Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce pęka...

Dziękuję Panie Tusk, dziś właśnie pożegnałam swoje kolejne dziecko na lotnisku

Polecane posty

Gość baranekk...
np. Niemcy zaraz po zjedoczeniu przeprowadzili tzw. dekomunizację polegającą na wysłaniu na najniższe emerytury szetki tys. współpracujących z komuną , czyli wojskowych , aparat bezpieczeństwa , aparat partyjny ...nie dość ,że nie mogli tworzyć na gruzach obalonej komuny swoich lewych imperium finansowych powstałych ze 'złotówki ' nie wiadomo w jaki sposób, to jeszcze nie mogli kandydować do władz przez zdaje się pięć lat ( ) w Czechach coś takiego obowiązywało przez dziesięć lat ponieważ przedłużono karencję ...w Polsce wypasiony komuch przechodził na emeryturę wartą paru średnich w wieki 50 -55 , zakładal jeszcze jakiś biznesik , ponieważ nie płacił już ZUSu ...i tak to prosperowało przez ponad dwadzieścia lat kasa jaka poszła na utrzymywanie rządzącej dalej żydowskiej przeważnie postkomuny , to są właśnie nasze długi sięgające juz prawie bilion zł

Gość Ja mam podobnie nawett
W Polsce na studia ich nie puszcze bo chce aby byly samodzielne i dostaly duzo lepsza edukacje. Ja sam skonczylem studia w USA i gdybym studiowal w Polsce to nie zarabialbym takich pieniedzy jak dzis. Nie byloby mowy o studiach w USA, wyjazdach itd.

Gość Ania Hania JaNIA
Dobrze, ze dzieciom mozesz zapewnic lepsze zycie

Gość hjklkj
Jesli chodzi o składki zdrowotne to każdy powinien zbierac na własna kupke a nie do wspólnego wora. Mój ojciec chodzi do lekarza na badania raz na pare lat i nie moze sie dostać w okresie krótszym niz za kilka miesięcy bo limity a niektóre baby codziennie w tych przychodniach siedza...

Gość nie rozumiem tych tematów
najeżdżacie na rząd ,na Tuska a sami głosujecie na nich :o

Gość Ania Hania JaNIA
Ja swoim niestedy nie moge tego dac

Gość Ja mam podobnie nawett
Glosujemy na Tuska bo sie kaczynskiego boimy. Wybieram MNIEJSZE zlo

Gość Ania Hania JaNIA
No dokladnie kaczynski jest niebezpieczny a tusk jest poprostu kiepski. Wole kiepskiego niz tego niebezpiecznego

Gość hjklkj
Teraz to juz całkiem mu odwali jak mu zmarła matka

Gość Na Korwina Mikkeeeee
Wtedy wszyscy mezczyzni beda wykastrowani i co drugi dres bedzie chodzil z bronia w reku po ulicach xD

Gość Korwin to swir jakissss
masakra

Gość baranekk...
na tym właśnie polega ta zabawa ...zły i 'podobno jeszcze gorszy ' ( przynajmniej tak o nim większość pisze ) czyli odwieczna zasada obowiazujaca w Judeopolonii ...czyli wybór mniejszego zła . i co się tu dziwić , że na całym świecie śmieją się z ogłupionych Polaków którzy np. nie postępują zgodnie z normalnie stosowana zasadą , czyli : dana partią i jej politycy się nie sprawdziła ( kłamała , oszukiwała , judziła , okradał ) a więc wybieramy opozycję u nas ( a właściwie nie u nas ) obowiązuje dalej komunistyczna zasada Jaruzelskiego , czyli wybieramy mniejsze zło!!! (oczywiście kto jest większym , lub mniejszym złem sterują żydowskie media , czyli właściciele Judeopolonii) pokazując pewne sprawy swoim dawnym sposobem 'inaczej ' , tresując przy okazji tych 'gojków' , którymi tak naprawdę pogardzają .

