Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Space Ranger

Jaki Bank Internetowy???

Polecane posty

Witam, Posiadam konto w Mbanku i problem jest w tym że jak chcę wypłacić gotówkę bez pobierania prowizji to muszę iść na miasto do "mojego" około 3km. Najbliższy bankomat mam około 500m od domu tylko jest to bankomat innego Banku i w nim pobierają prowizję 5zł. Jaki Bank polecacie taki w którym mogłabym wypłacać z wszystkich bankomatów bez prowizji? Jest w ogóle taki? Z góry dzięki.

Gość anuśkabghhhuu
ING,jak będziesz płacić w ciągu miesiąca kartą 100zł. to wszystko za darmo, a jak nie uzbierasz tej stówy to 7 zł. płacisz.

Deutsche Bank - konto dbnet Z wszystkich bankomatów wybierasz za darmo Korzystanie z konta bez opłat jeśli raz w miesiącu użyjesz karty np w bankomacie 6% na koncie oszczędnościowym Łatwo i szybko zakładasz w necie. http://www.dbnet24.pl/

Chodzi o to że z tej nowej karty bym nie płacił, tylko dajmy na to potrzeba mi 5 dych to z Mbanku sobie przesyłam na daną kartę i wypłacam sobie w tym najbliższym bankomacie. A jak mam płacić kartą to bym płacił Mbankiem.

W Mbanku też w sumie wypłacam ze wszystkich bankomatów bo mam włączoną taką usługę że 5zł na miesiąc biorą i wypłacam gdzie chce. Ale ja nie chcę im płacić tej piątki :P

Gość inzynier serwisowy bann
Ja z mbanku przeniosłem się do synca. I czekam aż mbank coś pokaże. Niby w tym roku mieli się naprawić. Ale chyba zamknę konto. W syncu masz autouzupełnianie a nadwyżki idą na 4%. Wszystkie bankomaty za free 10 przelewów natychmiastowych w miesiącu. W oddziale interentowym nie czekasz długo max 3 4 min w mbanku powoli trzeba 30min czekać. Zwrot za zakupy na allegro 5% (teraz warunkiem stało się ze wpływa ci pensja lub masz 1400 na koncie) MASZ ZA TO MASAKRYCZNIE MAŁO WPŁATOMATÓW u mnie jest 1. A oddział mbanku masz w każdej galerii Za to sync nie ma dużej oferty lokat, kredytów itd. Po prostu bank gdzie trzymasz kasę. Tak zę polecam. Wiem że mają jakiś program partnerski jak dawniej mbank. Jak byś miał zakładać i był tak dobry to polukam o co tam biega. A jak nie to mbank i za 5pln miesięcznie masz wypłaty z wszystkich bankomatow za free.

Gość dbnetowicz
w dbnet masz wszystko za darmo ;)

Gość spec2
Sprawdź sobie oferte Kas Stefczyka i moze tam znajdziesz cos ciekawego :) wiem , ze oferuja dosc ciekawe uslugi bankowe :)