........WIEK......MIEJSCOWOŚĆ.......IMIĘ DZIECKA.......DATA PORODU Niebieska.......29.........Lublin..........Natalia......2 1.12.2011 Maya07........29...........Chełm/UK...........Patryk.... ........12.10.2011 Mamablazeja......25........Lublin.......Błażej......... 10.02.2012 Teżmama .........35 ..... Krasnystaw........ Kuba..............26.10.2010 LaMania............27........Lublin.......Borys.......... .29.08.2010 Marcelkowamama..24......Lublin........Marcel.........26.0 6.2012 yukki.............ufff37.......Lublin.......Feliks...........3 II 2011

Yukki ja to chyba jak pojadę w maju do Polski to tam swojemu zetnę te loki,tzn pojde do fryzjera i on mu zetnie:)

Maya - podaj meila jesli mozesz to odnajdziemy sie jakis na nk. Fb niestety nie mam.

interia mialo byc razem;) niewiem czemu z odstepem sie wpisalo.

Dzien dobry:) Wczoraj kończyłam wpisem dzien a dzis zaczynam... Godzine temu wyprawiłam męża do pracy,synia uśpiłam,wstawiłam zupe i mam chwilę dla siebie:) niedawno dzwonili z agencji do mnie i chcieli od jutra do pracy,a ja niestety nie mam z kim dziecka zostawic:( i narazie dam sobie spokój z praca..jak w maju wrócimy juz z Polski to wtedy na poważnie poszukam tu niani... Boje sie o Patryczka,bo ja to od razu mam wizje,ze niania go skrzywdzi;/ no ale zeby tu cos odłozyc musi pracowac dwie osoby... Niebieska odwzwij sie na maila to sie zobaczymy w końcu:) Reszta dziewczyn tez niech sie odezwie jesli chce. Miłego dnia wam życzę:)

witam wieczorową porą :) jak miną dzień? Maya-jutro na meila wyśle Ci adres na fb i nk to mnie odnajdziesz :) o nianie się nie martw, napewno znajdziecie odpowiedzialna osobę. U mnie cisza i spokój...Mały śpi. mąż w salonie ogląda tv a ja odpoczywam na łóżku:)

Dobrze Marcelkowamamo:) bedę zagladać jutro na maila:) Ja też mam nadzieję ze znajde jedna nianie i na stałe,bo nie chce dziecka męczyc . Wiem ,że jak Patryk sie przyzwyczai do jednej niani to bedzie ok. Wiadomo na poczatku ciężko zniesiemy rozstanie,no ale kiedys trzeba . dobranoc:)

Marcelkowamamo i Niebieska zaproszenia wysłałam:) jak synek mi zaśnie to Was pooglądam ,bo tera zto tak migiem weszłam...

witam lubelskie mamuśki siedzę w biurze cały dzień tęsknię za Miśką już chcę wracać do domu :(

no i niespodzianka u nas.... WCzoraj dostałam tel o 22 a jutro o 6 mój mąż do Belgii jedzie do pracy.. Rok go nie bedzie z przerwą na urlop... jestem zaskoczona strasznie i tempo jak na wariackich papierach, ale takie życie i takie czasy... a ja od 1 do pracy, dobrze ze babcia jest pomocna i chetna a Wy macie jakąś pomoc czy wszystko same musicie? Moze sie nasza babcia nie wystraszy bo do tej pory to w niedziele nas tylko odwiedzala i od wielkiego dzwonu... Zobaczymy jakos sobie musze dac rade..

