Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

njun niezalogg- Ty naprawdę myślisz że faceci prawicowi to takie psy na sukę? Otóż mylisz się, gdyby mi zależało,to miał bym stado kobiet, ale jakoś ani jedna mi w życiu do szczęścia potrzebna nie jest, dobrze mi samemu i tyle.

Gość GajowyMarucha
"bo na Ślonsku rządzi Komando Oberschlesien. Dzięki nam to ani lewacy ani polacy nie mają władzy na ulicach, bo tu za bycie polakiem dostaje się ostro po mordzie, tak samo jak za bycie lewakiem, tu rządzi tylko" --------------------------- Koeżko, na ulicach śląska rządzi Policja, Straż Miejska, w miastach rządzą burmistrze, radni i generalnie prawo POLSKIE. Jakiegoś dziwnego "komanda" nie zauważyłem, istnieje tylko w twojej głowie. A jak mi kiedyś ktoś podobny tobie będzie chciał "dać po ryju" to najwyżej polegnie śmiercią bohatera, bo ja w przeciwieństwie do ciebie z bronią mam duże obycie, chodzę z nią na codzień. A bandytów się zabija.

WomanInTheFog zwiad: czemu od razu tak wulgarnie. Zaraz wulgarnie :O To jakiś nieznany język czy też narzecze,coś jak język śląski :D

Gość njun niezalogg
to nie jest temat na to, co ja myślę, że Ty jesteś. załóz taki: Co o mnie myślicie? to sie wypowiem.

Aż tak ślepo nie wierzyli. Mieli tyle rozumu żeby w porę dać nogę na zachód i zdążyli jeszcze nakraść ze skarbca żeby tam opłacić sobie spokój. Gdyby Hitler potrafił dogadać się z nimi, dać im gwarancje bezpieczeństwa sprawy mogły potoczyć się duże lepiej. Ale za bardzo wierzył chyba w swoją siłę i nie potrafił postępować dyplomatycznie dlatego przegrał.

GajowyMarucha- Skoro nie jesteś Europejczykiem to nie masz prawa żyć w Europie, Europa jest dla ludzi o Europejskich korzenich, ludzi którzy w Europie ewouowali. Hitler był dla takich jak ty zbyt tolreancyjny, do służby w Niemcach przyjmował nawet półżydów, oni oficjalnie walczyli na wojnie, a potem psuli opinię Aryjczykom, bo z frontu uciekali jak świnie, w sumie u żydów to normlane. Hitler przegrał i Europa umiera, w Anglii już islamiści rządzą, w całej zachodniej Europie panoszą się kolorowi i teroryzują rdzenną ludność europy. Zazdroszczę Aryjczykom tego, że nie miałem okazji polec na froncie za Aryjską Europę.

njun Kim jest Robert?:) Może odkryję małą kafeteryjną tajemnicę:P To prawda, gdyby to się udało, to teraz nie siedzielibyśmy tutaj i nie rozmawiali.

GajowyMarucha- policja też ma broń, a skinów się boi :D. Dziś posiadanie broni to norma, nikt się jej nie boi, my skini nie mamy nic do stracenia, nie mamy rodzin, dobrej pracy itp, więc jak ci się wydaje, komu bardziej na życiu zależy, skinheadom czy tobie? Masz dziewczynę, żonę, dobrą pracę, dzieci, masz dla kogo żyć? Bo ja nie, dla mnie śmierć to nic strasznego, dlatego też policja nas się boi, bo oni mają dla kogo żyć, a naszym życiem jest walka.

Gość GajowyMarucha
Oj ... a ja nie wiedziałem z kim dystkutuję. A ty jesteś tylko zwykłym nazistą, rasistą, chorym na nienawiść ksenofobem. Chłpie, dam ci radę : daj sobie spokój, bo życia ci nie starczy na całą tę nienawiść. Będziesz miał 80 lat a dalej będziesz się miotał, płótł coś o dziwnych "komandach", żydach co wszędzie rządzą, bohaterskich szlachetnych Niemcach co to nigdy nie uciekają i okropnych Polakach, co wszystko psują. Nie szkoda ci życia ? Bo ja ci powiem już, jak skończy się walka tego twojego "komanda". Nijak. Tu dalej będzie Polska, będziesz pracował, żył, starzał się, a tu dalej będzie Polska. Daj sobie spokój chłopie. I nie bądź taki bojowy, ty i twoi koledzy. Bo - jak już mówiłem - jak kiedyś komuś za bycie Polakiem w jego własnym kraju będziecie chcieli dać "ostro po mordzie" możecie trafić na kogoś takiego jak ja, z kaburą na pasku. I wtedy ... jakoś tak głupio będzie leżeć pokornie na ziemi i przepraszać w oczekiwaniu na Policję. To takie poniżające.

Gość GajowyMarucha
"Dziś posiadanie broni to norma, nikt się jej nie boi," ------------- ok, to jak trafisz na mnie, przypomnij sobie to co tu pisałeś i spróbuj mi wbić twoim glanem do głowy twoje wydumane teorie. Życzę szczęścia. Młodziak jeszcze jesteś .... kiedyś ci przejdzie.

