Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Minty Man 41- Beryla pewnie pan też nazwie polską bronią, tak jak tantala, który jest kopią licencką ak-74.

zwiad Minty Man 41-AK-74 był normalnie produkowany w Radomiu w Łuczniku panie ibecylu, produkowany był na potrzeby armii Beryl też jest na budowie kałacha AK-74, z tym że na nabój natowski 5,56 45 mm i dołożono do niego szynę montażową- Panie zwiad ,nie mógł być produkowany bo nie kupiono licencji!! Wie pan co to jest licencja? Proszę o link do tej informacji że był w Radomiu produkowany ,może pan to zrobić czy to tajemnica wagi panstwowej ,że produkowano w Polsce (nielegalnie) AK74?? Nie znajdzie pan takiego linka ,bo polska wersja na nabój 5.45 była polskim projektem (kilka elementów było z AK74) i nazywała się Karabinek wz. 88 Tantal,testowany w jednej kompani gdy służyłem w Gubinie.To gdzie pan służył ,to też tajemnica wagi państwowej? No łoł :D Proszę o linka ,przecież nie mogliście Tantala nazywać AK74 :O

WomanInTheFog- To ile jesteś starsza? Rok, dwa? A po za tym czemu jesteś sama w ty wieku? Jesteś jeszcze dziewicą?

Beryl nazywa się Berylem nie AK74 Tantala też nikt nie nazywa AK74 pogrążył się pan panie zwiad,nie pierwszy raz

Gość njun niezalogg
"Jesteś jeszcze dziewicą?" BSA, jesteś debeściak:))

Gość njun niezalogg
Minty poszedł w strategię: "Zaimponuj kobiecie wiedzą";)

zwiad WomanInTheFog- To ile jesteś starsza? Rok, dwa? A po za tym czemu jesteś sama w ty wieku? Jesteś jeszcze dziewicą? Zapytaj czy pani używa tamponów czy podpasek :D :D :D Gówniarz jesteś dla pięknej pani;) raczej woli starszych(nie mówie że bardzo starych ,takich jak ja;) )

Gość njun niezalogg
miszczu czeka aż tych dwóch się pozabija, wtedy podgalopuje na gotowe;)

Minty Man 41- Rzeczywiście mój błąd, tantal był produkcją polską, bez licencji ak-74, ale stworzyny na podstawie ak 74. Jak by nie było, masz rację, co nie ulega wątpliwości, że są prawie identyczne. Każdy na to w woju mówił kałach i tyle. Do szkoleń brano Ak a do małokalibrowej nowej broni to poborowi za bardzo dostępu nie mieli.

njun niezalogg Minty poszedł w strategię: "Zaimponuj kobiecie wiedzą" Raczej skromną wiedzą i chamstwem nie zaimponuję TAAAKIEJ KOBIECIE ;)

njun zostałam właśnie zabita tym tekstem, dlatego tak długo nie odpisywałam:P zwiad: ujmę to bardzo delikatnie, pozwolisz, że takie szczegóły zostawię dla siebie? Zresztą nie jest w dobrym tonie pytać o takie rzeczy obcą kobietę :)

Gość njun niezalogg
no wiesz, ale Bohun brał siłą i każda kobieta jak czytała lub oglądała Ogniem i Mieczem, to wzdychała "ale ta Helena głupia..."

zwiad ja wiem kiedy mam rację i szczerze po tym co tu pisałeś, wątpię byś był w wojsku .Coś za bardzo bujasz w obłokach ,ja byłem w wojsku w trzech jednostkach ,zaliczyłem kilka poligonów,czy w to wierzysz to mnie nie interesuje.

Minty Man 41- W twoim wieku to pownieś być przy żonie i dziecku a nie za małolatami się oglądać stary zgredzie :O

Gość njun niezalogg
miszczu, żebym Ci nie przypomniała, co wyrabiasz na moich topikach, jak wpada Brum albo Pavlo...:) (ja sobie na marginesie to piszę, nie przejmujcie sie Kochani)

zwiad: ujmę to bardzo delikatnie, pozwolisz, że takie szczegóły zostawię dla siebie? Zresztą nie jest w dobrym tonie pytać o takie rzeczy obcą kobietę Zwiad może pozwoli ja nie ,żądam szczegółów ,jestem gościem na topiku,a Ty piękna pani gospodynią ,to do czegoś zobowiązuje,szczegóły ;)

