Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

zyczenia

Polecane posty

a ja dzisiaj walcze z nalogowym wrecz suchaniem tej muzyki z filmu( tej z stopki youtube) Przyrzeklam ze od 15 godziny jej nie wlacze juz i az mnie korci aby tego posluchac. No glupia, kowbojska muzyczka, a nie umiem sie od niej uwolnic... :O

to chyba nie jest "normalne"???? dzisiaj leciala juz u mnie w domu ok 45 razy....

Gość no to jest
nas przynajmniej dwie. Ja tez tego slucham

wiesz, jakbym wypila to moglabym sie nie martwic, ale moje dziecko latalo pol dnia po domu i darlo sie Diango :D

ja znam tylko tą "głowna" piosenke... nie mam za grosz silnej woli, zgadnij co slucham? ja lubie ciezka muzyke, Therion

ups, tu gdzie mieszkam sa wielkie zaklady chemiczne i wlasnie wyja syreny, ciekawe czemu?

falszywy alarm.... w moje gusta trafiaja uwory z roznych polek, jak widac po Django Sinatra to tak nie za bardzo.... nie lubie wspolczesnej muzyki "dance", a jak slysze niejaka Lady Gaga to noz mi sie otwiera w kieszeni. Fajna myzyke tworzy tez malo znany w Polsce zespol Mago de Oz, znany bardziej w rodzimej Hiszpani

to zupenie inny rejon Polski :D ale jak cos u mnie "strzeli" to tez odczujesz.... pytam z ciekawosci, gdzies przeczytalam ze lubisz i masz chyba "nowe noze"?? :D a co lubisz najbardziej z tego co ugotujesz? Pytam z zwyklej babskiej ciekawosci, bo to co ja ugotuje nie smakuje mi w ogole...

Wszystko co robie mi smakuje w sumie. Najlepiej zupy, albo wieprzowina. Chce troche potrenowac z kuchnia azjatycka. Nie lubie indyka. Drob ok, ale z umiarem.

ta.... z kuchni azjatyckiej lubie mrozonke chinska z Biedronki z ryzem i sosem Tao Tao... zaraz ktos pewnie napisze ze kolejny watek przerabiam na kulinarny... co do Poznania- nigdy nie bylam, ani w Inowroclawiu. Moj tata pochodzil z Poznania. Moje zaklady to Grupa Azoty Kędzierzyn