Gość Kitka83
"Korwin to swir jakissss" Co nie zmienia faktu, że liberalizm jest bardzo zdrowy dla państwa i społeczeństwa. Akurat to co głosi Tusk to demokracja wyzysku - zabrać ludziom ile się da i ograniczyć maksymalnie ich prawa.

Gość wole byc wyskiwany niz
bac sie puscic corke bo co drugi dres nosi bron

Gość Kitka83
A teraz sie nie boisz? Co drugi dres nosi nóż, maczetę albo bejsbola a fakty świadczą o tym, że tym tak samo łatwo zabić jak bronią a jeszcze łatwiej się z tym ukryć bo nie słychać strzału. Poza tym broń nie jest tania - uważasz, że każdego dresa będzie stać na pistolet za 2000 zł? Dodam, że każdy ma prawo się bronić. Pomyśl czy twoja córka ma szansę na obronić się teraz przed dorosłym facetem z nożem? Na pewno gdyby miała pistolet te szanse by wzrosły.

Gość baranekk...
Korwin a Michalkiewicz to przepaść intelektualna tylko dlaczego mówi się o mocno świrniętym żydzie Korwinie , a nie mówi prawie nic o naprawdę mądrym Michalkiewiczu ( Polaku ) , który właściwiej i podchodzi do tego tematu innej siły związanej i z liberalizmem i z Polska ?

Gość fefcfecmofecm
No cóż. Żyjemy w kraju w którym nadużywa sie alkoholu a ponadto kazdy jest najmądrzejszy i gdzie dwóch Polaków tam 3 opinie. Gdyby jeszcze dac broń to niejeden spór o miedze by sie kończył na cmentarzu

A ja ostatnio stwierdzilam ze nastepnym razem na Paliktoa zaglosuje. Smieszny chlopak jest, a poza tym nie wazne kogo by narod wybral to gorzej juz byc nie moze :D

Gość baranekk...
niestety polska tzw. elitę stanowią obecnie osoby pochodzenia żydowskiego o czym mówił żyd A. Sandauer . ("W czasie wojny zginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali się wybitni Żydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo w Polsce - mówi Sandeuer - to żydowska głowa nałożona na polski tułów. Żydzi stanowią inteligencję, a Polacy masy pracujące." "Dlatego antysemityzm, wszelkie odruchy antyżydowskie w Polsce to choroba umysłowa, to buntowanie się ręki i nogi przeciwko własnej głowie. Żydzi są głową Polaków, bo są lepsi ). Szymon Szurmiej ( dyr. teatru żydowskiego w w-wie ) powiedział kiedyś w TV , że do Światowej Federacji Żydów w Polsce należy ponad 4 mln żydow ( czyli po dziadkach , albo rodzicach ) . polskie elity wymordowano , wywieziono albo wyjechały w czasie wojny i po wojnie , dlatego to tak wygląda. tereny p Polski zawsze były dla żydów druga ojczyzną , a że nie nie uznają konkurencji , zajęli się po wojnie tymi , którzy im mogli najbardziej zaszkodzić w budowie swojego jewropejskiego państwa , gdzie sprawują najważniejsze funkcje , jak za komuny , a reszta o którą nie dbają , ma zapewnić im jak największe profity , ponieważ ich apetyt na wszystko jest bez dna .

