Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeeeeen.

Co ja wyprawiam przez sen :\

Polecane posty

Gość seeeeeen.

spałam dziś z moim chłopakiem, on poszedł do pracy po czym kilka godzin pozniej dzwonie do neigo a on do mnie, ze go podrapałam przez sen :\ i do tego strasznie krzyczalam :\ zaczynam sie bac sama siebie, wczesniej czesto zdarzalo mi sie mowic przez sen ale nie kogos podrapac :\ ktoś ma moze podobne przeżycia? Bardzo prosze o pomoc!

Gość seeeeeen.
pooomocy

Gość klaudia1617
moze masz jakies problemy, np cos cie gnebi itp.... moze to tez wynikac z jakis przezyc, smutku....to cos glębszego napewno, albo jestes znerwicowana. moze skonsultuj sie z lekarzem psychologiem. mysle ze jakies leki uspokajajace, albo ziolka przed snem i bedzie dobrze:P

Gość AS26
Może masz koszmary, o których nie pamiętasz rano? Nie jedz na noc ciężkich posiłków (co najwyżej jakiś owoc), nie oglądaj horrorów, ogólnie: wycisz się (może masz jakąś stresującą sytuację?) - a i w nocy będziesz spała spokojniej.

Gość to ty...........
e tam...ja mojemu mężowi tak walnęłam z pieści w twarz, że jak się obudził miał ochotę mi oddać:P śniło mi się, że się z kimś biję:P też gadam przez sen, okropnie głośno chrapię i w ogóle mam sny okropne, krzyczę, płaczę przez sen...:P

Gość seeeeeen.
zyje sobie spokojnie, nie mam stresowych sytuacji, na noc tez specjalnie nie jem juz nie wiem co mam robic i nie wiem kto moze mi pomoc.

Gość seeeeeen.
to ty... - i jak Twój mąż to znosi? ;) ja sie wlasnie boje ze mojego chlopaka w koncu pobije przez sen czy cos

Gość AS26
To faktycznie pozostaje psycholog i jakieś ziołowe pigułki na wyciszenie, bo mu jeszcze krzywdę zrobisz.

Gość AS26
Przypomina mi się jak kiedyś kuzynka opowiadała, że w czasie remontu łazienki w nocy przez sen fugowała mężowi plecki :D