Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Czemu takie kobiety jak tu auorko, są same? To nie logiczne i nie spójne. Zdjęcie dawno już zapisałem na twardym, taki jakiś nawyk ;)

Za: 1. Jesteśmy bardziej wytrzymałe na ból 2. Mamy silniejszy charakter 3. Jesteśmy mniejsze, drobniejsze, lepsze na szpiegów 4. Jesteśmy lepiej zorganizowane 5. Bardziej subordynowane Na nie: 1. Rozpraszanie mężczyzn obecnością kobiet 2. Mężczyźni są silniejsi fizycznie 3. Stabilniejsi emocjonalnie 4. Ciężej ich złamać

Gość njun niezalogg
Poza tym pinkny adolf jez się w grobie pięć razy obrócił od tego wytykania mu błędów .

njun Minty gdzieś zniknął, więc to może on jest ofiarą :P zwiad, chyba nie sądzisz, że będę na ogólnym forum, gdzie każdy wie kim jestem pisać o swoim życiu osobistym. I Ty też oddawaj fotkę :P

Ja oczywiście też jestem za obecnością kobiet w armii ale niestety z nie na zasadzie koedukacyjności. Oddzielne oddziały itd.

Gość njun niezalogg
A miszczu jest ciachem, a BSA to kawał chłopa. Piaskownica normalnie...

Gość njun niezalogg
W życiu bym w kamasze nie poszła

Wkurwia mnie jak stare zgredy startują do młodych :O Ja nie mam nawet 30-stki a do 20 latki jestem za stary, wiec jak 40 latek może starować do pięknej autorki?

Kobiety do wojska się nie nadają, są za mało agresywne, za mało zawistne i nie kieruja się logiką czy rozkazami, ale swoimi "kobiecymi" mądrościami. Kobiety mają inne funkcje, funkcje żołnierzy od zawsze i w każdym kraju oraz kulturze zawsze pełniła płeć męska, tak nas natura stworzyła że to facet ma bronić stada i swojego teretorium, tak jest u zwierzą i u ludzi. Brak wojen spowodował że wojsko zaczyna być zabawką, każdy nim się bawi, wojsko zaczyna być jak urzędy, gdzie przyjmuje się idiotki, bo umieją dobrze loda zrobić dyrektorowi i kierownikowi.

WomanInTheFog- Chciałaś do wojska? Dobrze cię zrozumiałem? Umiała byś biegać nago wśród ludzi i różnych płci? taki pierwszy przykład z brzegu wziąłem z wojska.

Gość njun niezalogg
U słowian i celtow kobiety były wojowniczkami, akurat.

miszcz kozery- Jest w moim wieku, poznam po zdjęciu. W takiej to się zabujać można od pierwszego wejrzenia. Nie ma takkiego Aryjczyka, który by sie w niej nie zabujał.

Jest wiele przykładów kobiet wojowniczek, społeczeństw z kobietami wojowniczkami oraz kobiet przywódczyń. Chociażby Bodika w anglii pod rzeymską okupacją

WomanInTheFog- Takie kary na nas stosowano, na mrozie biegaliśmy nago po ulicy, gdzie chodzili cywile, było to po kąpieli. Kobiety pewnie psychicznie nie dali by rady, a nam jedynie zimno dokuczało a nie nasza nagość, u was było by na odwrót. Jak byś dostała rozkaz jako żołnierz, umiała być zbić żydowskie, albo arabskie dziecko? Umiała być wystrzelać afrykańską wioskę gdzie są murzyni, zarówno kobiety i dzieci. Taki był by rozkaz, więc co byś zrobiła?

zwiad Wk**wia mnie jak stare zgredy startują do młodych Ja nie mam nawet 30-stki a do 20 latki jestem za stary, wiec jak 40 latek może starować do pięknej autorki? Ty jesteś non stop wkurwiony :D Dla 20 latki to jesteś już próchno ,musisz się z tym pogodzić ,startuj do starszych od siebie ,może znajdzie się jakaś desperatka :P Ale Ty jesteś imbecyl ,jakie startuje i gdzie ? Ty jesteś ewidentnie upośledzony ,ale to pewnie wiesz zakuty łbie :P

WomanInTheFog-Oczywiście że walczyły, walczyły na pozycjach, gdzie nie było agresji, czyli byli sanitariuszkami, łączniczkami a nawet kierowcami, bo tak agresji nie potrzeba, ale aby komuś strzelić w łeb albo poderżnąć go z bagneta, to już kobiet by miękły, taka prawda moja droga.

zwiad: nie nie umiałabym zabić dziecka czy wystrzelać bezbronnych mieszkańców wioski:( Ale wojsko to przecież nie tylko strzelanie do niewinnych i dzieci, czy bieganie nago po ulicy.

zwiad WomanInTheFog- Chciałaś do wojska? Dobrze cię zrozumiałem? Umiała byś biegać nago wśród ludzi i różnych płci? taki pierwszy przykład z brzegu wziąłem z wojska. Zwiad Ty nie byłeś czasami w wariatkowie ? Tam się tak bawią,biegają nago ,podają sobie mydło jak upadnie na podłogę w łaźni.Za głupi jesteś by ktoś tobie dał karabin do ręki ,fajansiarzu,Jedyne co byś dostał to kolbą w ten zakuty łeb,krzywdy by Tobie wszak nie zrobili,bo nic tam nie masz :D