Teżmama ja w PL miałam pomoc teściowej bo z nią mieszkaliśmy i miałam czas tylko dla dziecka,a tutaj w UK jesteśmy sami.Ja,mąż i dziecko i muszę swój czas rozłożyć miedzy sprzątanie,gotowanie i opiekę nad Patrykiem jak mąż pracuje,bo jeśli jest w domu to przeważnie czas spedzają razem a ja moge dużo rzeczy robic. Na tak długo sie rozstajecie?:( smutne to,że w dzisiejszych czasach trzeba uciekać zagranice,,,no ale jak napisałaś że takie życie i takie czasy...my sami "uciekliśmy "za chlebem".Szkoda tylko ze moj syn nie widuje dziadków i reszty rodziny... JA wkoncu siadłam dzis:) Patryk śpi a ja juz po kąpieli z maseczka na twarzy siedze . I czekam na męża. Pogoda sie tutaj popsuła i chyba nici z jutrzejszego spaceru,jeśli deszczyk będzie dalej padał...

tezmama to obydwie bedziemy samote matki:/ no ja znow nie spie od 5 bo Błażej sie wyspał... zamiast spac poki nie ma obowiązków to wstaje przed kurami:P My dzis jedziemy na wieś do męża chrzesniaka bo chce zobaczyc sie z małym(3lata)przed wyjazdem :) Miłego dnia życze :)

Mamobłażeja a kiedy i na ile czasu wyjezdza Twój mąż? Mój właśnie pojechał do pracy a my z Patrykiem siedzimy.To jest jego pora na drzemkę,ale coś nie widze ,zeby był spiacy... Co dzis na obiad robicie? ja zamiezam upiec karkówkę z ziemniaczkami i cebula i zastanawiam sie czy mi wyjdzie.Jak nie to nie bedzie miał co zjesc mój emek po powrocie.:) Aaaaa mamobłażeja miałam juz to napisac wczoraj-ależ Błażej ma piękne oczyska!!:)

Gość barbara_varvara
hej :) no i my juz w domu. Zdarzylam jeszcze zrobic pasztet a la mazowiecki ale domowy,wlasnie sloiki mi sie wekują w piekarniku :) Jeszcze nie wiadomo na ile jedzie.... czekamy do konca miesiaca na jakis znak od posrednika a jak nic nie wypali jedzie ze znajomym w ciemno tam szukac pracy. Mamy tam pare znajomych i moze cos sie uda tylko najpierw musza wyrobic numer "nip" ale holenderski. Z posrednika jest zlecenie na 6 miesięcy ale pojedzie jesli zatwierdza jego cv ktore juz zostalo wysłane do Holandii bo tu maz przeszedl rozmowe kwalifikacyjną. Co raz bliżej jestesmy wyjazdu a mnie coraz wiekszy lęk dopada. Niby mama ode mnie mieszka 10 min tesciowa 20 min ale u mamy nie bede non stop siedziec a od tesciow wlasnie co sie wyprowadzilismy bo tam była chora sytuacja. Wiem ze musze dać radze.Jak rozmawiałam z mężem to planujemy aby tak ze 2 lata jezdzil za granice dopóki mały nie pojdzie do przedszkola a ja do pracy bo inaczej nie damy rady.

Witajcie! Ja tak na szybko pozna pora. Mialam pracowity tydzien i bardzo sie ciesze, ze jest juz weekend. Maya to juz wiem jak wygladasz ;-) Masz slicznego synkam Pozdrawiam wszystkie mamusie

Dzieki Niebieska;) Twoja Natalka fajniutka i bardziej podobna do Twojego meza niz do Ciebie:) Ja cos nie moge dzis zasnac.Maz zreszta tez.I tak oboje siedzimy.on na laptopie a ja na tablecie. Jutro sobota(a wlasciwie dzis);) i zakupy. kolorowych snow wam zycze:)

hej dziewczyny! jak sie miewacie ? u mnie zmiany .... Blazeja odstawiam od piersi i w sobote dostal pierwsza miesiączke odkąd zaszłam w ciaze:/fajnie ta bylo prawie 2 lata bez okresu :) Ja w srode ide z Błażejem do klubu mam(na różanej) i tak się zastanawiam czy któraś mama nie chce ze mna sie przejść ?:)