hejmalutka 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Hej,przyjmuje tabl.antykoncepcyjne daylette.zawsze na 27(dziś)dostaje krwawienia. 16.01 pękła prezerwatywa...ale nie przy końcu (było w niej cos ale nie nasienie). Mam sie czego obawiać ? Jestem tak bardzo zdenerwowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fu kasja Napisano Styczeń 21, 2013 Jeśli stosujesz tabletki anty to ja na Twoim miejscu bym się nie obawiała :) ale podobno cuda się zdarzają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 21, 2013 raz się zdarzyło, że pomyliłam tabletki... ale to nie ma wpływu na skuteczność ich.. dzwoniłam do lekarza :) ale i tak bardzo się boję .. jestem straszną panikarą :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie powinnaś współżyć Napisano Styczeń 21, 2013 nIE POTRAFICIE ZAKŁADAC PREZERWATYWY (STĄD PĘLKNIĘCIE) i na dodatek nie potrafisz prawidłowo przyjmowac tabletek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Prezerwatywa pękła od tego, że było sucho . ! w przyjmowaniu tabletek pierwszy raz sie pomyliłam, ale dzwonilam do lekarza i nic sie nie dzieje.;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgfg Napisano Styczeń 21, 2013 bez przesady...od tego są tabletki by stosunki były bezpieczne bez prezerwatywy...podczas brania pigułek nie ma dni płodnych..nie ma owulacji..nie panikuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akakakaraka Napisano Styczeń 21, 2013 bądź spokojna.. nic nie powinno się stać. Jesteś bardzo ostrożna - stosujecie dwie metody antykoncepcji. Tabletki anty są raczej skuteczną metodą, więc po prostu spokojnie czekaj na krwawienie (i nie wpadaj w panikę, jeśli nie przyjdzie, bo w ulotce masz info, że czasem może nie wystąpić i nie musi to oznaczać ciąży) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach