Gość vichakce Napisano Styczeń 21, 2013 Witam, Czy zna ktoś z Was lub korzystał z usług dr Otgontsetseg Tsend-Ayush. Pani ta przyjmuje w Katowicach. Byłam tam ostatnio . Po spojrzeniu do oka Pani stwierdziła, że mam organizm zanieczyszczony , krew zanieczyszczona ,i jakieś wszelkie robale ...Słuchając tego strasznie się tym przejęłam. Na bieżąco robię badania i zaznaczam, iż wcześniej byłam u innej Pani irydolog w Katowicach przy ulicy Gliwickiej, która takich rzeczy absolutnie nie powiedziała. Na następny dzień poszłam do prywatnego laboratorium płacąc 110zł za badania na różnego typu robale i o moje dziwo nie wykazało nic po prostu zero!!!!!!! Cała kuracja, której nie wykupiłam na jeden miesiąc wyniosła by ponad 600 zł. Nie wiem co myśleć..... W dodatku Pani dr tłumacząc jak to mój organizm jest zarobaczony - czego żadne badania w laboratorium nie potwierdziły - była wręcz niezadowolona zwracała mi uwagę, iż teraz tym tłumaczeniem zajmuję jej cenny czas!!!!! a ona nie jest tu od tłumaczenia i mówienia jak się żywić tylko od leczenia. W dodatku uznała mnie za osobę niezdyscyplinowaną, która zadaje pytania mówiąc, że mam słuchać. Czy może ktoś stosował leki od tej Pani i czy diagnozy były trafne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach