Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddws

Mam grube nogi, nie mieszcze się w dżinsach, jestem załamana

Polecane posty

Gość dddddddddddws

Wszedzie są modele spodni SKINNY albo SLIM , a ja mam budowe gruszki i grube nogi 😭

Gość xsadas
jak skinny to wlasnie sa spodnie z wyzszym stanem nie biodrówki dla gruszek wlasnie dobre. No chyba ze masz naprawde grube nogi bo to rurki

Gość dddddddddddws
mam bardzo grube uda ale nie jestem otyła , taka budowa, na górze szczupla i drobna a na dole dupa wielka i szerokie uda :(

Gość rzurawinka
Mam podobnie (tylko do tego grube lydki) ale zamierzam wziac sie za siebie i w to lato wyjsc w krotkich spodenkach :)

A moze sprobuj biodrowek? Uda udami, ale moze nie bedziesz miala problemu pt. dobre od pasa w dol, w talii perfidnie odstajace. Z innej beczki, gdzie szukasz spodni? Calkiem sensowne dla kobiety-niepatyka bywaja w: - H&M - tam zaopatruje sie moja kuzynka, ktora jest typowa gruszka - Orsay - to moj raj jeansowy (jestem ogolnie szczupla, ale cholerne udziska utrudniaja mi zakupy spodniowe) - C&A razem z Clockhouse - jak juz uda sie odsiac to, co ja nazywam "paniusiowatym", mozna znalezc sensowne boyfriendy i dzwony :)

Gość po prostu nie wciskaj
się w skinny tylko poszukaj jakiś normal czy tam regular:P bo to tak jakby kobieta o rozmiarze 40 wciskała się w 34 i marudziła że jest gruba i się nie mieści w ubraniach

a tezjestem gruszok a i cialge latam w legginsach bo najwygodniej, a jeansy to z lycrą, najczesciej w sklepach wystepuja takie ale róznokoklorowe

Gość tuutuut123
grucha powinna unikać spodni i latać w keckach i spódnicach- jak masz szczupłą talię i łydki, to zakładając kieckę wyglądasz na 1-2 rozmiary mniej. a grucha w skinny jeansach albo legginsach wygląda jak baleron. ktoś tam pisze, że legginsy sa wygodne- ok to rób w nich domowe porządki, ale nie wyłaź na miasto.. a dobre spodnie dla gruch, to proste albo z rozszerzaną nogawką