Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

ciasność pochwy. zalezy mi na waszych poradach.

Polecane posty

Gość lolita.dfg

Witam! Od razu chcę prosić,abyscie udzielali powaznych odpowiedzi, poniewaz jest to dla mnie delikatna sprawa. Zacznę więc od początku. Mam 19 lat i jestem jeszcze dziewicą. OD jakiegoś czasu chcę zacząc współżycie z moim chłopakiem. Jest tylko pewien problem. Nie jestem uwazliwiona na dotyk,wiec malo co mnie podnieca,a wiec co sie z tym wiaze - suchośc pochwy,oraz nieodpowiednio rozkurczona pochwa. problem jest tez taki,ze mam problem z włożeniem dwóch palców.. Boję się więc,ze w trakcie stosunku jego członek sie nie zmiesci,a mi sprawi ogromny ból. Myslicie,ze niepotrzebnie sie marwie? Moze któras z was była w podobnej sytuacji? Prosze o porady

Gość ty jesteś pewna że jesteś
dziwicą? Skoro wpychasz tam 2 palce, to raczej nie jesteś :) Ponadto, jeśli natrafisz na NIEGO to przy odpowiednich pieszczotach wszystko tak się nawilży samo z siebie, że problemu żadnego nie będzie :)

Gość rabat
napewno latwo nie bedzie wlozyc w ciebie ale dobrze nawilgocony penis wsliznie sie.Tylko facet moze sie b, szybko spuscic w tobie, jak tak ciasno

Gość lolita.dfg
przeciez blona dziewicza nie miesci sie blisko wejscia do pochwy.. jeden palec wejdzie bez problemu. natomiast dwa z wielkim trudem i bolem,aale na pewno nie uszkodziłam blony,bo coś takiego bym czuła.

Gość mój partner ma zylastego
musi cię dobrze rozbudzić,wylizać,podniecić--to twoja cipka zrobi się taka mokra,ze bedziesz błagała go,żeby wreszcie w ciebie wszedł. jesteś zbyt mało podniecona--dlatego tak ci się wydaje. jeszcze nie zaznałaś jaką rozkosz może dać członek.

Gość lolita.dfg
do rabat: no zeby sie spuścic to trzeba najpierw wejsc.. i własnie boje sie ze nie wejdzie. i jeszcze jedno słowko do TY JESTEŚ PEWNA ŻE JESTEŚ: przy odpowiednich pieszczotach? tylko w temacie zaznaczyłam,ze nie jestem wrażliwa na takie bodźce... praktycznie nic mnie nie podnieca,pomimo tego,ze mi zajebiscie zalezy na facecie. On wiele razy ddotykał mnie w sposob,w kóry niejedna by z samego jego dotyku doszla..mnie natomiast takie cos nie rusząło w ogole...

Gość spoko koko...
Daj na luz i się poprostu podniecaj blliskością, przecież to są bardzo rozciągliwe mięśnie, nawet nie wiesz jak bardzo :) Jeśli będziesz wyluzowana to nic nie będzie cię bolało. Na początek radzę użyć żelu durex bardzo pomoże a ty będziesz się czuła wilgotnie i swobodnie. Polecam rewelacja. I nie oczekuj że pierwszy raz będzie czymś najwspanialszym na świecie. U mnie było miło, stres, ale wprawa i umiejętności przychodzą z czasem...

Gość qwyuua12
nie mogę- znowu jakis skretyniały prawik, który mysli, że pochwa u dziewicy jest zaspawana na amen- tak trudno użyć google? znajdziesz wszystko na temat łącznie z rysunkami, tłumoku. do autorki jak cie twój chłopak nie podnieca, to po prostu nie uprawiaj z nim seksu. po co pakować członka w suchą pochwę i bez zadnej ochoty z twojej strony, żeby to robić? zrób to dopiero jak będziesz gotowa, mokra i napalona.

Gość ognistażoneczka
Ja też byłam bardzo ciasna, mój mąż ma małego więc bardzo mnie nie rozciągnął, a urodziłam dziecko śr.głowy 36cm, bez jednego szwu, więc wejdzie napewno. tak jak pisała spoko koko luz, luz i jeszcze raz luz tylko wtedy może się udać bez bólu.

Gość ty jesteś pewna że jesteś
hahaha, a według ciebie w ktorym miejscu pochwy jest błona dziwicza niby? Tam gdzie szyjka macicy może??? Błona dziewicza "bronI' wejścia do pochwy właśnie a nie znajduje się gdzieś w głębi jak myślisz :)

Gość tuutuut123
oczywiście, że błona dziewicza jest przy wejściu do pochwy, ale błonę która zasłania całkowicie wejście do pochwy z drobnymi perforacjami ma bardzo znikomy procent kobiet. wiekszośc kobiet ma błonę w kształcie, mniej lub bardziej zabudowanego, półksiężyca lub pierścienia. przy takim kształcie bez trudu można wsadzić w pochwę palce, a jak błona jest elastyczna i/lub wąska, to mozna wsadzić tez człona i jej nie przerwać. niektóre kobiety tracą błonę dopiero przy porodzie. autorka ma małą wiedzę, ale ty nie jestes lepszy/a.

Gość gość
ja czasem masturbujac sie (jeszcze przed pierwszym razem) probowalam wkladac palce do pochwy, jednak mimo to ze bylam mokra nie sprawialo mi to przyjemnosci i nie za bardzo moglam je wlozyc... natomiast zawsze jak robil to moj chlopak to bylo super :) podczas pierwszego razu mielismy problemy z wejsciem, wiec bylo pare podejsc, ale jak juz sie udalo to bylo niesamowicie, zadnego bolu, tylko przyjemnosc mmm na samo wspomnienie robi mi sie goraco :)

Gość gość
Ja od zawsze kiedy się masturbowałam to musiałam mieć coś w pochwie. Na początku była to kredka, później zakreślacz, później grubsza maskara, później okrągła tuba po jakimś leku, który się wrzuca do wody. Z tą tubą to już dawałam radę robić sobie orgazmy pochwowe. Łechtaczki nie musiałam dotykać. Dałam radę sama się rozciągnąć. Na początku nic większego niż kredka nie chciało się mieścić bez bólu, ale powolutku moja pochwa się przyzwyczaiła do większych wypełnień.