Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowy ginger

Poznałam go przez internet! Pierwsze spotkanie: co robić, czego nie robić?

Polecane posty

Gość ostrożnie ale bez przesady
nie wszyscy w necie to świry i gwałciciele, tam siedzą normalni ludzie - jak chociażby wy. Bez przesady z tymi paralizatorami! Oczywiście ostrożność zawsze jest mile widziana, ale to chyba z ludźmi poznanymi w realu również? Spotkałam się z kilkoma facetami poznanymi w necie - każdy z nich był normalny. Spotkania bardzo miłe.

Gość Czekoladowy ginger
Przecież to ja twoje alter-ego :D

Teraz to nie "czekoladowy ginger prawdziwy" tylko bardziej chyba lukrecjowy :P A propos nicków: przeczytałaś PS-a? Bo chyba zbyt się pospieszyłaś z zaczernianiem akurat TEGO nicka; wystarczyło poprzedni...

Gość chce zobaczyc cie w bikini
wiec chodzi mu tylko o seks i nic wiecej :o

Aha,do "chce zobaczyć cie w bikini": a może w prawie wszystkim innym już widział? Jak Twoje przypuszczenia w ciągu miesiąca się nie sprawdzą,to napiszesz tu sprostowanie? :P

Każdego dnia dowiaduję się o Tobie czegoś nowego ;) Dobra,potem mi powiesz,ile naprawdę tej kawkipijesz. Aquapark zostawimy sobie na kiedy indziej,w tej sytuacji na razie to,co planowaliśmy.Miło się zapowiada ;)

Gość No nie wiem, nie wiem
Ja przez neta poznałam mojego obecnego narzeczonego :D i jakos nie okazał gwałcicielem, mordercą czy psycholem :D ale na pierwszym spotkaniu warto się spotkać w jakimś publicznym miejscu.. ja zrobiłam bład bo się późnym wieczorem w parku spotkaliśmy ale no coz miałam szczęście :D

Gość wqw
To będzie spotkanie czy randka z figo fago i tere tere ?

Gość XXXxcos tam wydurniłeś sie
wczoraj tym topikiem i publikowaniem waszych prywatnych rozmow jesteś załosny 🖐️ mam nadzieje że laska się z tobą nie spotka

@XXXxcos tam wydurniłeś sie: próbowałeś się kiedyś zastanowić,jak duży kawałek (pod względem ilościowym i jakościowym) tych rozmów trafia na Kafe? :D A co do końcówki Twojego posta,to zdziwiłbyś się ponownie :P x WQW: kulturalne,miłe spotkanie,a nie żadna jednorazówka na bzykanie.To,że jej podszywy coś tam widzom na Kafe naobiecywały,to jeszcze nie znaczy że ktoś tu będzie mieć uciechę z lektury ;)

No już, już, jad proszę sobie zostawić na plucie na Tuska, posłów czy co tam aktualnie jest na tapecie. v Żyję, wróciłam do domu w jednym kawałku, a plan interwencyjny zadziałał perfekt (telefony i smsy koleżanek co 10 minut sprawdzające, czy żyję oraz gotowe namierzać nasze telefony gdyby mnie miał gdzieś wywieźć i zakopać) - polecam patent! v Nic więcej nie opowiem :P