Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klmndnjwni

kogo powinna szukac taka dziewczyna jak ja?

Polecane posty

Gość trtynklsqwe
ja mam faceta, ale nie sypiam z nim i co? zgadzam sie z powyzszym, trzeba zyc dla siebie a nie na facetow sie oglądać. poznasz kogos, przerucha cie, zostawi i na co ci to??? a prawdziwa milosc zdarza sie jak 6 w totka, wiec naprawde daj sobie spokoj.

Gość klmndnjwni
?

Gość Artur.,. 27.
Ja to kogo powinna szukac taka kobieta jak TY? Cóz to za pytanie! Powinnas dostac porządne lanie już na wstępie:) A tak na powaznie to dlaczego sama siebie przekreslasz? WNioskując po Twoich postach sądzę, że masz sie za jakąś gorszą.... Proszę Cie! Jestes taką samą kobietą, tak samo wartosciową i godną szacunku i milosci jak kazda! Nie daj sobie wmówic, że cos z Tobą nie tak:) Obiecaj, że skonczysz z takim mysleniem:) OK:)?

Gość Artur.,. 27.
Nie daj się zwariowac temu światu. Uwierz w bez warunkową miłosc:) Bo jeżeli masz sie z kims wiązac tylko po to żeby był to lepiej sobie daruj. Ja tez miałem kilka dziewczyn, ale z zadną nic stalego nie udalo sie zbudowac. Kwestia niedopasowanych charakterów, priorytetów.... Nie wiem. Ale teraz jak mam brac laske, ktora chce szpanowac mną przed kolezankami czy powozic sie autem to ja dziekuje- wole byc singlem:)

Gość klmndnjwni
nie ma czegos takiego jak bezwarunkowa milosc

Gość kjniuhbujhn
up

Gość kjniuhbujhn
f

Gość bądźmy (brutalnie) szczerzy
Kochanie takim jak jest? Wtedy wszystkie pasztety miałyby swoich wielbicieli. Pytanie inne - co ty możesz facetowi zaoferować? Związek dwojga ludzi to transakcja wymienna.

Gość katherinaa6589
a może kogoś zkto rozumie co to znaczy miec problemy zdrowotne... Gdzie i jak szukasz?

Każda potwora ma swojego amatora :P Różne są gusta i jeśli tylko DBASZ o siebie, to na pewno się ktoś znajdzie. Wygląd jest ważny, ale bez przesady, trzeba umieć podkreślać swoje atuty, ukrywać wady, wystarczy. Być zadbaną i mieć coś w głowie do podstawa, musisz nadrabiać charakterem, zainteresowaniami, poczuciem humoru, to wtedy pewnie ktoś dla Ciebie się znajdzie ;)

Przecież męzczyźni też chorują, a poza tym nikt nie jest idealny. NA pewno się znajdzie jakiś wyrozumiały.