Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolkabanana

Chamski chłopak

Polecane posty

Gość Tolkabanana

Potrzebuję rady. Mój chłopak powiedział mi, że są ode mnie ładniejsze i zgrabniejsze dziewczyny. Czuję się tym urażona. Nie uraziło mnie samo stwierdzenie, jestem świadoma swojego wyglądu, ale to że dał mi to do zrozumienia. Uważam, że powinien był zachować dla siebie swoją uwagę. Powinien mi mówić, że dla niego jestem najładniejsza, nawet jeśli to nie jest prawdą. Dodam, że podobno powiedział mi to w odwecie za moja złośliwość rzuconą pod jego adresem. Nie wiem czy wierzyć w to co mówi. Co o tym sądzicie? Wybaczyć mu, czy rzucić go? Moja złośliwość nie dotyczyła jego wyglądu.

Gość Czekoladowy ginger
Przynajmniej jest szczery - to też warto docenić.

Gość :&/
Chcesz by kłamał?

Gość Tolkabanana
Te uwagę mógł zachować dla siebie. Skoro jest ze mną, kocha mnie, to powinien oszczędzić mi takich uwag, nie sądzisz? Proszę sobie nie żartować.

Gość kddkkd
Śmieszna jesteś. Ma ci kadzić że jesteś miss świata? Nie ma nic chamskiego w tym, co ci powiedział. Powiedział prawdę.

Gość Tolkabanana
Nawet jeśli tak sądzi, powinien był to zachować dla siebie, nie sądzisz?

Gość Czekoladowy ginger
.

Gość Czekoladowy ginger
Ja tam szczerze się oceniam, i widzę ile mi brakuje do pań z okładek kolorowych gazet. Jak facet mi kadzi "jesteś taka piękna!" to i tak mu nie wierzę i tylko się pogrąża w moich oczach. Bo widzę, że na siłę chce zrobić na mnie wrażenie i gada to, co się gada każdej. v Wolę sto razy bardziej, że doceni zalety mojego umysłu - te wypracowałam sama, na urodę nie mam wpływu.

Gość Czekoladowy ginger
Autorko: przecież on powiedział Ci obiektywnie, że są od Ciebie ładniejsze, ale skoro jest z Tobą, to chyba mu się podobasz? i woli Ciebie od tych innych, ładniejszych. czemu go chcesz rzucać od razu??

Gość Tolkabanana
No właśnie chyba nie do końca. Czasami mi się wydaje, ze jest on ze mną z desperacji. Nie miał powodzenia u kobiet, sam kiedyś przyznał, ze nie ma tak zwanej ,,gadki". Nasze uczucie zrodziło się się po jakimś czasie, na początku byliśmy tylko kumplami. Z drugiej strony, to raczej chyba nie możliwe by facet mogł być z kobieta która mu sie nie podoba. No sama nie wiem. Ja chyba serio świruję

Gość 1234asdf
;.;

Gość Tolkabanana
Myślę, że tak

to zalezy w jakim kontekscie i intencji byly wypowiedziane te slowa. Mysle , ze wypowiedz by ripostowac twoja uwage jest brzydka cecha charakteru.Jest msciwy i chce dopiec Ci.Nie wiem co Ty mu zaserwowalas , ale ogolnie nie jest to postawa super faceta .

Gość 1234asdf
up

a ja myślę, że jesteś przewrażliwiona i zakompleksiona. Gdybyś była pewna, że się mu podobasz to ten komentarz wcale by nie bolał.

Gość Czekoladowy ginger
a ile macie lat?