Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta Marta

Mam chłopaka, a zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość gość
Mam ten sam problem, zakochałam się w chłopaku z klasy, lecz mam juz swojego chłopaka. tylko nie wiem czy chce z nim być, bo wiecznie są problemy

Gość załamana ala 09
mam tak samo jak wy mam chłopaka ale nadal czuje cos do byłego oboje siebie nie lubią ja mój chłopak i moj były mieszkamy w jednym bloku wiec raczej ciężko pewnie by było byc z dwoma nwm ktorego wybrać byłego czy obecnego? Coraz częściej miewam uczucie że pomału nie kocham już mojego obecnego chłopaka. Pomoże mi ktoś?

Gość gość
Teraz jestem pewny na 100% milosc do grobowej deski nie istnieje - zadnych slubow!

Gość gość
nie rozumiem tego waszego dylematu. Jakbyś go kochała na prawdę to byś nie spojrzała na innego, a co dopiero zakochała się w nim. Więc skoro pokochałaś innego będąc z jednym to tak na prawde nie kochasz tego pierwszego. Proste!

Gość załamana ala 09
własnie skończyłam rozmowę z obecnym chłopakiem powiedziałam mu o tym nwm co z nami będzie ale raczej zerwie ze mną

Gość Gabasraba
Jestem w tej samej sytuacji :( i zdecydowalam ze zostane z moim chłopakiem a tamten ktorego pokochałam jest moim przyjacielem. W twoim przypadku jest tak ze tęsknisz za byłym myślę że jakiś był powód ze zerwaliscie i nie ma sensu di niego wracać