Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdknkjfdsl

Ruch Narodowy-przyszłością Polski!!!

Polecane posty

Gość fsdknkjfdsl

Jestem patriotą i fundamentalistą katolickim dla tego będę głosował na nową partię Ruch Narodowy! Dwukrotnie po 150 tysięcy osób na Marszu Niepodległości robi wrażenie!! To nowa siła która wprowadzi porządek!!!

A ja jestem patriotą i uważam, że Prawdziwym Polakiem i Patriotą może czuć się każdy bez względu na płeć, wyznanie, kolor skóry i orientację seksualną. Czy wobec powyższego też mogę przynależeć i popierać Ruch Narodowy?

skoro jesteś fundamentalistą katolickim, to oznacza, że jesteś fanatykiem, jak np islamisci, tak więc to w co wierzysz nie ma nic wspólnego z miłością i wiarą chrześcijańską.

Gość fsdknkjfdsl
Dla mnie słowo fundamentalista- to ktoś kto przestrzega zasad takich jak np.: -post od pokarmów mięsnych i zabaw w każdą środę i piątek -uczestnictwo we mszach św., mszach za ojczyznę: w niedzielę, oraz w święta kościelne i narodowe -życie zgodnie z przykazaniami z zachowaniem czystości przedmałżeńskiej

Gość jeden-cztery
W Nas wiara, siła i natchnienie Szeregi rosną Nasze wciąż... Niesiemy Polsce odrodzenie My, Nowe Pokolenie!

Gość fhg2ovfbwl
wypad na wieś, posłuchać śpiewu ptaków, może zdystansujecie się do polityki.

Gość GretaBarboo
szkoda, że jesteś też analfabetą. Ale to raczej dosyć typowe dla kato-talibów. Im zawsze do szkoły pod górkę