Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to brzmi__

Czy przyznac sie chlopakowi ze uprawialam seks.... 6 lat temu?

Polecane posty

Gość Jak to brzmi__

W skrocie: mialam kiedys chlopaka, 3-letni zwiazek, pierwsza milosc, uprawialismy sex, ale jak to w zyciu bywa rozstalismy sie. Przez kolejne lata mialam pare zwiazkow, glownie krotkich. Zle trafialam i z zadnym nie zdecydowalam sie na cos wiecej. Mam 26 lat. Gdy dojdzie do rozmowy z moim obecnym partnerem na te tematy chcialabym powiedziec ze mialam jednego partnera, ale czy dodawac ze to bylo 6 lat temu? :O Czy to nie bedzie mialo wydzwieku niesmacznego? Jak wiekowa dziewica? :O Poniekad tak sie czuje.

Gość hgfnmsda
Najpierw powiedz to księdzu, nierządnico!:D

tu nie ma żadnego problemu, powiedz mu i niczego nie kryj - o nie może mieć pretensji o Twoją przeszłość. Powiedz mu że pare lat temu/ 6 lat temu byłaś w związku w którym byłaś blisko z facetem i tyle.

Gość no wiesz:)
nic jemu nie mow o przeszlosci! tak bedzie najlepiej :)

Gość powiedzz
Przyznaj mu się ja straciłam w wieku 18 lat i mojemu narzeczonemu powiedziałam był smutny że nie bd pierwszy ale ja tez nie byłam pierwszą jego a Ty lepiej w wieku 20 niż 16 ;;)

Gość typowa Lusia
ja bym powiedziała tylko wtedy jakby zapytał kiedy to było. powiedziałabym mu wtedy,ze ostatni raz kochałam się 6 lat temu. X ja bym chyba oszalała tyle czasu:P :P dzięki Bogu mam wspaniałego męza i nie muszę pościć,ale....gdybym miala taką długa przerwę to chyba chodziłabym po scianach. może bym jakiegoś przyjaciela poprosiła o pomoc;)

Gość Jak to brzmi__
Nie problem w tym ze uprawialam sex i czy mu to powiedziec, a czy powiedziec ze to bylo 6 lat temu. Roznica jest taka ze jak nie powiem to bedzie myslal ze tym partnerem byl moj ostatni ex a tego nie chce. W przypadku gdy dodam szczegol czasowy czy facet nie pomyli ze cos ze mna nie tak ze przez 6 lat nic, mimo iz juz tego zasmakowalam?

Gość Borys_Śląsk
Jeżeli to nie był sex analny to nie musisz mu mówić.