Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezSilnaOna

Stały kontakt z byłym chłopakiem..

Polecane posty

Gość anja707
Jesteś teraz w związku czy jesteś samotna?

chcę po prostu dowiedziec sie czy ktos ma podobna sytuacje :/.. w zasadzie to ja z nim zerwalam i wczesniej zrywalam kilka razy, zawsze jednak wszystko sie ukladalo..jednak pozniej to on juz nie chcial ze mna byc, teraz ciagle rozmawiamy, spotykamy sie, przytulamy, calujemy..jest o mnie szalenie zazdrosny..itd :(

jestem samotna..nadal zalezy mi na nim i tylko jego potrzebuje..minelo ponad pol roku.. on powiedzial ze nie potrafi ze mna zerwac kontaaktu, ze nie umie.

aha i dodam, ze on nie ma zdnej dziewczyny, z zadna sie nie spotyka - jestem tego pewna, prooowalam nieraz zakonczyc z nim zwiazek, nawet nie odpiywac jesli pisal ale on nadal robil to samo..nawet jesli nie odpisuje kilka dni - on nadal pisze..

Gość anja707
A jaki był powód rozstania? I ile wy macie lat ludzie?

pomozcie :(, czy ktos mial podobna sytuacje ? co mam zrobic ? chce go odzyskac, by bylo tak jak wczesniej.. Hm jakis czas temu mowil ze zaluje ze tak wyszlo, ze teskni..ale nie powie wprost "dajmy sobie szanse"..wydaje mi sie ze troche mu duma nie pozwala, ze nie chce przyznac sie do bledu..bo jaki sens ma utrzymywanie ze mna kontaktu skoro ja chcialam go zakonczyc a on na to nie pozwala?