Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsrgayisrtyierriuo33e

Egoista w łóżku:(:(Pomóżcie jak to zmienic???????????????

Polecane posty

Jednym słowem mój mąż to wielki egosta.Przez kilka lat wogóle nie miałam z nim orgazmu.Żadnego!!!!!.Pokazywałam i tłumaczyłam mojemu mężowi co i jak ma robić żeby mnie zadowolić.Niestety do mojego męża nic nie dociera:(kiedy ostatnio się kochaliśmy i próbowałam pokazać mu co mnie podnieca stwierdził skąd moge to wiedzieć i że chyba go zdradzam.Pomóżcie mi co mam w tej sytuacji zrobić bo mam dość dawania przyjemności tylko jemu.Zmęczył mnie juz taki egoistyczny sex!!!!!!!!!!!!Pomocy

Gość kukuk
Powinno się :) mówisz i masz,a tu matoł nie rozumie.Szkoda mi Ciebie,jak cholera.Kobieta bez orgazmów więdnie i się starzeje w oczach.Zmień... :) coś bo uschniesz.

Gość kieubacha
Zadowalać się solo przy nim lub nie przy nim :)

Gość kukuk
Jak ? No nie wiem o Tobie za wiele,ale pokaż mu jak sama się zadowalasz przy nim,może wtedy go ruszy i gdzie dokładnie ma dotykać.Powiedz mu,że potrzebujesz faceta,a nie gumki od kaleson. Jak długo już takie zaniedbanie wytrzymujesz.Koszmar kobieto.Współczuję Ci !

Gość zonaty 40
umów sie z innym

Nie uprawialiście seksu przed ślubem? W ciemno zgodzilas się uprawiać z nim seks do końca życia?

Gość edr
to smutne co piszesz-jeżeli jesteście jak piszesz otwarci na rozmowy to nie rozumię dlaczego nie ma efektu.Tak mężczyżni niszczą dobre związki i dziwią się że są zdradzani.Przecież nie są idiotami-gdyby on nie miał orgazmu to co by zropbił?Przecież wiesz-ty zrób to samo.NIe musi widzieć.To marne rozwiązanie ale zawsze.

Gość edr
Kup sobie wibrator-może zrozumie,że nie chodzi o zdradę.

Gość Współczuję Ci Autorko...
Niektórzy faceci się nie zmieniają. Mam nadzieję że Twój jednak zrozumie!

po prostu odmów seksu jak cię taki seks nie zadowala to po co pozwalasz mu się dotykać? Jka go wypościsz to zrobi wszystko żeby cię dostać:D

Gość kukuk
Coś z tą założycielką tematu nie jest tak,opuściła nas,czy nie ma więcej ochoty czytać tych podpowiedzi.

Jestem jestem,przepraszam musiałam wyjsc.A może oko za oko żąb za ząb???:)Jak myślicie?? Kurczę chyba tak nie umiem:(