Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vichakce

dr Otgontsetseg Tsend-Ayush ZNA KTOŚ????????

Polecane posty

Gość vichakce

Witam, Czy zna ktoś z Was lub korzystał z usług dr Otgontsetseg Tsend-Ayush. Pani ta przyjmuje w Katowicach. Byłam tam ostatnio . Po spojrzeniu do oka Pani stwierdziła, że mam organizm zanieczyszczony , krew zanieczyszczona ,i jakieś wszelkie robale ...Słuchając tego strasznie się tym przejęłam. Na bieżąco robię badania i zaznaczam, iż wcześniej byłam u innej Pani irydolog w Katowicach przy ulicy Gliwickiej, która takich rzeczy absolutnie nie powiedziała. Na następny dzień poszłam do prywatnego laboratorium płacąc 110zł za badania na różnego typu robale i o moje dziwo nie wykazało nic po prostu zero!!!!!!! Cała kuracja, której nie wykupiłam na jeden miesiąc wyniosła by ponad 600 zł. Nie wiem co myśleć..... W dodatku Pani dr tłumacząc jak to mój organizm jest zarobaczony - czego żadne badania w laboratorium nie potwierdziły - była wręcz niezadowolona zwracała mi uwagę, iż teraz tym tłumaczeniem zajmuję jej cenny czas!!!!! a ona nie jest tu od tłumaczenia i mówienia jak się żywić tylko od leczenia. W dodatku uznała mnie za osobę niezdyscyplinowaną, która zadaje pytania mówiąc, że mam słuchać. Czy może ktoś stosował leki od tej Pani i czy diagnozy były trafne???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować