Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Gość GajowyMarucha
Cóż kolego nazisto, to się zmienia. Obrona konieczna jest coraz częściej postrzegana normalnie. Jak napadnie mnie banda debilnych skinów i zaczną mnie lać, to kochaniutki walnę do pierwszego który mi się nawinie. Ciekawy jestem który sędzia uwierzy bandzie kretynów napadających spokojnego człowieka na ulicy. Broń czarnoprochowa ? Miałem, bawiłem się i w to. Chodzenie z naładowaną tego rodzaju bronią to po pierwsze przestępstwo i to wcale nie błahe, parę lat w pierdlu. Dwa - broń taką trzeba naprawdę umiejętnie ładować, a to trzeba umieć i przez internet się nie nauczysz. Trzy - czarny proch jest ogromnie niestabilny, chłonie wilgoć i pochodzenie z naładowanym rewolwerem w naszym klimacie jakiś czas gwarantuje ci niewypał. Poza tym ... zanim ty byś wyciągnał takiego colta, koleżko, to ja bym z ciebie już zrobił durszlak :) Pozdrawiam strzelców IPSC :) Wiesz co to, "twardzielu" ?

Gość njun niezalogg
Dopiero pierwszy podszyw,? Spicie trolle, spicie:)

Hmm mi się na prawdę dobrze w nich chodzi. Nie jest mi zimno w stopę i nie zauważyłam, aby mi przemokły. Bardziej przemakają mi normalne buty kobiecie :) Ale rozejrzę się za tymi butami Kupczaka, skoro polecacie.

GajowyMarucha- Facet, pierdolisz jak potłuczony, nie ma przepisu dotyczących CP, są przepisy dotyczące broni sportowej, a za złamanie ich grozi ci odebranie pozwolenia. Sorry facet, ale gadasz jak potłuczony, chyba nigdy nie brałeś udziału w bijatykach. Gdyby było tak jak piszesz, to policja nie wzywała by wsparcia, ale wyciagła by swoje p-83 czy jakieś p-99albo klocka i szła by na bandę skinów, a tym czasem oni się wycofują i dzwonią po wsparcie, szkoda że cię nie zastanawia czemu. W sumie stara zasada jest taka, że lepiej jak trzech cię będzie sądzić, niż czterech miało by cię nieść, wiec uwierz mi że jakobyś otworzył ogień to skinhedów, to za trzy dni czterych by cie niosło. Widać że nie wiesz jakie emocje towarzysza skinheadom w walce jak ktoś ich atakuje. Licząc że w magazynku masz 15 naboii, to jak byś sobie poradził z 20- 30 skinheadami?

Gość GajowyMarucha
Zwiad ... zabawny jesteś :) Żyjesz w swoim świecie :) A co do broni - poducz się prawa, bo nie zdążysz nic zwojować w hierarchii twojego super "komanda" bo cię zgarną za łamanie ustawy o broni i amunicji. Załadowanej broni cp nie można w ogóle przenosić, a strzelać tylko na strzelnicy pod opieką kogoś kto ma odpowiednie uprawnienia. Czyli na przykład mnie :P

Gość GajowyMarucha
Aha ... oczywiście że nie brałem udziału w bijatykach. Jestem dorosłym człowiekiem :) Etap "bicia się" skończyłem mniej więcej w 2 klasie podstawówki :) Polecam również tobie. No - pogadałem, ide sobie. Powodzenia w biciu ludzi, nie zgrzej się za bardzo bo teraz zimno i wiesz ... można gardełko przeziębić.Cześć.

WomanInTheFog-Zasanawiam się, czemu taka kobieta jak ty jest sama i chce być sama. Pomóż mi w rozwiązaniu tej zagadki, która mnie trapi :)

GajowyMarucha- Nie ma takiego przepisu, że nie można mieć załadowanej broni CP, bo niby kiedy twoim zdaniem jest załadowana? Jak się zdejmnie kapiszon to jest załadowana czy nie? Prawo nic na ten temat nie mówi i nie precyzuje, jedynie w komunikacji miejskiej nie wolno , ale co do CP to trudno to sprecyzować, bo za złamanie tego przepisu jest odebranie pozwolenia, a na CP nie da się odebrać pozwolenia. Faktem jest że strzelać wolno na strzelnicach, ale instruktora do tego nie potrzeba, instruktora potrzebujesz jednynie do strzelania z broni na którą nie masz pozwolenia. Dokształć się imbecylu i raczej nie strasz klamką skinhedów, bo cię w czterych poniesą jak będziesz szeryfa udawał :)