Gość GajowyMarucha
"WomanInTheFog- Nie jestem Polakiem, nikt z mojej rodziny nigdy nie był polakiem, nikt nie walczył za Polskę. Polska przyszła do mnie, a nie ja do niej. Polska w 1945 roku trawiła na moje ziemie za sprawą Stalina, to Stalin w nagrodę dla Polaków dał im moją ziemię, a Polacy nas zabijali, stworzyli dla nas obozy koncentracyjne. Polacy robili z nami to samo co Niemcy z żydami. Ale o tym w szkole ci nie powiedzą, że polacy to tacy sami zbrodniarze jak niemcy czy sowieci." "zwiad" to kolejny chory na wściekliznę Polak ze Sląska, mający się za coś lepszego niż reszta nas Polaków. Będzie owpodiadał brednie jak to pijana ruska swołocz samymi kamieniami pobiła wspaniałych i ogólnie "w dechę" Niemców. Niedobrze się robi, Sląsk pełen takich sprzedawczyków do dziś. W 1939 masowo wstępowali do Wehrmachtu i strzelali do nas i do naszych aliantów, bo nagle poczuli że mogą być kimś lepszym. Na froncie wschodnim rosjanie złapali tysiące żołnierzy Wehrmachtu którzy "nagle" mówili że są Polakami ze śląska i że oni tu przez pomyłkę, na siłę i w ogóle to są miłymi facetami. I już nie będa wieszać ludzi na drzewach, palić wsi, bo to wogóle nie oni tylko ci paskudni NIEMCY :) Taaa ... ale ruscy nie głupi i wiedzieli skąd się tylu zdrajców wzięło. Jak wkraczali na śląsk, traktowali te ziemie gorzej niż inne, bo dla nich to był Reich. Co koleżko "zwiad" , szkoda ci że Hitler przegrał co nie ? Nie udało się załapać do rasy panów co ? A te obozy, gazowanie milionów ludzi, zrujnowanie całej Europy, niewyobrażalne cierpienia narodów ... szczególik w tym wszystkim prawda ? Bo mogłeś być wielkim aryjczykiem. No masz, nie wyszło.

Minty Man 41- no jasne i w tym wojsku na podstawową broń szkoleniową mówiliście mam AK 47 i jestem rambo, buhahahaaa> Gościu, za nim w woju dano ci broń do ręki, to miałeś kilkanaście szkoleń teoretycznych na temat broni wojskowej, było jak w szkole, siadałeś w ławkach i pan oficer omawiał broń, wojskową, skupiając się właśnie głównie na Ak, bo na takiej broni szkolili się poborowi.

Gość njun niezalogg
uważam, że sytuacja jest ekscytujaca, bo jeszcze nie wiecie, na co "leci" Fogisława:) na mózg na romantyka na artystę na kasę na ciało, na ... Paniowie, na razie sznase są równe! (przepraszam, nie mogę sie powstrzymać, opierdol mnie:( )

zwiad Minty Man 41- W twoim wieku to pownieś być przy żonie i dziecku a nie za małolatami się oglądać stary zgredzie Jakoś do starszych kobiet mnie nie ciągnie.Rozumiesz ,poszukiwanie zdrowej ,młodej Aryjki która będzie matką moich dzieci,chyba czaisz o co chodzi ?jesteś w te klocki mocny (aryjskość itd.),przyznaję

Gość GajowyMarucha
W dodatku Minty Man cie tu już ze 3 razy przyłapał i na bank koleżko w wojsku nie byłeś, kolejny pozer który wiedzę o wojsku czerpie z gier i wikipedii, ewentualnie z pogaduch z podobnymi sobie "kolezkami", zapewne komandosami ASG :D Miałeś kolezko Beryla w rękach ? AKMS'a ? Cholernie mocno wątpię.

GajowyMarucha-Polski przed 1945 roku na terenach Ślonskich nie było, więc jak twoim zdaniem Ślonzak mógł być i czuć się polakiem?

zwiad pomyśl ,ja takiego grata jak pierwszy model AK (zwany też powszechnie AK47 ) nie widziałem na oczy ,były tylko AKM i AKMS .Więc jeśli nam udzielano instruktarzu(jako że byłem kapralem, to później sam udzielałem instruktarzu) Trzymając w ręce np.AK MS to nie mówiono na niego AK tylko AK MS ! Nikt nie bredził o historii ,bo i po co? Twoje wojsko to lekcja Przysposobienia Obronnego ,tak myślę

Nju...Jak szanse są równe?:( Przecież tylko ja posiadam wszystkie wyżej wymienione przymioty plus kilka bonusowych;):P

Gość njun niezalogg
hehe ja bym Ciebie wybrała, pępusiu:) (rekomendacja, czy niedźwiedzia przysługa?)