Gość baranekk...
może coś z klasyka odnoście żydowskich ustaw wilczka i raka z okresu transformacji 'Bronislaw Gieremek: Jest ustawa o samorzadzie przedsiebiorstwa? Jest? Mogla byc dla nas jeszcze lepsza, ale i to wystarczy. Przewiduje ona, ze moga byc tworzone spólki prywatno-samorzadowe i spólki prywatno-panstwowe. Przewiduje. Co jest potrzebne na rozruch takiej spólki? My wiemy dobrze. Pieniadze! A kto ma dzis pieniadze na takie interesy? Moze Polacy? Nie, ja Polaków w tym interesie jako udzialowców nie widze. Pieniadze dadza Zydzi! Glowe do interesu tez Zydzi i pytala pani: "skad wezme tylu Zydów?" A no na szczescie ludu Izraela, juz sa. Przez 38 lat populacja odrodzila sie: w Izraelu, Europie Zachodniej, Zwiazku Radzieckim. Kiedy tylko uchwalimy ustawe o podwójnym obywatelstwie i prawie swobodnego wyboru miejsca zamieszkania oraz podrózowania do Polski tam i spowrotem - w zaleznosci wylacznie od checi zainteresowanego takiego z podwójnym obywatelstwem polskim. Z kadrami do zreprywatyzowanego przemyslu, rzemiosla i handlu nie mamy najmniejszego klopotu. A warsztaty pracy stoja otworem, a nawet i puste. Oplacilo sie nam doprowadzic je do takiego stanu, do takiej zalosnej ruiny. W takim stanie beda dawac je nam za darmo i jeszcze calowac w reke, aby byla praca dla Polaków i troche na rynek. Hanna Krall: Dlaczego tylko troche na rynek wewnetrzny? Bronislaw Gieremek: Bo te zaklady beda produkowac na eksport, a nie na rynek. Hanna Krall: A jak "Solidarnosc" bedzie ta produkcje wysylana na eksport zatrzymywac na granicy albo w portach? Bronislaw Gieremek: Jaka "Solidarnosc"? Jak to wszystko sie nam uda, to "Solidarnosc" bedzie kijem naganiala swoich czlonków i partyjnych tez do ostrej i wytezonej pracy w nadziei, ze samorzad zblizy ja do zysków na horyzoncie. Te zyski beda, ale jak peczek marchwi przed lbem osla aby stale ciagnal ten nasz ciezki wóz. Hanna Krall: Panie profesorze, wydaje mi sie, ze pan niezbyt lubi Polaków! Bronislaw Gieremek: Niezbyt lubie? Takie okreslenie jest niezbyt scisle! Ja ich po prostu nienawidze. Tak nienawidze, ze nie wiem jak to wyrazic slowami. Hanna Krall: Ale przeciez pana i pana matke uratowal wlasnie Polak! Bronislaw Gieremek: To prawda. Stefan Gieremek ukryl nas oboje w Zawichoscie. Pózniej nawet, kiedy bylo juz jasne i pewne, ze mój ojciec Borys Lewartow - nauczyciel ze szkólki rabinackiej, zginal w getcie warszawskim, ozenil sie z moja matka. Niemniej jednak jak od dziecka musialem ukrywac swoje pochodzenie i nie jeden raz bluznilem przenajswietszemu, niech bedzie slawione imie jego po wieki wieków, ze stworzyl mnie wlasnie Zydem! A zreszta, czytala chyba pani pamietniki Emanuela Gingelbluma? Hanna Krall: Oczywiscie. Przeciez pisalam ksiazke o getcie warszawskim i bohaterach Zydowskiego Ruchu Oporu. Bronislaw Gieremek: No, to co pewnego razu powiedzieli Zydzi, którzy razem z Gingenblumem ukrywani byli w bunkrze przy ulicy Wolskiej przez ogrodnika Marczaka i jego rodzine? Pamieta pani, panno Hanko? Hanna Krall: Tak. Pamietam. Mówili: Nienawidzimy Polaków, bo im jest lepiej niz nam. Bronislaw Gieremek: No, to teraz nie bedzie sie pani zastanawiac, ze caly ruch spoleczny, który tworzymy oraz ozywimy go najróznorodniejszymi nurtami politycznymi, ma na celu doprowadzic do takich zmian w strukturze panstwowo-gospodarczej Polski, aby Zydom w Polsce zylo sie zawsze lepiej jak Polakom. '

Gość nagrody zasłuzone dla...
Marszałek Sejmu Ewa Kopacz i pięciu wicemarszałków przyznało sobie za ubiegły rok wysokie nagrody - donosi "Super Express". Sejm, fot. Onet.pl Sejm, fot. Onet.pl fot. Maciej Stankiewicz Najwięcej, bo w sumie 45 tys. złotych, otrzymała Kopacz. Jej zastępcy: Cezary Grabarczyk (PO), Marek Kuchciński (PiS), Wanda Nowicka (Ruch Palikota), Eugeniusz Grzeszczak (PSL) i Jerzy Wenderlich (SLD) zgarnęli po 40 tys. złotych. Decyzję o przyznaniu nagród dla wicemarszałków podjęła Ewa Kopacz. Marszałek Sejmu z kolei otrzymała dodatkowe pieniądze dzięki decyzji wicemarszałków.

