Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziecko na gorsze

Odkąd poszla do przedszkola, zbuntowane dziecie

Polecane posty

Gość Nancyyyyy 3535
Po prostu nie jesteś dla niej autorytetem. Matka tez nie, tak w ogole to mam wrażenie, że mącicie dziecku w głowie, opiekując sie nim na zmianę jak 2 mamki. Dziecko ma 1 mamę, co to znaczy, ze masz do niej prawa wychowawcze???

a ona sie nie nudzi w domu ? my co prawda mamy szczescie miec zywe zloto a nie dziecko, i aby mi domu nie rozniosla to oprócz przedszkola jezdrze z nia tez na basen 2 razy w tyg. i balet musi sie gdzies tej energii pozbyc oprocz tego zawsze dlugie spacery (teraz akurat gorka i sanki lub lepienie balwana) pozniej bardzo ladnie sie bawi w domu i jest usluchana

Gość Dziecko na gorsze
""co to znaczy, ze masz do niej prawa wychowawcze???"" To znaczy, ze nie tylko siostra ale i rowniez Ja mam prawo malej zwracc uwage, naprostowywac ,ukarac, czegos zabronic, cos nakazac, zakazac,nie tylko matka i nikt inny Duzo z nia wychodze poza dom, ale są takie dni kiedy mniej, lecz po przedszkolu bawie sie z nia jakis czas lecz takze ma cos swojego do robienia a ona mnie zaczepia i specjalnie sie brzydko zachowuje abytm zwrocala na nią uwage

Gość to na dwor ja wygon
nad 3 latką nie potrafisz zapanowac? na dwor ją wygon

Gość trrtrtr
wwsssd

Gość Dziecko na gorsze
tak, do dzzewa przywiąze i wystawie

Gość okropne bachory
rozwydrzona gownazeria

Bo sie nuudzi dziecko,w przedszkolu zawsze ma cos nowego do roboty, wspołtowarzyszy do zabawy, a dlatego cie zaczepia abys z nią powariowała