Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Prosze o pradę

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Witam, chciałbym was poprosić o doradzenie w pewnej sytuacji, bo nie wiem jak mam postąpić. Znam się z moją aktualną dziewczyną od 5 miesięcy, po burzliwym początku jesteśmy razem od 2 miesięcy. Na początku naszej znajomości pojawił się konflikt spowodowany można powiedzieć przez moją osobę, a mianowicie jako małe dziecko z powodu tego, że byłem wcześniakiem musieli amputować mi jedno jądro. Z tego powodu w kontaktach z dziewczynami zawsze byłem jakby na uboczu, bardzo bałem się zranienia i tego, że ten defekt mnie skreśli i przez długi okres nikogo nie szukałem i w sumie nie było mi z tym źle. Ale, że ja nie jestem raczej typem samotnika (chociaż mogę sprawiać takie wrażenie) to zapragnąłem jednak być z kimś po kilku próbach nieudanych znajomości poznałem moją obecną dziewczynę, i zaufałem jej jak jeszcze nigdy nikomu i wyznałem jej prawdę o mnie. Niestety rozczarowałem się bo przyjęła to inaczej niż się spodziewałem i zaczęła mnie olewać, było mi przykro bo myślałem, że będzie inaczej, ale z drugiej strony było mi lżej, że jej to powiedziałem i w sumie liczyłem się z tym, że może mając taką wiedzę o mnie nie będzie chciała ze mną być. Przebolałem to jakoś i zacząłem powoli przyzwyczajać się, że jej nie będzie, ale tu niespodzianka z powodu tego co wydarzyło się w między czasie pogodziliśmy się i zaczęliśmy być razem. I można by powiedzieć, że to happy end lecz niestety jak to w życiu zawsze musi być coś.. Z powodu tego, że mam tylko jedno jądro mój organizm ma niewystarczającą ilość testosteronu i mam z tego powodu problemu, nie umiem osiągnąć pełnej erekcji lub w ogóle nie chce mi drygnąć, byłem z tym już u endokrynologa, niedługo udaje się do urologa i mam nadzieję, ze da się to wszystko „naprawić. Lecz niestety to wszystko spowodowało kolejne konflikty, moja dziewczyna jest doświadczona w tych sprawach, miała już kilku chłopaków, jakieś znajomości oparte tylko na sexie i jest to dla niej bardzo ważne, a ja co tu dużo gadać jestem jeszcze prawiczkiem. Ale przy takiej poważniej rozmowie zapytałem ją czy da mi czas i czy może poczekać, powiedziała mi wtedy, że tak bo jej na mnie zależy. Bardzo się z tego ucieszyłem, pomyślałem, że jednak jej na mnie zależy Tutaj dla pełnego obrazu sytuacji musze troszkę wrócić do tego co było wcześniej, moja dziewczyna ma więcej kolegów jak koleżanek co czasami mnie troszkę denerwuje bo ciągle jakiś kolega do niej pisze sms albo rozmawiają na komunikatorach lub się spotykają. Zawsze mi podkreślała, ze to tylko koledzy więc chciałem jej zaufać i wierzyłem w to.. Ostatnio poprosiła mnie abym przejrzał jej komputer bo coś tam się dzieje, kiedy go sprawdzałem dostała wiadomość „Hej skarbie, chciałem zobaczyć co to za gość do niej pisze, i wiem, ze to nieładnie ale sprawdziłem jej archiwum i jak zobaczyłem co oni tam piszą to się załamałem. Facet ma stała partnerkę i z nią dziecko ale namawia moją dziewczyną do sex spotkań i z tego wyczytałem ona chce się na to zgodzić, i nie jest ważne dla niej to, że mnie zdradzi tylko to abym się o tym nie dowiedział. Powiedzcie mi co mam teraz zrobić, czy rzeczywiści jestem na tyle beznadziejny i to co mi dolega usprawiedliwia zdradę? Czy jednak powinienem takiej pannie podziękować za związek?

Gość taaki jeeden...
Wiem, że długie ale proszę was o poradę

Powinieneś ją zostawić, skoro myślisz o niej poważnie, a ona o Tobie nie. Załatw sprawy zdrowotne do końca, bo owszem seks jest bardzo ważny i raczej nie znajdziesz kobiety, dla której to będzie nieważne.

Gość ana mala czarna
Niech wypierdala szmatlawiec jakis tylko dupy by dawala daj sobie z nia spokoh znajdziesz e zyciu kogos wartoscioewgo co poczeka z seksem tyle ile bedzie trzeba!

Gość Nananananananana BATMAN
Nie jesteś beznadziejny, fakt masz pewien problem, ale to absolutnie nie usprawiedliwia zdrady. Jeśli dziewczyna uważa, że nie widzi się w związku z Tobą to powinniście się rozstać i niech wtedy szuka sobie kogoś innego. A takie granie na dwa fronty to podłość :( Życzę zdrowia i oby endokrynolog CI pomógł :)