Gość njun niezalogg
BSA, a co by jej dało posiadanie faceta?

njun niezalogg- Nie wiem, nie jestem kobietom. Ale jakoś kobiety robią wszystko od lat nastoletnich, aby faceta zwabić, czyli jednak coś od niego chcą. Może dobry seks, udawana czułość czy choćby towarzystwo, ale jak mówiłem to nie znam się po co ludziom są partnerzy. Ja zawsze byłem sam i było mi dobrze samemu, ale faceci mają inaczej, sami umieją się zaspokoić i wszysko wokół siebie zrobić, nie potrzebują towarzystwa, bliskości, przytulania , adorowania itp.

Gość njun niezalogg
terefere, nie potrzebujesz, yhm, tak sobie wmawiaj

njun niezalogg- A po co miał bym sobie wmawiać? Ja nie jestem ani mały, ani straszny, ani nie mam strasznej mordy, mógł bym mieć dziewczynę, nawet kiedyś podrywałem dziewczyny na necie, ale rezygnowałem, samemu mi jest lepiej, ja nie odczuwam uczuć takie jak kobiety, w sumie to mnie jedynie seksualność do kobiet ciągła, nic po za tym, nie licząc tego że kobiety od zawsze działały mi na nerwy, po prostu nie lubię was, wiec też nie szukałem nigdy partnerki, bo oprócz seksualności, to nic mnie do was nie ciągnie i oprócz seksu to nic bym od was nie potrzebował, a to by było moim zdanie nieuczciwie wobec kobiet rasy Aryjskiej a z innych ras są dla mnie aseksualne.

Gość njun niezalogg
możesz sie obrazić, ale czytam Cie jakiś czas i moim zdaniem każdym wpisem żebrzesz o miłość. własnie masz wyjątkowo dużo czułości i opiekuńczości, cos zrobiło z Ciebie karykaturę/kreaturę, ale w środku jakiś opiłek cżłowieczeństwa sie trzyma i wyziera w postach.

njun niezalogg- Nie mam i chyba nigdy nie miłem uczuć wyższych, bo to wymysł żydowski, ja odrzuciłem wszystko co choć trochę było żydowskie. Nie wiem jak takie bzdury w moich postach zauważyłaś, bo musiał bym być idiotą, aby na kafeterii szukać jak to nazwałaś "miłości'. Nie wiem czy wiesz, ale tu większość to albo lewicowce albo narodowce, obaj mnie nie lubią, wręcz nienawidzą(sam nie wiem kto bardziej :D) Jestem tu chyba najbardziej nielubiany, zresztą na swoje życzenie, bo lubię czasem po chamsku dowalić a w słowach się nie cenzuruję. Więc jak na takim forum miał bym jak to nazwałaś " żebrać" o cokolwiek. To przecież nie spójne, wolał bym czaty, czy jakieś sympatie i tak udawać miłego, poprawnego i kultularnego chłopca, ale jako że nie szukam nikogo i nie szukam tu kolegów, dziewczyny, czy przyjaciół, to nie muszę nikogo udawać, mogę każdemu dopierdolić jak się mi tylko podoba. Wiec przykro mi, ale psycholog z ciebie słaby :)

zwiad: każdy potrzebuje bliskości, oprócz tego jak znajdziesz mądra kobietę, to możesz z nia dyskutować na interesujące was tematy. Czy choćby nauczyć strzelać na strzelnicy :) Kobieta mężczyźnie nie jest wbrew pozorom potrzebna tylko do seksu.

WomanInTheFog-Bo mnie zdziwisz. Jesteś ładna, skromna, masz poukładane w głowie, a jesteś sama i nie chcesz z nikim być. Wniosek nasuwa mi się że jakiś facet chyba cię skrzywdził, albo masz uraz do seksu. Ale ok, nie ciągnę za jezyk, tak tylko spytałem z ciekawości :)

Gość njun niezalogg
ale chociaż sie uśmiechnąłes na końcu wypowiedzi:) założę się, że żaden superpsycholog by tyle od Ciebie nie uzyskał. Dobranoc ludzie, obudźmy się jutro z nadzieją na udany dzień!

Gość dzin z chomikiem
największym błędem hitlera było to,że nie miał chomika