Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła_Pann_Młoda!!!

Triki aby zwróciło sie wesele

Polecane posty

Hej moi drodzy czy znacie triki, sposoby na to aby zwróciło się wesele na 70 gości??? Już wstępnie przygotowaliśmy wierszyk jaki chcemy zamieścić na zaproszeniach "Ślub mamy na wesele zapraszamy Prezenty mile widziane a gotówkę bardzo kochamy więc serdecznie zapraszamy" Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi jak uporać się z wydatkami tak żeby wesele później zwróciło się

Gość nie robić wesela
proste i kasa w kieszeni nikt nie da wam kasy tak zeby sie zwróciło

Gość jak nie masz kasy
to nie rób wesela. A wierszyk słaby, oględnie mówiąc

Gość Heidi Klummmm
wierszyk świadczy o Waszej prostocie i beznadziejności, goscie beda sie z Was smiali, zero klasy autorko

Gość wierszyk beznadziejny ale
moze zamow tani katering albo zrob sama jedzenie albo kup skladniki i alkogol w tesco :classic_cool:

Gość vfdvdvgdg
slabe prowo szmato

Dlaczego to świadczy o tym jaka jestem??? Wiedziałem że tylko chamskie uwagi pójdą w tle

Gdybym otrzymała zaproszenie tej treści.Na pewno nie przyszłabym na takie wesele.Od razu dałabym odpowiedz odmowną.Wiem jak należy się zachować i nie pierwszy raz byłam na weselu.Nigdy nie poszłam z pustą ręką,ale to co napisaliście woła o pomstę do nieba. Nie stać was na wesele to nie róbcie - proste! Chytry dwa razy traci.JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI😡

Gość Uroczy Szymuś
Nie rób wesela. To najlepsza rada. Bo ten Twój wierszyk to świadczy o żałosności autorów.

Gość pisz tak pisz a na pewno się
zdziwisz ile zbierzesz,

Gość zrób wesele w stodole
i potrawy przygotuj sama z kupionych w makro produktów, a muzykę możesz puścić z wrzuty. Na 100% się zwróci ;)

Gość słaby wierszyk
czytywałam lepsze. np: drodzy goście, na wesele przybywajcie, o prezenty się nie martwcie by nie składać ich na stercie niechaj zmieszczą się w kopercie. a tak btw byłam w zeszłym roku na 7 weselach i na kazdym staraliśmy się z meżem dac tyle żeby się Młodym zwróciło i jeszcze coś zostało. chyba większośc ludzi tak robi, no chyba że ewidentnie kogos nie stać.

Gość stylish29
niestety z tym zwrotem roznie bywa. w zasadzie to nie ma obowiazku aby dac tyle aby sie zwrocilo. wierszyki nie sa dobrym sposobem bo tylko narazicie sie na sniech a i tak kazdy da tyle ile uwaza za sluszne lub prezent. jedyny bezxpieczny sposob to zaoszczedzac na wszystkim co sie da: tanszy alkohol, 3 cieple dania zamiast 5, mniej osob do obslugi (kelnerzy) itp

Gość cincirdia
porypańce

Gość słaby wierszyk
a ja wcale nie uważam że to zły pomysł z tymi wierszykami. na 10 zaproszeń jakieś 7 bylo z tymi rymowankami, wcale nie czułam się urażona, albo zniesmaczona.. co kto lubi.

Gość Uroczy Szymuś
Gości traktować jak dojne krowy.

Nie rób w ogóle wesela i się zwróci, a właściwie nic nie stracisz. A to chyba najważniejsze skoro nie zależy ci na świetowaniu, zabawie tylko na kasie :) A poza tym to pewnie prowokacja, zresztą mało ambitna - ale niech ci będzie, 2,5/10 ;)

Gość dziś na pomarańczowo
a ja mam inny pomysł. zbierzcie wszystkich, na których wam zależy - rodzinę, przyjaciół, znajomych z pracy itd. i ogłoście, że bardzo chcielibyście się pobrać, ale nie stać was na wesele, więc prosicie o zrzutkę na ten jakże szczytny cel. oni wam zasponsorują wesele, w ramach prezentu na nową drogę życia. same korzyści. wy będziecie mieć wesele, gościom odpadną problemy kasy/prezentów i wszyscy będą się świetnie bawić, bez myślenia o finansach.

Gość rafciu
Pitbull Nowe Porządki (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 Policjanci dwóch warszawskich komend łączą siły w walce z Grupą Mokotowską. Polecam z czystym sumieniem, film warty obejrzenia. Świetne role szczególnie Stramowskiego i Lindy. No i oczywiście Oświeciński w roli 'Stracha' wymiata

Gość gość
Dałabym 100zł i tyle bo kokosów nie zarabiam. Jak kogoś nie stać niech nie robi wesela, proste.