Gość co w zwiazku z powyższymm
no własnie i dla nich sa a dla wielodzietnych ubogich rodzin nie ma!!!

Gość ale Wy nawet
Nie zdajecie sobie sprawy ile oni się tam namęczą:D-tyle pierdolić bez sensu ,a za swoich kolegów rabusiów trzeba nadstawiać karku,a i wczasy za granicą coraz droższe,a kto za to zapłaci,ano My ,ciemny naród ,takich wybieramy,albo w ogole nie idziemy na wybory,tym samym popieramy te bandy czerwonych. Żal mi tych,którzy mówią,że zagłosują na palikota,jakie macie małe móżdżki,ano palikot wam da popalić marychy,a z głodu zdychać będziecie,gratulacje:D

Gość sssassaasssa
a mnie z kolei przeraża to że coraz więcej kolorowych panoszy się po europie :O

Gość fan anitki
to zrobcie strajk generalny wasi rodzice potrafili pod presja palowan, milicji, SB cjii, zomo, aresztowan, represji,ZSRR - a wy nic tylko gledzicie, jaj wam brak mlodzi :)

Gość coś na noc
Wierzę w jednego Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego ministra finansów prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Kit z kitu, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u prawdziwego. Przez Lisa stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi. A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego zgłupienia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą mitu o dziadku z Wermachtu, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli. Został przez nią poklepany, pochwalony i nagrodzony. I ponownie wybrany dnia wyborczego, jak "przewidział" OBOP. I wstąpił do Rządu. Siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A kurestwu(e) jego nie będzie końca. Wierzę w Donka Sondażowskiego, Pogromcę Kiboli, który z Nocnej Zmiany pochodzi. Który z Niesiołowskim i Kopacz wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi ustami Olejnik, Durczoka, Miecugowa i innych ałuuutorytetów: wierzę w jedną, wielką, powszechną i aferalną Platformę Obywatelską. Wyznaję drożyznę, brak emerytury, podwyżki podatków, by lepiej się żyło. I oczekuję powrotu Zbycha , Rycha, Zdzicha i innych ...dla zbawienia naszego

Gość afsgfh
Wyobrażacie sobie tysiące petard i rac które lecą na żółwi broniących (nie)rządu>??

Gość afsgfh
Biblijna wielka nierządnica to POlski rząd!!!

Gość hgghhhs
Z dedykacją dla rządu PO: Dla tych, co chcieli tu osiągnąć coś, nic nie kradnąc Dla tych, co chcieliby co proste jest, przyszło łatwo I tym, co mają prócz nadziei stu jakieś plany 8.15 Londyn miesiąc wprzód wyprzedany A każdy chciał tu przecież normalnie żyć mimo wszystko Bez tej paranoi, po prostu żyć, mimo wszystko Bo ile można szarpać się, bić o przetrwanie z każdym dniem? No chyba, że to warto znieść... Dla tych, co chcieli tu do czegoś dojść bez układów Dla tych, co są stworzeni po to, by sobie radzić Dla tych, co pokonają w sobie lęk i tęsknotę Nagrodą dzisiaj będzie równy start samolotem A każdy chciał tu przecież normalnie żyć mimo wszystko Bez tej paranoi, po prostu żyć, mimo wszystko Bo ile można szarpać się, bić o przetrwanie z każdym dniem? No chyba, że to warto znieść... mimo wszystko A każdy chciał tu przecież normalnie żyć mimo wszystko Bez tej paranoi, po prostu żyć, mimo wszystko Bo ile można szarpać się, bić o przetrwanie z każdym dniem? No chyba, że to warto znieść... mimo wszystko Mimo wszystko