GajowyMarucha Ja też chodzę czasem w glanach a nazistką nie jestem. to tak na marginesie abyś mnie czasem nie pomylił :)

Zwiad nie wiem jak tam było z żydami(półżydami) w armii niemieckiej,Ale chciałbym zauwarzyć że współcześnie żydzi(Izrael) biją się świetnie ,z arabami robią co chcą.Rozumiem że USA im pomaga w sprzęcie itd. ale armię mają zajebiście wyszkoloną i bitną.Taka dygresja ,w armi izraelskiej kobiety walczą też w oddziałach bojowych,np . w czołgach ,to silne kobiety muszą być panie zwiad,aryjki są chyba słabsze ,może dlatego że subtelniejsze? To nie moje klimaty i poważnie pytam.

zwiad jeszcze co do tych genów. Pisałeś, że wstąpiłbyś do Waffen SS, więc tym bardziej powinieneś czuć obowiązek przekazania genów, przecież oni mieli taki przykaz, aby jak najwięcej dzieci spłodzić i rozprzestrzeniać rasę. Nie rozumiem zatem Twojego podejścia, że nie chcesz mieć rodziny.

WomanInTheFog GajowyMarucha Ja też chodzę czasem w glanach a nazistką nie jestem. to tak na marginesie abyś mnie czasem nie pomylił Ty jednak dużo mówisz a mało pokazujesz :(

Gość GajowyMarucha
Na rodzinę to trzeba zarobić :) Nie ma żydowskich niewolników i trzeba pracować :) Ale .. skini ponoć mają tylko walkę, a nie pracę. Więc on na rodzinę nie ma kasy :) Woman --- ty szanowna koleżanko, należysz do ubóstwianej przez mnie części kobiet. Masz szerokie jak widać zainteresowania ,a to dziś niestety coraz większa rzadkość. Szacunek .... --------------------- PS: całą młodość przechodziłem w glanach :) Ale nie dorabiałem do tego idiotycznych ideologii :D

dżentelmenel zwiad jesteś skinem ? Wszedłbyś w sojusz z Hitlerem (jeszcze zanim napadł na Polskę) żeby bić bolszewika ? Ja bym wszedł w taki sojusz nie zginełoby tylu Polaków pod okupacją,czy nawet żydów.Zresztą jakie mieliśmy opcje ? Z Anglią i Francją wiadomo jak wyszliśmy,ze Stalinem sojusz był niemożliwy ,więc jaką mieliśmy inną alternatywę?

WomanInTheFog Minty Man 41 to znaczy? Bo nie rozumiem? Co znaczy, że dużo mówię a mało pokazuję? To znaczy ze zdjęć mało ,glanów nie widać ;)

Właśnie o to mi chodzi, że glany to nie zło jak się większości kojarzy. Ja już swoje lata mam, ale to moje ulubione obuwie na wycieczki w góry, czy w ziemie jak idę na długi spacer, typu lepienie baławana :) Niestety te buty są postrzegane jako zło samo w sobie, dlatego napisałam ten mój komentarz :P

Gość njun niezalogg
ach BSA chciałabym Cię przelecieć ale jesteś dla mnie za arogancki :(

Minty Man 41 No tak, wiesz nie mogę wszystkich kart odkrywać:P Ale jak będziecie tu kulturalnie rozmawiać to może dam wam zdjęcie mojego glana :)

WomanInTheFog- Moja piękna, rasa Aryjska umiera i trzeba się z tym pogodzić, Hitler powiedział że "Naród niemiecki nie zdał egzaminu i zgodnie z naturą jest skazany na zniszczenie". Taka jest prawda, musimy się piękna pogodzić z tym że za 100- 200 lat wyginiemy. Spójrzmy wprawdzie w oczy, teraz jest nas ok 7-8% populacji na świecie, w 2050 będzie nas 2 % a przed wojną było nas 28 %. Umieramy i tyle, ale to dobrze, nie chciał bym aby moja córka była gwałocna przez murzynów i arabów i chodziła w burce, wieć lepiej skazać rasę na wyginięcie, niż zrobić z rasy niewolników dla podludzi.

GajowyMarucha- A jaki to problem dziś mieć broń palną? Przez neta można sobie nawet czarnoprochowca na dowód kupić. Dziś broń palna to żaden problem, problem zaczyna sie wtedy jak jej użyjesz, nawet w samoobronie, to jak ktoś będzie z kumplami i będzie zeznawał przeciwko tobie to koleżko idziesz do paki. Więc nie jest problem z posiadaniem broni, ale z jej użyciem. Sądy inaczej na ciebie patrzą jak kogoś zatłuszesz pięścią a inaczej jak komuś przestrzelisz łeb.

WomanInTheFog- Glany są strasznie niewygodne, straszne tandetne, słabe i strasznie przekamakne, zimnie itp. Kup sobie buty wojskowe, polecam ci buty specjalne mon 928 "kupczak". Jedne z najlepszych butów, ewentualnie mon 928 z demarów albo z protektora, czyli tańsza wersja butów. Dobre też są HaiXy z BW , ewentualnie tanie desanty, ale nie glany, bo nogi zniszczysz na tych tandetnych butach.

WomanInTheFog Minty Man 41 No tak, wiesz nie mogę wszystkich kart odkrywać Ale jak będziecie tu kulturalnie rozmawiać to może dam wam zdjęcie mojego glana O kulturę to musisz prosić pana zwiada,ja się dostosuję do poziomu dyskusji ,bo jestem elastyczny :classic_cool: Ale szczerze mowiąc nagroda bardzo licha .Jeden glan czy nawet dwa hmm na to nawet pan zwiad może się nie skusić ;)