Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhmmmmmm

niemiecki pomoc tlumaczenie

Polecane posty

Gość hhmmmmmm

Moze ktos zna sie na niemieckim i mi troszeczke pomoze?? :) 1)Ganz besonderes an mir ist. calkiem szczegolne dla mnie jest??? czy calkiem szcegolne we mnie jest??? 2)Besonderes hnlich sehe ich. szczegolnie jestem podobny????

Gość zaczynający nową drogę
daj kontekst bo to wyrawne może znaczyć wiele 1. Coś jest wyjątkowego w tobie, takiego - tutaj bym tłumaczył 2. I wyjątkowo przypominasz kogoś. i PS pisz po niemiecku wyraźniej i składniej, to nie jest niemiecki.

Gość hhmmmmmm
to sa zdania do dokonczenia z niemieckiej ksiazki :) dokladnie z niemieckiego pamietniaka do dzieci . Ganz besonderes an mir ist........(tu trzeba dokonczyc) Besonderes ahnlich sehe ich..........

Gość hhmmmmmm
Dobra juz sobie poradzilam moze ktos potwierdzic ze to jest dobrze??? Ganz besonderes an mir ist..... mein freundlicher und sanfter charakter. Besonderes hnlich sehe ich....Ich bin eine gute mischung aus beiden, wobei viele sagen ich sehe meiner mutter sehr hnlich.

Gość hhmmmmmm
Ganz besonderes an mir ist..... mein freundlicher und sanfter charakter. Besonderes hnlich sehe ich....Ich bin eine gute mischung aus beiden, wobei viele sagen ich sehe meiner mutter sehr hnlich. dobrze ??